TALLER.DOC

Nous documentals, a "Taller.doc"

Aquest divendres, "Taller.doc" emet un treball documental molt personal del jove autor Pere Puigbert, guanyador del premi Tomàs Mallol.

"Taller.doc" enceta temporada amb "Poemes visuals", el documental del jove Pere Puigbert. Aquest treball es compon de dues històries unides pel mateix to poètic i per un sol eix vertebrador: el jardí de casa, un espai quotidià i emocional que permet posar en contacte diversos personatges.

La primera història, "Intimitat compartida", va guanyar el premi Tomàs Mallol del Festicurts de Figueres de l'any passat. Rodada durant tot un any i ambientada al món rural, explica les relacions de dues generacions d'una família.

La segona història, a mig camí del documental i la ficció, porta el títol "Cançó del temps", i ha estat seleccionada per a l'edició d'enguany del Festival de Cinema de Girona. Explica la relació i les vivències d'una dona vella i solitària i dues nenes filles d'immigrants marroquins que viuen a l'altra banda de carrer.

L'autor

Pere Puigbert, de 23 anys, és graduat superior en Realització Audiovisual i Multimèdia per l'ERAM (Escola de Realització Audiovisual i Multimèdia) de la Universitat de Girona. Fins ara ha fet diversos treballs en vídeo, fotografia i bandes sonores. També ha treballat a l'emissora Canal Nord de Figueres. "Poemes visuals" és el seu primer treball documental.
Anar al contingut