#DivendresTV3

El programa "Divendres" es trasllada a la localitat d'Amer

Espartac Peran i Màrius Serra ens esperen des d'Amer amb una llarga llista de "Paraules en ruta". I a plató: taula d'actualitat i tertúlia d'"Oh Happy Day", amb Bàrbara Mestanza.

Aquest dilluns comencem setmana des de la localitat selvatana d'Amer. Espartac Peran i Màrius Serra ens esperen amb una llarga llista de "Paraules en ruta", per conèixer les peculiaritats del català a través de les expressions orals més genuïnes d'aquesta zona. Però, a banda d'això, també coneixerem diferents iniciatives populars de la localitat d'Amer, com, per exemple, el concurs de lloances, el concurs de xiulet amb cargolina i el concurs de torradors de castanyes. A més a més, us presentarem Joan Pierre, pipaire, que fa pipes artesanes, igual que el seu pare, el seu avi i altres personatges mítics de la vila.

A plató farem tertúlia. Primer de tot, l'actualitat protagonitzarà la taula amb Xavi Coral i els seus col·laboradors Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar, Enric Lacalle i Tian Riba. Més tard,la tertúlia s'allunya de l'actualitat dels diaris per centrar-se en l'actualitat del programa musical "Oh Happy Day", que comptarà amb la participació de l'actriu i cantant Bàrbara Mestanza, membre del jurat d'aquest any. Amb la Bàrbara parlarem dels nominats, de la coral expulsada en la gala del dissabte i de molts altres aspectes del programa. Com sempre, amb la participació dels tertulians que més en saben del concurs musical de TV3, el periodista Pep Blay, l'exmembre del jurat "Oh Happy Day" Elena Gadel i els col·laboradors de "Divendres" Ana Boadas i Pere Mas.

16.40 TV3
Anar al contingut