Demostreu la vostra creativitat

"El gran dictat" convida els més petits a dissenyar ulleres

El concurs de TV3 comença una nova campanya perquè els espectadors més joves del programa demostrin que els sobra creativitat.

"El gran dictat" planteja als més joves de casa que pensin com els agradaria que fossin les ulleres del "Lletra a lletra" i que en facin el seu propi disseny. Els nens i les nenes de Catalunya tenen l'oportunitat de deixar volar la imaginació i crear les ulleres més atrevides, les més originals, les més divertides¿, agafar els llapis, els retoladors o el que vulguin, i dibuixar-les.

Després només hauran de convèncer els pares perquè l'enviïn al correu electrònic del programa o a través del Facebook o del Twitter d'"El gran dictat".

Els dibuixos més originals i divertits seran seleccionats i es convertiran en les ulleres reals amb què els concursants lletrejaran les paraules del "Lletra a lletra". L'únic que cal fer si els petits de casa volen que l'Òscar s'emprovi les ulleres que han dissenyat, és ser molt creatius i tenir moltes ganes de veure com les seves idees es fan realitat i surten per televisió.

Els dissenys es poden enviar al Facebook o al Twitter del programa o per correu electrònic a elgrandictat@tv3.cat.

El nom  i la població dels autors del dissenys que s'hagin escollit es diran per antena. Tota la informació que enviïs només s'utilitzarà per al que t'expliquem i sempre d'acord amb el que estableix la legislació vigent. Si canvies d'opinió i no vols participar una vegada ens has enviat alguna informació, només cal que ens ho facis saber enviant un correu electrònic a elgrandictat@tv3.cat.
 
Anar al contingut