Cerca
 
TV3
 
Quarts de nou
 

Els vídeos de Quarts de nou

 
Divulgació  - 27/11/2013 22.41

Fins l'any que ve!

Arriba el moment d'acomiadar la temporada castellera 2013, la millor de totes les que es recorden. Han estat moltes les colles que s'han superat i han millorat els seus registres, però això no vol dir pas que els castells hagin tocat sostre. En el darrer "Quarts de nou" de l'any repassem la feina que ha quedat pendent per a la temporada que ve; castells com el 4 de 10 dels Castellers de Vilafranca, el 3 de 10 de la Vella de Valls o el pilar de 8 de la Joves de Valls i la Jove de Tarragona, per posar alguns exemples, poden donar molt de joc el 2014, recordem-ho, any de concurs. També és el moment de veure de quina manera ha crescut el món casteller aquesta temporada en què s'han creat noves agrupacions en punts tan diversos com Santa Cristina d'Aro o Amposta. Al "Quarts de nou" d'aquesta setmana analitzarem aquest creixement i alhora anirem fins a l'Índia i Hamburg per veure com els castells també triomfen més enllà de les nostres fronteres. I amb un programa carregat de moments emocionants i ple de bons desitjos ens acomiadem fins l'any que ve, esperant que el 2014 sigui, si es pot, encara millor que aquesta temporada. Fins que tornin a sonar gralles, salut i castells!

 
 

Entrevista

Joan Casas, director de "Quarts de nou". Director de "Quarts de nou"

Joan Casas: "La majoria de colles han començat molt i molt fortes i esperem que el ritme no s'aturi"

Aquest dimecres arrenca la novena temporada de "Quarts de nou". Parlem amb el seu director, Joan Casas, de les novetats del programa i de com anirà la temporada castellera.

 
 
 

Últimes fotos

 
 
L'agenda castellera
 

A partir del 26 de juny

Elisabet Carnicé i Raquel Sans Guerra presenten "Quarts de nou". Dimecres, 22.05, al 33

Nova temporada de "Quarts de nou"

El magazín casteller comença la novena temporada, amb nous formats i continguts. En el primer programa: "L'origen de tot".

 

Servei d'atenció a l'Audiència

 

Properes emissions

  • En els propers 15 dies, no hi ha emissions previstes d'aquest programa.

 
 
Envia vídeos i fotos
 
Els vídeos i les fotos
 
 
 
Agenda castellera
 

Instagram del programa

 
 
 

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A.