Cultura

Juan Echanove i Love of Lesbian, a "Ànima"

Juan Echanove conversa amb Toni Puntí sobre l'espectacle "Conversaciones con mamá". El programa també es fa ressò del muntatge "Miralls i miratges" de Love of Lesbian i Guillem Albà, i també del cartell del festival In-Edit.

El programa "Ànima", que presenta i dirigeix Toni Puntí, entrevista dilluns, 20 d'octubre (a les 23.00 al canal 33), l'actor Juan Echanove, que dirigeix i protagonitza al costat de María Galiana l'obra "Conversaciones con mamá", un text de l'argentí Santiago Carlos Ovés amb versió de Jordi Galceran.

En el capítol escènic, però amb una picada d'ullet a la música, també hem estat amb l'actriu Anna Moliner. Una excel·lent comedianta que ara triomfa com a protagonista de "Liceistes i Cruzados" al TNC, però que també acaba de publicar "Scents", un primer disc cantat en anglès.

Què són capaços de fer damunt d'un escenari un pallasso i un grup de pop acostumat a disfressar-se? La reportera Júlia Bertran ha estat en un dels primers concerts de la gira "Miralls i miratges", que comparteixen el grup Love of Lesbian i el clown Guillem Albà.

I aquesta setmana també ens mirem el cartell del festival In-Edit de documentals musicals amb la complicitat de crítics de cine amb ànima de músics, com ara Quim Casas, i amb músics amb ànima de directors de cine, com Dimas Rodriguez.

El tancament del programa el protagonitza Marc Parrot, que té nou disc al mercat, "Sortir per la finestra", i un concert de presentació a L'Auditori en perspectiva.
 
Anar al contingut