Humor

"Polònia" estrena "Carrusel de la corrupció"

Hi ha tants casos de polítics corruptes que Mariano Rajoy fa una ronda informativa per conèixer els últims. A més, Mas canta una cançó a David Fernàndez per intentar que es torni a presentar a les eleccions.

Aquest dijous, a "Polònia", Mariano Rajoy (Queco Novell) presenta el "Carrusel de la corrupció". Hi ha tants casos de polítics que s'han dedicat a saquejar les institucions que el president del govern espanyol fa una ronda informativa per conèixer els últims.

Artur Mas (Bruno Oro) i Francesc Homs (Pep Plaza) preparen una estratègia per aconseguir dur a terme el nou 9-N sense deixar cap rastre que el govern espanyol pugui impugnar. Aconseguiran coordinar l'operatiu sense deixar res per escrit? A més, el president de la Generalitat li canta una cançó a David Fernàndez (Cesc Casanovas) per intentar que es torni a presentar a les eleccions.

A més, assistim a un dinar familiar a can Pujol. En principi tot ha d'anar com sempre, però amb la situació actual no se sap mai si acabarà sortint alguna cosa malament. I descobrim com és un míting de Pablo Iglesias (Marc Rodríguez).
Anar al contingut