Amb Bibiana Ballbè

L'actor Miki Esparbé i les interioritats d'"El crac", a "Caràcter"

Bibiana Ballbè conversa amb l'actor Miki Esparbé, que ens parla de les interioritats d'"El crac". També visita el pintor Xavier González d'Ègara i l'analista en tendències Francesca Tur, responsable de "Tendencias TV".

Aquest dijous, 23 d'octubre a les 23.10, a "Caràcter", Bibiana Ballbè es passeja pel cosmopolita mercat de puces Lost&Found que a la tardor es munta a la Barceloneta, per després anar fins a Vallcarca per trobar-se a la mítica bodega Riera amb l'actor Miki Esparbé. Amb ell parla de les interioritats de la sèrie "El crac", que interpreta a les ordres de Joel Joan.

Després anirà fins al Parc del Poblenou, on el pintor Xavier González d'Ègara està pintant uns quadres tan peculiars com ell. La seva conversa derivarà cap a temes existencials i sobre l'exposició que va preparar per a una galeria de Londres gairebé sense dormir ni menjar.

Al final es desplaça fins a l'Eixample, a l'antiga Fàbrica Lehmann, on l'analista en tendències Francesca Tur té la redacció del seu canal en línia "Tendencias TV", del qual és la directora creativa i rostre visible.

La banda sonora del programa la posa la banda El Último Vecino.
Anar al contingut