Exclusiva per internet

Els "Glumpers", la colla d'amics més divertida, arriben al Super3.cat!

La productora catalana Motion Pictures S.A. i Televisió de Catalunya estrenen la nova sèrie d'animació infantil en 3D "Glumpers" a través d'internet. No te'ls perdis!

"Glumpers" són una colla d'amics de personalitats ben estereotipades i diferents que conviuen, o si més no ho intenten, en una casa molt maca als afores de Glumperona. Tenen aspecte humà, són arrodonits i tous i van sempre despullats: no tenen ni sexe, ni nas, ni orelles, ni dits, ni peus, ni pèls. Cadascun és d'un sol color i no necessiten parlar per entendre's perquè es comuniquen amb sons guturals, rialles i crits.

Les peripècies, farcides de gags de comèdia slapstic, ens situen en un món quotidià, on les coses més fàcils es poden capgirar de sobte per la influència glumperiana i convertir-se en una catàstrofe mundial. Els episodis de "Glumpers", d'uns dos minuts, toquen temes tan comuns com la ira, l'enveja, la golafreria..., i tots reaccionen a la seva manera. La sèrie s'emetrà més endavant pel Canal Super3.

Els Glumpers, un per un!

En Fàbel és la vagància personificada, només l'olor d'un bon àpat li pot fer aixecar el cul del sofà.

En Qüilgi és un sac de nervis hiperactiu que sempre està content; tot ho fa de manera precipitada, i fica la pota molt sovint.

En Dudd, en els jocs olímpics de babaus seria plusmarquista mundial, sempre a punt per passar-s'ho bé.

En Búquer és el germà bessó d'en Dudd, un prodigi, un superdotat de l'estil de l'Einstein, però amb inestabilitat emocional, perquè és molt introvertit.

En Webster és la mascota de tots, no es cansa mai de jugar.

En Gobo, el més gros, però el més àgil de la colla, és qui mira de posar una mica de seny.
Anar al contingut