Tardes de misteri

El Super3 estrena la segona temporada de "La casa d'Anubis"

Als nous capítols veurem el retorn dels estudiants a l'internat després de les vacances. Trobaran una casa de nines idèntica a la Casa d'Anubis amb un mapa secret...

Dimecres 19 de febrer el canal Super3 estrena la segona temporada de "La casa d'Anubis", la sèrie de misteri ambientada en un internat d'Anglaterra

La protagonista d'aquesta producció, que es pot seguir cada tarda de dilluns a divendres al canal Super3, és la Nina, que acaba d'arribar a Anglaterra per estudiar en un internat, on li han assignat una residència envoltada de misteri anomenada la Casa d'Anubis. La desaparició de la Joy, una de les alumnes, és el punt de partida d'una sèrie d'esdeveniments enigmàtics que marcaran tot el curs escolar.
 
Després de passar per una mena de ritual d'iniciació i de conèixer la Sarah, antiga resident de la casa, la Nina sabrà que és l'escollida i que té el poder per descobrir una cosa molt important. Ben aviat, ella i els seus companys es veuran implicats en tot de misteris relacionats amb un clan de professors que busquen, ni més ni menys, que l'elixir de la vida eterna, amagat suposadament en algun lloc de la Casa d'Anubis.
 
La segona temporada de "La casa d'Anubis" comença amb el retorn dels estudiants a l'internat després de les vacances. Els misteris continuen, sobretot quan els protagonistes troben una casa de nines idèntica a la Casa d'Anubis amb un mapa secret.
Anar al contingut