Castellers

La diada de la Mercè, a "Quarts de nou"

L'actuació castellera de la diada de la Mercè de Colles Convidades, a Barcelona, es podrà seguir en directe, al migdia, per internet a TV3.cat. I al vespre, n'oferirem un resum per TV3.

La plaça de Sant Jaume de Barcelona acollirà aquest diumenge una de les jornades castelleres amb més públic internacional: la diada de la Mercè de Colles Convidades. Els Castellers de Barcelona actuaran com a amfitrions de dues de les grans colles del moment, els Castellers de Vilafranca i els Minyons de Terrassa. Quan falten quinze dies per al Concurs de Castells de Tarragona, la cita de la Mercè servirà perquè les colles posin a prova les seves forces i portin a plaça els seus millors castells.

TV3 emetrà una edició especial del "Quarts de nou" a les 19.20 de la tarda, amb un ampli resum de tot que hagi passat a la plaça. L'actuació castellera també es podrà seguir en directe a partir de les 12.00 per www.tv3.cat/3alacarta.

L'equip del "Quarts de nou" farà un ampli desplegament a la capital catalana per seguir al detall la diada. Des del set del programa, situat a la mateixa plaça, Elisabet Carnicé conduirà el programa i Raquel Sans, la periodista especialitzada de l'equip, comentarà detalladament tots els castells de la jornada. A peu de pinya hi haurà Biel Duran, que durant tota la diada recollirà les reaccions i les emocions dels veritables protagonistes, els castellers.

Les càmeres de TV3 oferiran, com sempre, les imatges més espectaculars de la diada. L'especial del "Quarts de nou" serà la cita imprescindible per conèixer tot el que haurà donat de si la jornada i reviure els castells amb tota la passió.
Anar al contingut