Audiències

"Adéu, Espanya?", el programa més vist

El documental de M. Dolors Genovès, que es va emetre dins l'espai "Sense ficció", va ser el programa més vist a Catalunya amb una audiència mitjana de 733.000 espectadors i una quota del 23,9%, segons dades de Kantar Media.

"Adéu, Espanya?", de 96 minuts de durada, és un treball que compara la realitat de Groenlàndia, Escòcia i el Quebec amb Catalunya. Per fer-ho, el documental es pregunta si la secessió és democràtica i si els processos d'independència són jurídics o fruit d'una negociació.

El documental va aconseguir, a més, la millor nit de dijous del 2010 a TV3: 5,5 punts de quota per sobre de la mitjana del altres dijous.

De les dades d'audiència, destaca que el 35,2% de joves fins a 24 anys que en aquells moments miraven la televisió van triar mirar "Adéu, Espanya?". Per gèneres, el documental va ser vist per un 26,4% d'homes i el 20,1% de dones.

També destaca la quota que el documental va obtenir a Barcelona: 28%.


Nit de Patum


Completant la programació especial de dijous 3 de juny a la nit a TV3, la primera Patum televisada va atreure 234.000 espectadors i una quota del 14,5%, i també és el millor "late" de l'any, ja que TV3 puja més de 12 punts la quota per sobre de la mitjana.
Anar al contingut