Un èxit que traspassa fronteres

"Polseres vermelles" triomfa a l'Argentina

La sèrie creada per Albert Espinosa, que s'emet des del 18 de setembre al canal argenti Telefé, està liderant les audiències de la tarda, amb una estrena que va arribar a una quota mitjana del 12,4%.

"Polseres vermelles", la història de sis joves que coincideixen en un hospital infantil i que es posen una polsera vermella com a símbol d'amistat, ha estat tot un èxit a Catalunya. La sèrie va acabar la seva segona temporada reunint 684.000 espectadors de mitjana i el 21,6% de quota. I ara també conquista l'Argentina.
 
La sèrie s'emet al canal Telefé cada dimecres a les 16.30 dintre de l'espai "Historias del corazón", que presenta Virginia Lago. "Polseres vermelles" està conquerint l'Argentina amb dades que doblen valors d'audiència que només obtenen els programes en el "prime time" de la nit. Aquí podeu veure un vídeo promocional de l'emissió:



"Polseres vermelles" ha traspassat fronteres de la mà de Filmax, que és qui s'encarrega de la distribució internacional de la sèrie. Ja s'ha pogut veure a les espanyoles Antena 3, Neox i TNT, on també van provocar una autèntica allau de fans, a la mexicana TV Azteca i a la nord-americana VME.
 
Per altra banda, Itàlia està fent la seva pròpia adaptació de la sèrie, que serà emesa per RAI1 amb el títol de "Braccialetti rossi". Per aquesta cadena líder italiana es tracta d'una de les apostes importants de ficció per a la propera temporada.
Anar al contingut