Una coproducció de TVC

'ArtFutura 2014' estrena "La promesa digital" en 21 ciutats del món

La 25a edició d'ArtFutura estrena "La promesa digital" de forma exclusiva en les 21 seus que té arreu del món. Dirigit per José Manuel Pinillo i coproduït per Bun Media, TVC i TVE, es tracta d'un documental sobre l'impacte de la cultura digital i el seu paral·lelisme amb el desenvolupament del festival al llarg de les vint-i-cinc edicions.

La 25a edició d'ArtFutura, que tindrà lloc entre els dies 6 i 9 de novembre en vint-i-una ciutats d'arreu del món, acull l'estrena internacional del documental "La promesa digital", una coproducció de Bun Media, TVC i TVE dirigida per José Manuel Pinillo. La inauguració del festival en xarxa de Cultura i Creativitat Digital tindrà lloc el divendres 7 al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), a les 19.00.
 
L'estrena internacional del documental "La promesa digital" serà el dissabte 8, a les 19.00 a la Sala Teatre del CCCB i anirà seguida d'un debat amb el seu director i alguns dels participants en el film. El diumenge 9, a les 18.00, se'n farà una segona projecció a la Sala Raval del CCCB. Les altres projeccions internacionals del documental, en les vint seus restants d'ArtFutura, es faran al llarg dels propers sis mesos, segons la programació de cada festival.
 
Des de 1990, ArtFutura explora els projectes i les idees més importants sorgides en el panorama internacional del new media, el disseny d'interacció, els videojocs i l'animació digital.
 
Sinopsi
Ara fa tot just 25 anys que la revolució cibernètica prometia un nou món i una realitat alternativa de possibilitats infinites. Però, quins han estat els canvis reals a través d'aquests anys? I en quina direcció anem ara? Que esperàvem? Què no esperàvem? Que ens ha sorprès? El documental reflexiona al voltants d'aquests i d'altres interrogants amb noms com William Gibson, Nicholas Negroponte, Clay Shirky, Rebecca Allen, Sherry Turkle, Tiffany Shlain, Montxo Algora, Marcel.lí Antúnez, entre molts d'altres.
 
Tràiler de "La promesa digital"

Vídeo promocional d'Art Futura 2014

Art Futura al "33 recomana"

Twitter
Facebook
Anar al contingut