Cicle de teatre

"Cegada de amor", amb La Cubana

El canal 33 recupera aquesta obra estrenada l'any 1994, que va estar quatre anys en cartell i va aconseguir més d'un milió d'espectadors.

El canal 33 emet dilluns 19 de maig, a les 23.15, dins del cicle que dedica aquesta primavera als espectacles teatrals, una obra de La Cubana, "Cegada de amor". L'obra la va dirigir Jordi Milán amb guió de Milán, José Corbacho, Joaquim Oristrell i Fernando Colomo i va estar en cartell quatre anys i va aconseguir més d'un milió d'espectadors.

"Cegada de amor", estrenada el 1994, va fer cèlebre el personatge d'Estrellita Verdiales i va reafirmar el caràcter provocador i trencador de La Cubana, una companyia responsable també de sèries de televisió tan recordades com "Teresines S.A.".

"Cegada de amor", protagonitzada per Anna Barrachina, Santi Millán, José Corbacho i Cati Solivellas, es desenvolupa en un teatre on es projecta una pel·lícula protagonitzada per la nena prodigi Estrellita Verdiales, una òrfena de 17 anys que coneix Jean François, un noi francès estudiant de medicina, en un viatge d'estudis a Barcelona.

La parella s'enamora i Jean François la convida a visitar París, on l'obsequia amb un pastís d'aniversari que té una gàbia amb dos coloms. El fet provoca una tragèdia, ja que l'Estrellita es queda cega en caure-li en un ull els excrements d'un dels coloms. Mentrestant, el jove li declara el seu amor i promet fer tot el possible per curar-la.

La pel·lícula no agrada als espectadors, que manifesten de manera sorollosa el descontentament, fins al punt que hi ha dos espectacles paral·lels: el dels actors i el dels espectadors de la pel·lícula.


 
Anar al contingut