Emprenedora i enèrgica

Antonella Broglia, una optimista amb causa a "Singulars"

Broglia, doctora en Dret i membre d'Infonomia, ens explicarà per què hi ha raons per ser optimistes en aquests moments de crisi i desconcert generalitzat.

Antonella Broglia és una italiana vehement, vital i enèrgica. Li agrada parlar sense deixar de moure's quan fa conferències per tot el món sobre l'impacte de les noves tecnologies en la vida, en els negocis i en les marques.

Doctora en Dret per la Universitat de Mòdena, va ser consellera delegada de l'agència Ogilvy & Mather a Roma i, des del 1996 al 2006, consellera delegada i vicepresidenta de l'agència de publicitat Saatchi & Saatchi Espanya. També és membre d'Infonomia.

Aquest dilluns, a "Singulars", Antonella Broglia explicarà per què hi ha raons per ser optimistes en aquests moments de crisi i desconcert generalitzat. Ensenyarà com, enmig de qualsevol crisi, hi ha projectes que neixen, projectes que donen feina a milers de persones, projectes que il·lusionen i que poden fer la vida millor.

En el programa de dilluns també s'emetrà un reportatge sobre Georgina Regàs, una emprenedora de 78 anys, líder del Museu de la Confitura de Torrent, al Baix Empordà.
Anar al contingut