Audiències

Rècord històric del 3/24 amb la transmissió del debat sobre la consulta

El canal informatiu va obtenir una quota del 7% i 245.000 espectadors de mitjana amb la transmissió del ple del Congrés sobre la petició de consulta. Això el va convertir en la cinquena cadena més vista del dia a Catalunya.

La cobertura informativa que Televisió de Catalunya va dedicar aquest dimarts al ple extraordinari del Congrés sobre la petició de consulta va tenir una molt bona acollida entre els espectadors. El 3/24 va obtenir un rècord històric de quota amb un 7% i va ser la cinquena cadena més vista del dia. La retransmissió va registrar una audiència mitjana de 245.000 espectadors i l'11,1% de quota durant les set hores de durada.

El moment més vist de la tarda va ser a les 17.08 h, durant la intervenció de Mariano Rajoy, que va tenir  299.000 espectadors i un 16,3% de quota, mentre que a la nit la màxima audiència va ser a les 21.43 h, amb 358 mil espectadors i un 10,5% de quota, coincidint amb el descans del partit de futbol que disputaven el Borussia i el Reial Madrid, moment en què Joan Herrera feia la seva última intervenció.
 
L'edició especial del programa "23/24", emesa simultàniament per TV3 i el 3/24 fins a les 24.00, que va oferir la compareixença del president de la Generalitat valorant el debat, va registrar una quota mitjana del 6,3% a TV3 i del 6,0% al 3/24. L'oferta conjunta de TVC suma un 12.3% de quota i va ser la segona opció més escollida pels espectadors en aquells moments.
 
L'interès per la notícia del dia també es va reflectir en el seguiment de l'emissió especial d'"Els matins" des de Madrid, que va tenir una quota mitjana del 18,4%, i en alguns moments va arribar fins als 37 punts. Aquest interès també es va manifestar en el seguiment del "TN Migdia", amb una audiència mitjana de 568.000 espectadors i una quota del 28,9%
 
Gran seguiment de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació per internet
 
El ple sobre la consulta al Congrés va tenir un gran seguiment a Catalunya Ràdio a través d'internet, que en va fer una cobertura especial en emissió conjunta per Catalunya Ràdio i Catalunya Informació, amb Mònica Terribas i Kílian Sebrià. Catalunya Ràdio es va situar novament com a referència informativa. L'audiència a internet en directe de Catalunya Ràdio es va duplicar i a Catalunya Informació es va multiplicar per sis ahir durant la transmissió especial del debat de la consulta al Congrés de Diputats.
 
Pel que fa a les xarxes socials, l'etiqueta #DebatConsultaTV3, que va canalitzar la conversa al voltant de la cobertura informativa de TV3, va sobrepassar els 14.000 tuits i va ser tendència a Espanya al llarg de tota la tarda. L'etiqueta #ConsultaCatRàdio, que vehiculava la cobertura informativa especial de Catalunya Ràdio, va sobrepassar els 3.600 tuits, a molta distància de les altres ràdios en català.
Anar al contingut