El debut

TV3 estrena "La Trinca: biografia no autoritzada"

Es tracta d'una comèdia musical de ficció, que explica les peripècies dels tres joves "trincos" als anys 70 i el seu debut en el món de la faràndula i tot el que envolta a la fama. Tot comença una nit de festa major...

Dimecres, a les 21.50, TV3 estrena la pel·lícula "La Trinca: biografia no autoritzada", una comèdia musical de ficció, amb guió de Joaquim Oristrell i Manuel Iborra. És una coproducció de Televisió de Catalunya, Diagonal TV i Gestmusic, amb la col·laboració de l'ICIC i l'ICAA. Els protagonistes són Dídac Flores, Marc Marginet i David Moreno, els finalistes del concurs televisiu de TV3 "Buscant La Trinca", que fan de Josep Maria Mainat, Toni Cruz i Miquel Àngel Pasqual, respectivament.

Rodada en HD, la pel·lícula explica, en uns 90 minuts i amb un to irreverent com el mateix grup, les peripècies dels tres joves, que als anys 70 van debutar en el món de la faràndula. La pel·lícula està rodada en localitzacions naturals a Barcelona, Montgat, Tiana, Cabrera de Mar o Bellaterra i en un plató de Sant Just Desvern.

Sinopsi

Nit d'estrena de la pel·lícula de La Trinca. Èxit, aplaudiments, salutacions... Però no tot és entusiasme i alegria. Tres vells professionals de l'espectacle, que coincideixen en la gran festa d'estrena, lamenten que el que es mostra en el film no té res a veure amb la veritat. A la manera de "Kurosawa's Rashomon", els tres veterans expliquen l'accidentada nit d'envelat que van viure fa 40 anys, quan uns ingenus i joves "trincos" debutaven en el món de la faràndula.

Les tres delirants versions d'aquella nit de festa major ens mostren la joventut de La Trinca, el món entendridor de l'espectacle de gira, la pressió de la censura, les primeres turistes, els primers independentistes, els primers striptease i, esclar, tot un mostrari de capellans, monjos, forces de l'ordre i fins i tot el Generalísimo Franco.
Anar al contingut