Cerca
 
TV3
 
Crackòvia
 

Últim capítol Crackòvia

 
Entreteniment  - 16/06/2014 31.36

Donant la cara

A "Crackòvia", els actors del programa es treuen el maquillatge i donen la cara davant les càmeres. Jordi Rios, Ivan Labanda, Bruno Oro, David Olivares Cesc Casanovas, Marc Rodríguez i Pep Plaza es mostren tal com són per recordar quins són per a ells els millors moments de la temporada que ara ha acabat. Així es recuperaran grans moments, com l'èxit de Valentí "el runner" (Marc Rodríguez), que va començar protagonitzant un "Sense ficció" i va acabar corrent la Marató de Barcelona; la retirada de Carles Puyol (Jordi Rios), la feinada que se li ha girat a Zubizarreta (Cesc Casanovas) o l'èxit musical de la temporada: "Se lleva el polo pistacho", del Tata Martino (Ivan Labanda).

 
 

Properes emissions

  • En els propers 15 dies, no hi ha emissions previstes d'aquest programa.

 
 

Enquesta

Quin és el teu gag musical preferit?

Vota
 
 

Servei d'atenció a l'Audiència

 

Actualitat

Aquest any hem viscut grans moments. 16/07/2014 - S'ha acabat la 6a temporada

"Crackòvia" marxa de vacances!

Hem acabat la sisena temporada de "Crackòvia". Enguany hem sobrepassat els 200 capítols en un any ple d'emocions, alts i baixos del Barça i un final molt intens.<br />

 

Entreteniment

Arribada de Núñez al "Crackòvia". 10/04/2014 - N'hi ha per tenir "escalofritos"!

El vocabulari de Josep Lluís Núñez a "Crackòvia"

Josep Lluís Nuñez (Carlos Latre) ha tornat fa poques setmanes amb neologismes actualitzats. Us presentem un selecció del seu inimitable vocabulari. Sabríeu traduir tots els termes?

 
 
29/05/2013

Making of "Crackòvia" 174

1/8
  • Envia aquesta galeria
  • Pantalla completa
 

Programa d'humor de Televisió de Catalunya centrat en el món de l'esport, sobretot en el futbol de primera divisió. Amb una atenció especial al Barça, Madrid i Espanyol. Cada setmana l'actualitat esportiva tindrà la seva rèplica la nit dels dilluns.

 
 
 
 

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A.