Motor

Viu la 33ena edició del ral·li Dakar

La cadena dedicarà 25 minuts cada dia a partir de l'1 de gener, a aquesta prova que enguany té lloc a l'Argentina i Xile.

La 33a edició del ral·li Dakar tindrà en el canal 33 un seguiment exhaustiu a partir del dia 1 de gener, dia en què comença el seu recorregut a Buenos Aires. Cada dia, entre l'1 i el 16 de gener, la cadena oferirà 25 minuts d'informació i anàlisi de les etapes, que es disputaran a l'Argentina i a Xile. Aquesta àmplia informació s'emetrà, de les 20.35 a les 21.00, dins el programa "Motor a fons".

Per a la cobertura d'aquesta nova edició americana del Dakar, el Departament d'Esports de Televisió de Catalunya ha desplaçat a la prova el cap de la secció de motor, Santi Faro, que oferirà cada dia la crònica de l'etapa, les imatges més espectaculars i les entrevistes als pilots. I des del plató del 33, Francesc Latorre, Francesc Rosés i Xavier Guillén completaran la informació, amb l'ajuda de l'expilot Isidre Esteve, que farà les anàlisis tècniques corresponents.

De la seva banda, el canal esportiu Esport 3 farà també un seguiment diari del ral·li.

I sobre el món del motor, el 33 també oferirà el dissabte 1 de gener, a partir de les 17.15, un resum de la temporada 2010 de la Fórmula 1, amb les millors imatges de les curses.
Anar al contingut