Un vídeo que ha fet història

Els gladiadors del Pep

Els espectadors de TV3 podran veure dilluns, després del "TN vespre", el vídeo que Guardiola va utilitzar per mentalitzar els seus jugadors abans de la final de la Champions.

Aquest dilluns, 1 de juny, després del "TN vespre" i just abans del "Crackòvia", els espectadors de TV3 tindran l'oportunitat de descobrir un dels secrets del triomf del Barça a Roma, gràcies a l'estrena del vídeo que Guardiola va idear per motivar els seus jugadors. Un vídeo que ja ha adquirit l'etiqueta de mític per als seguidors blaugrana. 

Van ser només set minuts, però van ser decisius. Pep Guardiola va decidir afrontar la final de la Champions contra el Manchester United, escurçant l'escalfament dels seus jugadors per tenir temps de projectar-los un vídeo al vestidor.

Escenes de la pel·lícula "Gladiator" barrejades amb imatges de tots els jugadors del Barça en moments de gran esforç van copsar totalment els sentiments dels allà presents. A més, la sessió estava ambientada amb la música del film protagonitzat per Russell Crowe, que va donar pas a una altra melodia que segur que va ser clau: l'ària titulada "Nessun Dorma" del darrer acte de l'òpera "Turandot", de Giacomo Puccini.

Guardiola va encarregar aquesta obra a un bon amic seu de la secció d'Esports de TV3, Santi Padró, qui la va plasmar en un DVD, amb l'ajuda del muntatge de Jordi Gayà. Uns moments èpics plens de sentiment que, vistos els resultat segur que van ajudar els jugadors a afrontar amb moltíssimes ganes la gran final.



Anar al contingut