Nit de ciència

Dinar de carmanyola, a "La fàbrica de menjar d'en Jimmy"

Descobrim per què les galetes sempre estan cruixents, com es fa la maionesa extralleugera o per què els cogombres del supermercat són tan rectes.

Aquest dimarts, 16 de setembre, a les 23.40, el 33 emet el capítol de la sèrie "La fàbrica de menjar d'en Jimmy" dedicat a la carmanyola del dinar.

"Dinar de carmanyola" ("La fàbrica de menjar d'en Jimmy" - Capítol 11)

En Jimmy destapa els secrets que s'amaguen a la carmanyola del dinar. Per trobar la diferència entre un suc de poma acabat de fer i un suc a base de concentrat, en Jimmy adapta un tallagespa i un corró amb una bona dosi d'inspiració, però també de suor i llàgrimes. Què hi fan a la maionesa extralleugera per eliminar-ne les calories? En Jimmy falsifica el greix amb unes quantes cols gairebé podrides i una mica de llot. Tot seguit visita un hivernacle monstruós per esbrinar per què els cogombres de supermercat són tan perfectament rectes. Us heu preguntat mai per què les galetes sempre són cruixents? En Jimmy decideix investigar-ho a la fàbrica de galetes "custard cream" més gran del país.
Anar al contingut