Actualitat

Arriba la primera gran lliga d'"El gran dictat"

Dilluns 2 de desembre, "El gran dictat" estrena la seva primera gran lliga, una competició especial on es decidirà qui és el millor concursant de la història del programa.

El concurs "El gran dictat", presentat per Òscar Dalmau, s'ha proposat acabar l'any amb més emoció que mai. Per això, a partir de dilluns els espectadors de TV3 podran veure la primera "Gran lliga del gran dictat".
 
Durant tretze programes, els nou millors concursants de la història del concurs s'enfrontaran entre ells per endur-se 15.000 euros i l'orgull de ser el millor dels millors. Ho faran de 3 en 3 i tots contra tots durant 12 dies. Tres finalistes es veuran les cares en la gran final, que s'emetrà divendres 20 de desembre.
 
Al llarg d'aquests programes especials s'explicarà què han fet els concursants des que van participar per primera vegada a "El gran dictat" i es mostrarà els moments més significatius del seu pas pel programa. Tot plegat enriquirà uns enfrontaments molt renyits i caracteritzats pel bon humor.
 
Els 9 concursants de la primera "Gran lliga del gran dictat"
 
Marcel Arias.- Va arribar a lletrejar fins a disset paraules en un minut. Tot i que no va guanyar el pot, es va endur 11.660 euros.
 
Joan Fonollosa.- Sense cap mena de dubte, és el concursant més veterà: va arribar a participar en 21 programes.
 
Maria Mercè Estévez.- Té l'honor de ser la primera concursant que va guanyar un pot d'"El gran dictat": 48.510 euros.
 
Jordi Girard.- Tan sols va necessitar un dia per endur-se el pot. Va arribar i en un sol programa va guanyar 30.605 euros .
 
Gerard Alonso.- Va guanyar el segon pot més gran de la història del programa: 66.120 euros.
 
Josep Gatell.- Es va emportar a casa 72.990 euros, el pot més gran de la història del programa.
 
Laura Andrés.- Va participar en 8 programes.
 
Francesc Rossell.- Va estar a punt d'endur-se el pot dues vegades. La tercera va ser la vençuda: 61.680 euros.
 
Ricard de Clascà.- És l'últim concursant que s'ha endut el pot a casa. Va trobar feina, va participar a "El gran dictat" i va guanyar 33.240 euros. Tot el mateix dia.

Un cop acabi la lligueta, "El gran dictat" reprendrà l'emissió dels programes habituals amb el doctor Chivite.
Anar al contingut