Concurs Bruce Springsteen

Concurs Bruce Springsteen a "Divendres"

"Divendres" convida un espectador o una espectadora a assistir (amb acompanyant) a un concert de Bruce Springsteen a Newark, Nova York, i viure una experiència inoblidable (trasllat amb limusina, vol en primera classe, dues nits a l'hotel Ritz-Carlton de NY i concert en zona preferent).


Bases concurs: "BRUCE SPRINGSTEEN i DIVENDRES"


"Divendres" convidarà un espectador o una espectadora a assistir (amb acompanyant) a un concert de Bruce Springsteen a Newark, Nova York i viure una experiència inoblidable (trasllat amb limusina, vol en primera classe, dues nits a l'hotel Ritz-Carlton de NY i concert en zona preferent).


Requisits i mecànica:

Busquem el fan número 1 de Bruce Springsteen de Catalunya.

El concurs està adreçat a la participació dels espectadors, que hauran de demostrar els seus coneixements sobre Bruce Springsteen i la millor disposició per aconseguir el premi. Es premiarà aquella persona que demostri que és el millor fan del cantant.


Per fer-ho, caldrà que ens convencin:

- Primer, a través d'un correu a l'adreça brucedv@tv3.cat on ha de constar el nom, l'edat i la població de residència del participant i explicar per què és el fan número 1 del Bruce.

- El dia 26 d'abril, es farà un concurs al plató del programa "Divendres" entre els participants que ens hagin convençut més, previ procés de selecció fet per l'equip del programa.

Es valoraran els coneixements sobre Bruce Springsteen, però també l'actitud i les ganes de veure Bruce Springsteen en concert.


Televisió de Catalunya, SA comunicarà a l'empresa Big Tours SL (Doctor Music), el nom, telèfon i el correu electrònic del guanyador o guanyadora, perquè s'hi posin en contacte i es facin possibles els requeriments necessaris per poder gaudir del premi.

El guanyador i l'acompanyant han d'accedir a ser gravats durant el viatge i l'estada a Nova York, i també a enregistrar imatges pròpies.
Una vegada acabat el viatge, hauran d'explicar la seva experiència al plató del programa "Divendres", aportant les imatges de l'acte i de l'estada a NY (que ells mateixos hauran enregistrat).


Dates de participació:

El concurs començarà el divendres 13 d'abril i finalitzarà el dijous 26 d'abril, amb un concurs a plató entre tres finalistes, un dels quals s'endurà el premi.





Participants:

Hi podran participar aquelles persones majors d'edat que demostrin coneixements suficients sobre Bruce Springsteen.
Els guanyadors hauran de tenir el passaport i la documentació en regla. Els promotors es reserven el dret de demanar informació complementària als finalistes del concurs, per motius de seguretat i a efectes d'assegurar que no hi hagi cap problema legal que eviti gaudir del premi.
No hi podran participar treballadors de TV3, El Terrat i Doctor Music, ni familiars directes.




Premi:

El premi consistirà en:
- Vol en classe business BCN-NY el dia 1 de maig
- Desplaçaments de l'aeroport a l'hotel en limusina, els dies 1 i 3 de maig.
- Habitació de luxe, dues nits, a l'hotel THE RITZ-CARLTON NEW YORK, CENTRAL PARK amb esmorzar inclòs – (1 i 2 maig)
- Desplaçaments de l'hotel al concert, el dia 2 de maig, en limusina.
- 2 ENTRADES amb PASSIS BACSKTAGE i ACCÉS DIRECTE AMB LIMUSINA A LA ZONA DE BACKSTAGE DEL CONCERT DE BRUCE SPRINGSTEEN & THE E STREET BAND al Prudential Center de NEWARK dia 2 de maig del 2012–(el fet de tenir passi backstage no significa poder conèixer l'artista o la banda)
- Vol en classe business NY-BCN el dia 3 de maig



Els premiats:

L'elecció dels guanyadors serà responsabilitat de Televisió de Catalunya, S. A.

Les dades del guanyador es faran públiques al programa "Divendres" de TV3 i a la pàgina web www.tv3/divendres


Acceptació de les bases:

La participació en aquesta acció promocional implica, per si mateixa, l'acceptació d'aquestes bases i el criteri de Televisió de Catalunya, S. A. pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l'elecció dels guanyadors. L'incompliment d'aquestes bases per part dels concursants en comportarà l'exclusió.


Tractament de les dades:

Televisió de Catalunya, S. A. informa que les dades dels guanyadors s'inclouran en un fitxer de dades de caràcter personal i s'utilitzaran amb la finalitat de poder gestionar aquest concurs.

Es garanteix a tots els premiats i participants que s'han pres les mesures tècniques i organitzatives necessàries per aconseguir la seguretat i la integritat legalment previstes per a aquest tipus de fitxers. En cap cas, les dades se cediran a altres entitats ni es tractaran amb finalitats diferents de les que es comenten al primer paràgraf d'aquesta clàusula.

En qualsevol moment es podran exercir els drets d'accés d'oposició, de rectificació i de cancel·lació que estableix la llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, enviant una petició a través del Servei d'Atenció a l'Espectador i l'Oient, enviant la petició concreta a lopd-si@tv3.cat o, per correu ordinari a l'adreça següent: Televisió de Catalunya, S.A., programa DIVENDRES, c/ de la TV3, s/n 08970 Sant Joan Despí, Barcelona.

La participació en el concurs comporta l'acceptació de les condicions, com també, l'autorització pel tractament de dades de caràcter personal que consisteix a gestionar l'elecció dels guanyadors i la publicació en la pàgina web del seu nom i la seva població.


Llei aplicable:

Aquestes bases es regeixen per la llei de l'estat espanyol. Qualsevol controvèrsia o litigi derivats d'aquestes bases i del concurs serà sotmesa als tribunals i jutjats de la ciutat de Barcelona. Els participants renunciaran a qualsevol altra jurisdicció que els pogués correspondre.
Anar al contingut