Herois quotidians

Una agència de viatges no turística, a "Herois quotidians"

Alternatour és una agència de viatges que vol ser una alternativa al turisme de masses. En el programa d'avui acompanyem un grup de viatgers en un tour per Barcelona, per mirar la ciutat amb uns altres ulls.

Aquest dilluns, 1 de setembre a les 22.00, a "Herois quotidians" acompanyem un grup de viatgers en un tour per Barcelona. No són turistes convencionals: viatgen amb Alternatour, una agència que vol ser una alternativa al turisme de masses. En lloc de visitar la Sagrada Família i el Park Güell, Alternatour opta per mostrar als seus clients la cimentera de Montcada i Reixac o el trànsit de les rondes.

En el "Consell del dia" d'aquesta setmana proposem que les neveres fabricades a Catalunya duguin a dins elements per millorar les cases dels indigents. Ens ho explicarà Isidre Llop, empresari del ram de la refrigeració.

Finalment, coneixem l'Associació Cultural de Dones de Catalunya (ACDC), que es troba en ple procés de selecció per trobar una dona de fer feines; bé, més ben dit, una persona de fer feines.

Anar al contingut