Minisèrie històrica

Concurs de fotos "Ermessenda"

Envieu-nos les vostres fotos vestits d'estil medieval i podreu guanyar una estada a Montblanc "a cos de rei" per viure la Setmana Medieval!

A "Divendres" posem en marxa un concurs que ens transportarà a l'època de la Catalunya medieval. Amb motiu de l'estrena de la minisèrie "Ermessenda", us demanem que ens envieu les vostres fotos vestits com en el període feudal, i podreu guanyar una estada a Montblanc "a cos de rei" per viure la Setmana Medieval.

Entreu a la secció "Participa-hi" del web de "Divendres" i des d'allà podreu enviar tantes fotos com vulgueu. Si no teniu gaire idea de com aconseguir el toc perfecte a les vostres disfresses, no us preocupeu. Feu un cop d'ull a aquesta galeria d'"Ermessenda", on trobareu el vestuari de la sèrie i moltes il·lustracions dels vestits dels personatges. Reis, princeses, vassalls, criats... tot s'hi val!

"Ermessenda" ha estat dirigida per Lluís M. Güell (autor de "Les veus del Pamano"), consta de dos capítols de 85 minuts, té guió de Mercè Sarrias i Núria Furió, i guionistes de sèries d'èxit com "Porca misèria" i "Plats bruts".

Podeu enviar les vostres fotos fins al dia 21!


El premi consisteix en:

Dos caps de setmana, per a dues persones, per viure la Setmana Medieval de Montblanc intensament.

El primer cap de setmana, 29 i 30 d'abril i 1 de maig, i el segon cap de setmana, 6, 7 i 8 de maig,  amb:

· Allotjament en una de les torres del recinte emmurallat de Montblanc les nits de divendres i dissabte.

· Àpats a les tavernes de la festa.

· Entrades VIP a tots els espectacles, entre d'altres els següents:

Primer cap de setmana: "Dracum Nocte", representació de la llegenda, acte commemoratiu dels 25 anys de representació de la llegenda.

Segon cap de setmana (sopar medieval, torneig i representació de les Corts Catalanes de 1414).


Als guanyadors també se'ls facilitaran vestits medievals i armament de cavallers.
Anar al contingut