Anar a la navegació principalAnar al contingut

més info

Pròximament

3cat

Tupina de porc

En Marc Ribas cuina per a tots vosaltres receptes clàssiques i modernes, de la nostra gastronomia i d'arreu del món. Sense complicacions, fàcils de fer i a l'abast de t...

3cat

Peix de muntanya

Quan parlem de brandada, ens ve al cap el bacallà, però en Marc fa un gir i ens proposa fer-la amb arengada. De segon proposa un arròs amb bacallà i de postres, una crema bastant experimental: de xirivia i coco.

3cat

Albergínies escalivades amb vinagreta de mel

Fem un plat vegetarià amb una de les hortalisses més esteses de tota la Mediterrània: l'albergínia. Nosaltres l'escalivarem i l'amanirem amb ingredients molt potents per fer-ne un entrant excepcional.

3cat

Amanida de cogombre

Farem una amanida fresca, lleugera, de molts sabors diferents i que ve molt de gust els dies de calor. Hi posarem hortalisses, però també una vinagreta feta amb tàperes, i ho acabarem amb un toc cruixent.