Cerca
 
TV3
 
Veterinaris
 
Supervets, al Super3
 
 

SUPER VETERINARIS

12 Capítols
21 Famílies
21 Cadells
1 Etòloga
i un munt de dubtes

Super veterinaris és una sèrie de 12 capítols on l'etòloga Victòria Coll ensenyarà a petits i grans a educar el seu gos.

A Super veterinaris hi ha les claus per entrendre una mica millor el món caní, es tingui o no gos a casa. La Victòria, que treballa amb gossos des de fa més de 20 anys, explicarà als seus joves alumnes com parlen els gossos, què ens volen dir, on han de dormir, com els hem de cuidar; i sobretot que els agrada i què no els agrada. Fins i tot podrem aprendre uns quants trucs i jocs per divertir-nos plegats.

En total són 21 cadells de races diverses i amb diferents problemàtiques. Uns no fan cas al seu propietari, uns altres no saben passejar tranquilament pel carrer i altres salten a sobre de la gent. Els nens són els encarregats de presentar el problema i la Victòria els ensenya uns quants exercicis per millorar la conducta del seu gos.

De vegades seràn problemes serioros com gossos que mosseguen pensant-se que és un joc i de vegades seràn dubtes més senzills com saber quina és la millor raça per a un nen.

Entra a la web de Superveterinaris! 
 

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A.