Tot un èxit!

"Polònia" ja ha rebut 10.000 "Algú ho havia de dir"

El concurs ha tingut una resposta espectacular i ha superat totes les expectatives, amb 10.000 propostes d'"Algú ho havia de dir" rebudes a través de la pàgina web del programa.

El concurs "Algú ho havia de dir" ha tingut una resposta espectacular i ha superat totes les expectatives, amb 10.000 propostes d'"Algú ho havia de dir" rebudes a través de la pàgina web del programa. N'hi ha hagut de tot tipus: des de les més generals amb la crisi i la política com a protagonistes fins a d'altres amb temàtiques molt concretes, com l'escola, la feina o les relacions de parella. Per sobre de les temàtiques, s'ha demostrat que la vida dels catalans i catalanes està plena de coses que "algú havia de dir".

Aquest concurs es va estrenar el dijous 13 de gener a la pàgina web de "Polònia", on els espectadors podien enviar els seus "Algú ho havia de dir" per al personatge de Joan Tardà. Els millors han estat gravats pel Tardà "polac" (Cesc Casanovas) i emesos al programa. A més, l'autor o autora de la frase ha pogut veure el seu nom sobreimprès a la pantalla.
Anar al contingut