Gran Recorregut

Terra, mar i presons medievals, a "GR Pirineus"

Marc de las Heras fa un recorregut de Portbou a Castelló d'Empúries. En total, uns 50 km, repartits en dues jornades, fets a peu, en tren, en caiac i en bicicleta.

Aquest dijous, a les 13.20, TV3 recupera el quart capítol de "GR Pirineus", en què Marc de las Heras fa un recorregut que titula "Terra, mar i presons medievals".

Aquest quart gran recorregut comença a l'extrem més oriental de l'Empordà, a Portbou, i acabarà a Castelló d'Empúries. En total, uns 50 km, repartits en dues jornades, fets a peu, en tren, en caiac i en bicicleta.

En la primera jornada s'anirà en tren des de Portbou fins a Llançà, on el xef Paco Pérez ensenyarà la seva cuina marinera d'avantguarda. Un cop paït el dinar, es farà una excursió en un caiac molt ecològic per arribar fins al Port de la Selva, per fer-hi nit.

L'endemà, tot just quan despunti l'alba, se sortirà a pescar peix de roca i, i si es pesca alguna cosa, es farà un bon suquet! Al tornar a terra ferma, es recorrerà el primer tram del Camí de Sant Jaume, en bicicleta, passant per Sant Pere de Rodes, Vilajuïga i Pedret, on es visitarà la pastora Caty. Finalment, s'acabarà a Castelló d'Empúries, un poble de llegenda, on l'equip viurà situacions un pèl estranyes... Només us diem que el Marc acabarà a la presó.
Anar al contingut