En Mic passeja al Cargol
 
MAC, MEC, MIC, TOCA'T EL MELIC!

En Mic és un nino fet de llana. Té el nas vermell. És rialler i trapella. Sempre vol saber-ho tot. Viu en un món de turons ondulats. Un lloc on tot és a punt per jugar.

En Mic té un gran amic, es diu Cincsegons. És una boca rodona que porta ulleres i un guant de color groc. En Cincsegons troba resposta a qualsevol pregunta del Mic. Explica històries, endevinalles, cançons. I, no te n'has adonat, i en Cincsegons ja ha marxat!

Qui és l'amic d'en Mic que va més a poc a poc? És el Cargol. Nyi! Nyi! Nyi! Sap jugar a un, dos, tres pica paret, i xutar amb la closca!

La Mosca és l'amiga més petita d'en Mic. Voleia fent zum-zum, zum-zum, zum-zum, i posa el nas per tot arreu. Amb les potes, fa rodolar pilotes.

Cada dia, en Mic i tots els seus amics ens vénen a visitar. No es cansen mai de mostrar-nos les seves peripècies.

Al costat de les aventures d'en Mic, l'espai Mic3 proposa sèries d'animació de producció catalana i internacional triades especialment per als nens i nenes més petits. Alguns dels personatges emblemàtics que visiten regularment el MIC3 són en Pingu, Pepa la porqueta, el Bob el manetes, la Franny i les sabates màgiques, en Bumba...
 
 

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A.