En Marc Ribas cuina per a tots vosaltres receptes clàssiques i modernes, de la nostra gastronomia i d'arreu del món.
Sense complicacions, fàcils de fer i a l'abast de t...
Peix de muntanya
Quan parlem de brandada, ens ve al cap el bacallà, però en Marc fa un gir i ens proposa fer-la amb arengada. De segon proposa un arròs amb bacallà i de postres, una crema bastant experimental: de xirivia i coco.
Albergínies escalivades amb vinagreta de mel
Fem un plat vegetarià amb una de les hortalisses més esteses de tota la Mediterrània: l'albergínia. Nosaltres l'escalivarem i l'amanirem amb ingredients molt potents per fer-ne un entrant excepcional.
Amanida de cogombre
Farem una amanida fresca, lleugera, de molts sabors diferents i que ve molt de gust els dies de calor. Hi posarem hortalisses, però també una vinagreta feta amb tàperes, i ho acabarem amb un toc cruixent.