Sèrie

"Un sac de felicitat" i "La família compta", a "Amb C majúscula"

Per Sant Valentí, en Paul i la Cathy van a un retir de dos dies amb la famosa entrenadora personal Joy Kleinman. L'antic propietari de la línia de telèfon d'en Sean l'assetja contínuament, acusant-lo de prendre-li el negoci.

Al primer episodi d'"Amb C majúscula", "Un sac de felicitat", per Sant Valentí, en Paul i la Cathy van a un retir de dos dies amb la famosa entrenadora personal Joy Kleinman, la "felicitòloga" que ha vençut el càncer.

L'Adam va a un concert de rock amb la Jessie. En Sean i l'Andrea fan un sopar d'enamorats a un restaurant fent veure que són parella. La Cathy diu al Paul que vol un altre fill.

Al segon capítol, "La família compta", l'antic propietari de la línia de telèfon d'en Sean l'assetja contínuament, acusant-lo de prendre-li el negoci.

L'Adam i en Sean no veuen de bon ull que la Cathy vulgui tenir un altre fill. El càncer és un gran obstacle perquè li deixin adoptar un nen.

La Cathy i en Paul van a una conferència de la Joy i el Paul acaba explicant en públic la seva experiència durant l'atac de cor.
Anar al contingut