Xavi es lamenta per una acció del joc (EFE)
Barça

Xavi es mostra molt crític amb l'equip: "És una temporada per oblidar"

Pel tècnic blaugrana, la derrota a Montilivi és un resum de la temporada: "Portem tot l'any regalant gols."

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi s'ha mostrat molt afectat per una derrota que deixa tocat el Barça. L'equip blaugrana, que s'havia posat en avantatge dues vegades al marcador, s'ha desfet davant d'un Girona que ha sabut capgirar la situació.  L'entrenador barcelonista ha lamentat les concessions que han fet els seus jugadors després de dominar el partit, tant en el joc com en el marcador: 

"A vegades costa trobar una explicació perquè teníem el partit dominat, dominadíssim diria, davant un Girona que acostuma treure-li la pilota a tots els equips. És el resum de la temporada: tens tres o quatre ocasions molt bones de fer el tercer, no el fas i després regales gols. Crec que és el resum de la temporada. Hem regalat molts partits aquest any."

El tècnic blaugrana ha anat més enllà i ha arribat a reconèixer que "ha sigut una temporada per oblidar. L'any passat sabíem minimitzar els errors i ara és el contrari". 

Sergi Roberto: "He demanat perdó a l'equip"

Sergi Roberto ha admès que estava molt tocat per la derrota, i en concret pelk seu error en la jugada que ha acabat donant l'empat al Girona i ha permès la reacció dels blanc-i-vermells: 

"Em fa molta ràbia. Ha sigut un error meu. He demanat perdó a l'equip perquè estàvem fent una feina enorme. Estàvem fent un bon partit. No mereixíem aquest resultat"

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut