Durant el cap de setmana

380.000 persones han passat aquest cap de setmana per la Festa dels súpers

Després d'un intens cap de setmana, la Festa dels Súpers ha tancat aquesta tarda la seva 12a. edició com la de més participació de la història. Entre dissabte i diumenge, 380.000 persones han gaudit a l'Anella Olímpica de Montjuïc de la cita anual del Club Super3.

La Festa dels Súpers tanca aquesta tarda la seva dotzena edició amb rècord de públic i amb energies renovades per posar en marxa ja l'edició de l'any vinent. "N'estem molt satisfets. Ha estat un èxit de participació i de mobilització dels súpers. Des d'aquí, els volem agrair la seva fidelitat", explica Dani López, cap de programes infantils, juvenils i educatius de TVC i director executiu de la festa.

Entre dissabte i diumenge, per l'Anella Olímpica de Montjuïc han passat unes 380.000 persones -170.000 dissabte i 210.000 diumenge- que han pogut participar en una setantena d'activitats lúdiques i educatives i gaudir de l'espectacle que oferien més de 700 artistes.

Els moments de més presència de públic a l'estadi han coincidit amb l'actuació a l'escenari dels personatges del Club Super3. El primer ha estat a les 12.30 del migdia, quan, empès pel crit de milers de nens, el Roc ha fet un petó a la Pati Pla, per despertar-la del somni en què l'havia sumit el senyor Pla.

A la tarda, a les 17.00, les grades de l'escenari s'han tornat a omplir per seguir l'espectacle "Tot som súpers", en què els SP3, el grup musical del Club Super3, han interpretat les cançons del programa.
En la gimcana organitzada pel Club, han participat 30.000 famílies i també ha estat constant l'afluència de públic a les diverses activitats que els col·laboradors de la festa amb posat en marxa a tota l'Anella Olímpica.

Durant els dos dies, s'han programat més de 70 activitats per afavorir que els súpers juguin i, alhora, aprenguin. Hi ha hagut jocs i activitats esportives, solidàries i culturals, una àmplia oferta que ha inclòs des de fer manualitats o pujar als cavallets, fins a espais per promoure la lectura, aprendre el llenguatge dels signes o fer un dibuix per a un nen que és a l'hospital.

Un altre punt en què s'ha incidit en aquesta edició és la millora dels serveis per als súpers amb necessitats especials. S'han millorat els accessos per a persones amb cadires de rodes i pares amb cotxets de nens i s'ha creat un menjador amb menú per a celíacs. "L'objectiu és que aquesta sigui una festa per a tots els súpers, i en aquesta línia continuarem treballant en la pròxima edició", assegura Dani López.
Anar al contingut