Xavi i Òscar Hernández
Xavi i Òscar Hernàndez (EFE)
Barça

Primeres incorporacions de Xavi per reforçar l'staff

Ni el Barça ni Xavi van posar condicions en canvis en l'equip tècnic quan negociaven la seva continuïtat

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi Hernández té clar que el nucli dur del seu staff és intocable. El club no li ha demanat cap canvi ni ha posat cap condició per a la seva continuïtat. Però quan li han preguntat per la preparació física, el tècnic de Terrassa ha admès que hi ha marge de millora. "Hem d'ajustar coses. Hem après d'aquesta temporada", ha dit Xavi en la roda de premsa conjunta amb Joan Laporta.

Una carpeta que ve de lluny. Els canvis que hi haurà en la preparació física no s'han gestat d'un dia per l'altre. Fa mesos que van engegar una reestructuració de l'àrea mèdica del primer equip del Barça, amb el consentiment de Deco, Xavi i Ricard Pruna.

En aquest sentit, a partir de la temporada que ve s'incorporaran dues noves figures, una referent a la recuperació i l'altra al rendiment i força:

  • Raúl Martínez: ha supervisat el procés de recuperació de Pedri. Era el físio de confiança de Xavi a la selecció espanyola mentre ell jugava. També va treballar per al Barça, fa uns anys, amb Puyol i el mateix Xavi. El de Terrassa se'l va voler endur a l'Al-Sadd en la seva etapa a Qatar. No va poder, perquè tenia altres compromisos professionals. Però s'hi va emportar un dels seus "deixebles", Carlos Nogueira, actual treballador del club.
  • Julio Tous: especialista en força i treball de gimnàs. Ja va treballar al Barça el 2004, una breu etapa sota la presidència de Laporta i amb Rijkaard d'entrenador. Posteriorment, ha format part de l'staff d'Antonio Conte al Chelsea i a la Juventus, i ha estat a la selecció catalana.

Dos noms nous després d'unes hores en què les informacions sobre els possibles canvis a l'staff tècnic de Xavi s'han anat succeint, i contradient. El tècnic del Barça mantindrà el seu equip: Sergio Alegre i Òscar Hernández com a ajudants, així com David Prats, Toni Lobo i Sergio García a l'staff tècnic.

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut