Cerca
 
TV3
 
 

Tvist - Tots els vídeos

 

TVist setmanal

 
 • Consultes - 10/04/2011

Rigor històric a la sèrie "Ermessenda"

El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la minisèrie "Ermessenda". També parla de les queixes sobre la paritat al documental del "30 minuts" "Inventant el futur", on tots els protagonistes eren nois.

tanca Afegeix als teus vídeos preferits
Recorda que has de ser usuari registrat de TV3. Si encara no ho ets, registra't aquí
El teu missatge s'ha enviat blablabla...
Hi ha hagut un error i no s'ha pogut afegir aquest vídeo. Sisplau, torna a intentar-ho més tard.
 
 

Més vídeos de Tvist

 • 10/04/2011  6.41

  Rigor històric a la sèrie "Ermessenda"

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la minisèrie "Ermessenda". També parla de les queixes sobre la paritat al documental del "30 minuts" "Inventant el futur", on tots els protagonistes eren nois.

 • 27/03/2011  7.10

  La paritat i el terratrèmol del Japó

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la paritat entre homes i dones i el tractament de la catàstrofe del Japó.

 • 13/03/2011  6.01

  Per què s'acaba "Infidels"?

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb el final de la sèrie "Infidels".

 • 27/02/2011  7.07

  El tancament de les emissions de TV3 al País Valencià

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb el tancament de les emissions de TV3 al País Valencià.

 • 13/02/2011  6.29

  La sintonització del canal Esport 3

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la cobertura i sintonització del nou canal d'esports, l'Esport 3.

 • 30/01/2011  7.59

  Pel·lícules de versió original en castellà

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb l'àudio dual i els subtítols quan la versió original d'una pel·lícula és en castellà.

 • 16/01/2011  6.15

  Els animals als mitjans de comunicació

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. A les sèries de ficció, als informatius i als documentals hi apareixen animals. Com se'ls ha de tractar? Què passa amb els animals que protagonitzen sèries?

 • 12/12/2010  7.15

  El telèfon de La Marató

  Parlem de la 19a edició de La Marató. El telèfon per fer donatius el diumenge de La Marató és un 905. Per què? Quin cost tenen les trucades? Què se'n fa d'aquests diners?

 • 28/11/2010  8.45

  Un pederasta en una sèrie de TV3

  El defensor de l'audiència de TV3 atén les queixes de l'audiència sobre el delicat cas del Mauri a la sèrie "La Riera". El director argumental de la sèrie, David Plana, explica per què van decidir que un dels personatges principals seria pederasta.

 • 14/11/2010  7.49

  La visita del papa a Catalunya

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la visita del papa a Catalunya i el cobriment que en va fer Televisió de Catalunya.

 • 31/10/2010  7.43

  Aspectes tècnics

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Parlem d'aspectes tècnics de la televisió, de les sintonitzacions del canal 3/24 i el canal Esports 3. També comentem el canvi de programació d'"Infidels" i qüestions lingüístiques.

 • 17/10/2010  6.24

  Els canvis de programació

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Parla dels canvis de programació i del dret a la informació. Parlem del cas de la jornada de vaga general del 29 de setembre i de l'entrevista a "Àgora" al president de la Generalitat.

 • 19/09/2010  9.24

  Nou canal 3XL. Què passarà amb el canal 300?

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les queixes dels espectadors de TV3. Parlem amb en Jordi Serra, cap de programes de TV3, que ens presenta el nou canal 3XL. Què passarà amb el canal 300?

 • 09/07/2010  23.42

  Mònica Terribas respon a les consultes de l'audiència

  A l'última intervenció del Defensor de l'Audiència, Carles Pérez anuncia que s'han rebut 42.000 consultes aquesta temporada. La directora de TV3, Mònica Terribas, en respon les més destacades.

 • 25/06/2010  12.22

  Error en les previsions meteorològiques

  El defensor de l'audiència ens parla de diverses queixes i comentaris dels espectadors sobre possibles errors en els pronòstics meteorològics. En parlem amb Tomàs Molina, cap del Departament de Meteorologia de TV3.

 • 11/06/2010  7.54

  Imatges violentes a l'"Info K"

  El defensor de l'audiència atén les queixes d'una espectadora sobre l'aparició d'imatges violentes a l'informatiu infantil-juvenil del K3, l'"Info K". La directora del programa, Mireia Segú, explica el criteri que s'aplica en aquests casos.

 • 28/05/2010  7.17

  La llengua i els noms estrangers a TV3

  Ernest Rusinés, cap dels Serveis Lingüístics de TV3, resol els dubtes que els espectadors han fet arribar al Defensor de l'Audiència de la CCMA. Quin criteri es fa servir per pronunciar noms de ciutats o d'altres llocs? Es catalanitzen? Als personatges de les sèries que parlen en castellà, se'ls contesta sempre en català?

 • 14/05/2010  9.15

  Quantes setmanes sense "Ventdelplà"?

  Carles Manteca, cap d'Antena i Programació de TV3, explica les raons per les quals la sèrie "Ventdelplà" fa dues setmanes que no s'emet. Esdeveniments com "La setmana" de TV3 i la final de l'Eurolliga han fet saltar l'emissió, i aquest diumenge tornarà a fer-ho si el Barça guanya la Lliga. Però el capítol s'ha estrenat a tv3.cat.

 • 16/04/2010  10.01

  Dubtes sobre l'HD i les entrevistes a polítics

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, respon als dubtes tècnics dels espectadors sobre l'alta definició. I també recull les queixes sobre els canvis de programació per les entrevistes a polítics.

 • 19/03/2010  9.42

  Els canvis de programació de TV3 per la nevada

  El defensor de l'audiència atén les queixes d'espectadors a qui els van molestar els canvis de programació a causa de la nevada i la posterior entrevista al president de la Generalitat. Òscar Nogueira, cap de Programació de TV3, i Carme Ros, cap de redacció del Serveis Informatius de TV3, contesten les consultes.

 • 19/02/2010  8.

  El volum sonor de la publicitat

  El Defensor de l'Audiència atén les consultes dels espectadors de TV3. El cap de dramàtics de Televisió de Catalunya, Jordi Roure, ens parla del retorn de la sèrie "Infidels". I amb Josep Ardanuy, cap tècnic de continuïtats, centrem l'atenció en el volum sonor dels anuncis.

 • 05/03/2010  7.58

  Nou format 16/9 i nou reproductor a tv3.cat

  El defensor de l'audiència de TV3, Carles Pérez, recull les felicitacions i les queixes dels espectadors al voltant del canvi de format de l'emissió, de 4/3 a 16/9. Paulí Subirà, cap d'Imatge i Serveis Artístics de TVC, ens n'explica les diferències. I també ens mostra el nou reproductor de vídeo del tv3.cat.

 • 05/02/2010  6.55

  L'horari protegit a la televisió

  El defensor de l'audiència, Carles Pérez, ens explica quins horaris del dia són els que tenen més protecció per als infants. Carles Manteca, cap d'antena i programació de Televisió de Catalunya, explica els criteris que s'utilitzen per marcar la classificació per edats dels continguts audiovisuals.

 • 22/01/2010  6.49

  Per què s'ha interromput "Bocamoll"?

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. El cap de programes d'Entreteniment de TV3, Oriol Grau, anuncia que el "Bocamoll" continuarà, després d'una pausa. I esbrinem en quins horaris protegits no es poden emetre continguts no aptes per a menors.

 • 08/01/2010  9.17

  Imatges violentes al "TN", la nadala de TV3 i "Zodíac"

  El defensor de l'audiència se centra en tres temes. Toni Cruanyes, cap d'Internacional de TV3, explica quins són els criteris per emetre o descartar imatges violentes als informatius. Els lingüistes responen sobre la incorrecció de la nadala de TV3 "hi ha d'haver-hi un caganer". I l'últim capítol de "Zodíac" es tornarà a emetre diumenge.

 • 18/12/2009  9.59

  La publicitat en castellà i la subtitulació

  Hi ha espectadors que es queixen que cada vegada hi ha més publicitat en castellà a TV3. Neus Comellas, directora comercial de la CCMA, ens ho explica. Una altra consulta que atenem és sobre els subtítols. Rosa Vallverdú, cap d'Accessibilitat de TVC, explica que aviat es podran veure vídeos subtitulats al 3alacarta.cat.

 • 04/12/2009  7.19

  Les crítiques lingüístiques de "Les veus del Pamano"

  El defensor de l'audiència, Carles Pérez, dóna veu als espectadors que es queixen de la varietat dialectal central que tenen els actors de la minisèrie "Les veus del Pamano". Ernest Rusinés, cap del departament d'assessorament lingüístic de Televisió de Catalunya, parla de la representació dialectal a TV3.

 • 20/11/2009  4.41

  Les emissions en alta definició de 3HD

  L'Amadeu Gassó, cap de l'Àrea d'Explotació i Recursos de Televisió de Catalunya, respon les consultes que el Defensor de l'Audiència li fa arribar. Els espectadors volen saber quan es podrà rebre el canal HD (alta definició) de TV3 a tot el territori.

 • 09/07/2009  15.

  El tall d'"El meu avi" a les havaneres

  El defensor de l'audiència de la CCMA recull les nombroses queixes que ha rebut el 5430 sobre la cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell. En la retransmissió, es va tallar a mitja cançó d'"El meu avi" per acabar el programa. Ens explica que el realitzador va haver de prendre la decisió de tallar la cançó pel risc que hi havia d'un tall abrupte del senyal, a causa a les males condicions meteorològiques d'aquell dia.

 • 03/07/2009  13.

  Peticions d'emissió d'un documental

  El Carles Pérez, defensor de l'audiència, se centra en unes queixes sobre un documental que no s'ha emès. És un documental del qual TV3 en té els drets, que tracta sobre els aliments transgènics, i que un espectador desitja que s'emeti. Joan Salvat, director del Departament de Documentals, s'explica.

 • 26/06/2009  16.

  Problemes per veure TV3 en alta definició

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les queixes sobre la recepció del canal de TV3 en alta definició, 3HD. El cap d'explotació i producció de TVC, Amadeu Gassó, explica que el senyal que abans ocupava el senyal duplicat de TV3, ara l'ocupa 3HD, i potser cal resintonitzar-lo.

 • 19/06/2009  20.

  Els límits de l'humor a TV3

  Reflexionem sobre l'humor i l'ofensa que provoca en algunes sensibilitats. El defensor de l'audiència, Carles Pérez, recull les queixes d'alguns espectadors que se senten ferits per alguns gags humorístics de programes com "Polònia" o "Crackòvia". El cap d'entreteniment de TVC, Oriol Grau, respon aquestes queixes.

 • 12/06/2009  ..

  Les emissions de TVC a les illes Balears

  El defensor de l'audiència, Carles Pérez, aborda les queixes de molts ciutadans balears, que rebutgen la substitució del senyal de TV3 pel de TV3CAT en el territori de les illes. El cap d'antena i programació de TVC, Carles Manteca, explica que es tracta d'una qüestió legal.

 • 29/05/2009  ..

  "El paisatge favorit de Catalunya" està manipulat?

  El defensor de l'audiència, Carles Pérez, dirigeix una de les queixes rebudes al 5430 al director d'"El paisatge favorit de Catalunya", Francesc Pou. La queixa diu que les imatges del programa estan manipulades i els colors, exagerats. D'altres posen en dubte l'equilibri entre els territoris seleccionats.

 • 15/05/2009  ..

  Queixes sobre la publicitat

  La Neus Comellas, cap del departament comercial de TVC i la CCMA, respon a les queixes dels pagesos catalans sobre un anunci de pomes d'importació. També donem veu a un espectador que es queixa d'un suposat cas de publicitat encoberta de la llet de soja.

 • 08/05/2009  ..

  Substituir una pel·lícula per un especial de futbol?

  El defensor de l'audiència respon les queixes dels espectadors sobre la substitució d'una pel·lícula per un programa esportiu. I escoltem Francis Humble, del departament d'adquisicions de produccions alienes, que parla de la possibilitat de veure documentals i pel·lícules al 3alacarta.

 • 30/04/2009  ..

  Els canvis de programació sobtats

  El defensor de l'audiència, Carles Pérez, dóna veu a un espectador que es queixa del canvi d'horari del "Bocamoll". Òscar Nogueira, cap de Programació de TV3, explica per què s'ha fet aquest canvi.

 • 24/04/2009  ..

  Carles Pérez, el defensor de l'audiència

  Primera setmana de l'espai del defensor de l'audiència. El periodista Carles Pérez ostenta aquest càrrec, que servirà per donar veu i resposta a les consultes i queixes dels espectadors de TV3 i els oients de Catalunya Ràdio.

 • 17/04/2011  59.20

  TVist setmanal: últim programa

  "TVist" arriba a l'edició número 1102 i posa punt final a 6 anys d'emissió continuada. El "TVist" s'acaba i ho fa orgullós i agraït per la confiança que li ha donat TV3 durant aquests anys. Per acomiadar-nos de l'audiència hem preparat una tertúlia amb els col·laboradors i convidats que més temps han estat amb nosaltres, com Lluís Canut, Teresa Gimpera o l'actor Jordi Díaz, i també les tres presentadores anteriors, Mireia Garcia, Tània Sàrries i Mari Pau Huguet.

 • 10/04/2011  6.41

  Rigor històric a la sèrie "Ermessenda"

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la minisèrie "Ermessenda". També parla de les queixes sobre la paritat al documental del "30 minuts" "Inventant el futur", on tots els protagonistes eren nois.

 • 10/04/2011  58.25

  TVist setmanal - 10-04-2011

  El programa rep la visita dels actors Agnès Busquets, de "Polònia" i "Crackòvia", i Roger Coma. Parlaran dels seus projectes professionals i hauran de participar en el concurs "Qui en sap més, de TV3?". També oferirem reportatges sobre el rodatge de la pel·lícula "Children's Corner" i sobre el que pensen els joves d'Olesa de Montserrat del programa "Veterinaris".

 • 03/04/2011  1.01.25

  TVist setmanal - 03-04-2011

  El "TVist" rebrà la visita dels actors Bruno Oro i Clara Segura. Hi parlarem de "Crackòvia " i "Polònia" i dels seus propers projectes professionals. Hauran de participar al concurs "Qui en sap més, de TV3?" i compartir taula amb al darrer fixatge de "Crackòvia", David Fernández.

 • 27/03/2011  7.10

  La paritat i el terratrèmol del Japó

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la paritat entre homes i dones i el tractament de la catàstrofe del Japó.

 • 27/03/2011  1.00.01

  TVist setmanal - 27-03-2011

  El "TVist" rebrà la visita de la periodista i col·laboradora del programa "Els matins" Pilar Rahola. Haurà de participar al concurs "Qui en sap més, de TV3?" i ho farà amb un adversari molt futbolístic: en Bernat Soler. També visitarà el programa la metgessa nutricionista Pilar Senpau per parlar del seu darrer llibre, "Quan la vida puja a la bàscula".

 • 20/03/2011  1.04.30

  TVist setmanal - 20-03-2011

  Rebem la visita del presentador i director del programa "Veterinaris", en Pol Izquierdo. Hi parlarem de l'èxit de la nova temporada i dels seus protagonistes. En Pol haurà de participar al concurs "Qui en sap més, de TV3?" i ho farà amb un adversari de nivell, en Pichi Alonso. També ens visitarà el jove actor Mikel Iglesias, l'Ignasi de "Polseres vermelles".

 • 13/03/2011  6.01

  Per què s'acaba "Infidels"?

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb el final de la sèrie "Infidels".

 • 13/03/2011  54.06

  TVist setmanal - 13-03-2011

  El "TVist" rebrà la visita de dos actors molt estimats a Catalunya: en Joan Pera i l'Amparo Moreno. Faran un repàs de les coses que han fet a TV3 i parlaran de l'obra de teatre que interpreten junts, "Visca els nuvis". Tots dos participaran en el concurs "Qui en sap més, de TV3?".

 • 06/03/2011  1.02.18

  TVist setmanal - 06-03-2011

  Rebem la visita d'en Balló de "La Riera", l'actor David Bagés. En David participarà al concurs "Qui en sap més de TV3?" i ho farà amb una adversària que va molt ràpid, la periodista esportiva de TV3 Laia Ferrer, que parlarà de totes les novetats d'enguany de la Fórmula 1. També visitarà el plató el veterinari més famós de la tele, en Xavier Vall, l'expert del programa "Veterinaris".

 • 27/02/2011  7.07

  El tancament de les emissions de TV3 al País Valencià

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb el tancament de les emissions de TV3 al País Valencià.

 • 27/02/2011  1.04.01

  TVist setmanal - 27-02-2011

  El "TVist" rebrà la visita dels tres membres de "La nova Trinca" per parlar de la pel·lícula que ja han rodat i de la gira que tenen prevista per als pròxims mesos. "La nova Trinca" s'haurà de sotmetre a l'entrevista "5 minuts" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més, de TV3?". Tindran un company de joc i adversari, el periodista esportiu de TV3 Xavier Valls, que explicarà intimitats del programa "Esport Club" i del nou canal de Televisió de Catalunya, Esport3.

 • 20/02/2011  58.46

  TVist setmanal - 20-02-2011

  El "TVist" rebrà la visita de l'actor Sergi Mateu, que parlarà de la sèrie "La Riera", concretament del seu personatge, l'Albert Flaqué. En Sergi s'haurà de sotmetre a l'entrevista "5 minuts" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més de TV3?". La seva companya de joc i adversària serà la periodista Carolina Ferré, col·laboradora al programa "Divendres". També visitarà el programa el jove actor Nil Cardoner, d'"Infidels" i de "Polseres vermelles".

 • 13/02/2011  6.29

  La sintonització del canal Esport 3

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la cobertura i sintonització del nou canal d'esports, l'Esport 3.

 • 13/02/2011  54.54

  TVist setmanal - 13-12-2010

  El "TVist" rebrà la visita de l'actor Jose Corbacho, que parlarà del programa "Divendres" i de la seva participació a la segona temporada de la sèrie "La Sagrada Família". En Jose s'haurà de sotmetre a l'entrevista "A 3 bandes" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més, de TV3?". El seu company de joc i adversari serà el periodista esportiu Xavier Valls. En Xavier parlarà del seu programa, "Esports Club", i de l'arrencada del nou canal esportiu de TVC, Esport3.

 • 06/02/2011  54.29

  TVist setmanal - 06-02-2011

  El "TVist" rebrà la visita de l'actor Jordi Ríos, que parlarà de "Crackòvia" i "Polònia". S'haurà de sotmetre a l'entrevista "A 3 bandes" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més, de TV3?". La seva companya de joc i adversària serà la també actriu Queralt Albinyana, la Txell de "La Riera".

 • 30/01/2011  7.59

  Pel·lícules de versió original en castellà

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb l'àudio dual i els subtítols quan la versió original d'una pel·lícula és en castellà.

 • 30/01/2011  50.32

  TVist setmanal - 30-01-2011

  Rebem la visita del presentador del concurs "El gran dictat", Òscar Dalmau. Parlarà del seu programa i també del "Crackòvia" i "Polònia", dels quals és guionista. S'haurà de sotmetre a l'entrevista "A 3 bandes" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més, de TV3?". La seva companya de joc i adversària serà la nova cara del "Telenotícies vespre", l'Ariadna Oltra. També visitarà el programa el creador de la nova sèrie de TV3 "Polseres vermelles", l'Albert Espinosa.

 • 23/01/2011  25.50

  TVist setmanal - 23-01-2011

  Aquesta setmana ens visita l'actriu Aina Clotet, l'Arlet d'"Infidels". Ens parlarà de la sèrie i dels seus projectes. S'haurà de sotmetre a l'entrevista "A 3 bandes" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més, de TV3?". El seu company de joc i adversari serà el Nil de "La Riera", l'actor Peter Vives, que també explicarà detalls de la sèrie d'èxit dels migdies a TV3.

 • 16/01/2011  6.15

  Els animals als mitjans de comunicació

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. A les sèries de ficció, als informatius i als documentals hi apareixen animals. Com se'ls ha de tractar? Què passa amb els animals que protagonitzen sèries?

 • 16/01/2011  1.00.38

  TVist setmanal - 16-01-2011

  Aquesta setmana el programa rep l'actor Fermí Fernàndez, que ens parlarà del "Crackòvia" i del "Polònia". El convidat del "TVist" s'haurà de sotmetre a l'entrevista "A 3 bandes" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més de TV3?". Ho farà amb un adversari de joc molt estimat a Catalunya, Joel Joan. A més a més, el Joel parlarà dels Premis Gaudí de cinema.

 • 09/01/2011  59.33

  TVist setmanal - 09-01-2011

  El "TVist" torna a la graella de TV3 després de les vacances de Nadal amb moltes novetats. La primera convidada de l'any serà la presentadora del programa "Banda ampla", Lídia Heredia.

 • 12/12/2010  7.15

  El telèfon de La Marató

  Parlem de la 19a edició de La Marató. El telèfon per fer donatius el diumenge de La Marató és un 905. Per què? Quin cost tenen les trucades? Què se'n fa d'aquests diners?

 • 12/12/2010  1.00.31

  TVist setmanal - 14-12-2010

  Rebem la visita de la periodista Núria Solé. La presentadora del "TN migdia" se sotmetrà al test dels espectadors, haurà de preparar regals per al tió i mirar de guanyar el concurs "Qui en sap més, de TV3?".

 • 05/12/2010  1.00.39

  TVist setmanal - 05-12-2010

  El "TVist" rep la visita de Pep Plaza. L'actor descobrirà els detalls dels personatges de "Crackòvia" i "Polònia", programes que segueixen arrasant setmanalment a TV3. L'imitador haurà de passar un cara a cara molt esportiu per guanyar el concurs "Qui en sap més, de TV3".

 • 28/11/2010  8.45

  Un pederasta en una sèrie de TV3

  El defensor de l'audiència de TV3 atén les queixes de l'audiència sobre el delicat cas del Mauri a la sèrie "La Riera". El director argumental de la sèrie, David Plana, explica per què van decidir que un dels personatges principals seria pederasta.

 • 28/11/2010  57.58

  TVist setmanal - 28-11-2010

  El "TVist" rep la visita de Bibiana Ballbé. La periodista explicarà tots els detalls dels nous personatges del "Bestiari Il·lustrat", que triomfa al 33. La Bibiana haurà de passar el test del cara a cara i jugar al concurs "Qui en sap més, de TV3".

 • 21/11/2010  1.00.59

  TVist setmanal - 21-11-2010

  Rebem la visita de Roger de Gràcia, que parlarà del seu programa, "No me la puc treure del cap", se sotmetrà al test dels espectadors i haurà de demostrar les seves habilitats tocant la bateria, a més d'aconseguir guanyar el concurs "Qui en sap més de TV3".

 • 14/11/2010  2.13

  "La Marató" escalfa motors

  "La Marató" cada vegada és més a prop. Aquest any està dedicada a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Ens en parlen el director creatiu de Màrqueting de TV3, Carles Checa, el director de "La Marató", Xavi Abad, i Carme Basté, de la Fundació La Marató.

 • 14/11/2010  7.49

  La visita del papa a Catalunya

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la visita del papa a Catalunya i el cobriment que en va fer Televisió de Catalunya.

 • 14/11/2010  1.01.11

  TVist setmanal - 14-11-2010

  Rebem la visita del meteoròleg més mediàtic de TV3, en Tomàs Molina. En Tomàs parlarà del seu programa, "Espai Terra", se sotmetrà al test dels espectadors, haurà de desenterrar tresors amagats i aconseguir guanyar el concurs "Qui en sap més, de TV3".

 • 07/11/2010  40.15

  TVist setmanal - 07-11-2010

  El "TVist" rep la visita de Lluís Canut. El periodista esportiu ens explicarà tots els detalls del nou canal Esports 3. El Lluís haurà de passar el test del cara a cara, veurem si aconsegueix guanyar al concurs "Qui en sap més de TV3" i el posarem a prova davant un club i un color que no s'espera. A més, mostrem com es viu i tot el que no es veu dins el plató de "Divendres", i també presentarem "Barcelona, ciutat neutral", la nova minisèrie de ficció que estrenarà TV3.

 • 31/10/2010  7.43

  Aspectes tècnics

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Parlem d'aspectes tècnics de la televisió, de les sintonitzacions del canal 3/24 i el canal Esports 3. També comentem el canvi de programació d'"Infidels" i qüestions lingüístiques.

 • 31/10/2010  1.02.15

  TVist setmanal - 31-10-2010

  El "TVist" rep la visita del "showman" Carlos Latre. El català triomfa al "Crackòvia" i "Polònia", de TV3. El Carlos haurà de passar el test del "Cara a cara", veurem si aconsegueix guanyar el concurs "Qui en sap més de TV3" i el posarem a prova davant dels adolescents del programa "12 + 1" del 3XL. A més, mostrem com els meteoròlegs preparen els espais del temps i també t'ensenyem tot el que no es veu d'"Els matins", de Josep Cuní.

 • 24/10/2010  1.09.50

  Tvist setmanal - 24-10-2010

  Rebem l'actriu Mercè Martínez, que triomfa cada tarda a "La Riera", de TV3. La Mercè haurà de passar el test del cara a cara, veurem si aconsegueix guanyar al concurs "Qui en sap més de TV3" i posarem a prova les seves capacitats com a cuinera. A més, mostrem l'entrevista més íntima i personal d'Elsa Pataky i veurem com segueix la ruta diària el camió del programa "Divendres".

 • 17/10/2010  6.24

  Els canvis de programació

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Parla dels canvis de programació i del dret a la informació. Parlem del cas de la jornada de vaga general del 29 de setembre i de l'entrevista a "Àgora" al president de la Generalitat.

 • 17/10/2010  59.51

  Tvist setmanal - 17-10-2010

  El "TVist" rep la visita de l'actriu Eva Santolaria. La catalana estrena "Herois", una pel·lícula que coprodueix TV3 i que narra l'últim estiu d'uns adolescents. L'Eva haurà de passar el test del cara a cara, veurem si aconsegueix guanyar al concurs "Qui en sap més de TV3" i haurà de superar una prova sorpresa relacionada amb el futur que l'espera com a mare. "TVist" mostrarà com es prepara el programa juvenil "Tags" i s'infiltra al Festival de Cinema de Sitges 2010.

 • 08/10/2010  1.00.40

  TVist setmanal - 10/10/2010

  El "TVist" rep la visita de l'actor Jordi Martínez. En Paco de "Ventdelplà" explicarà les claus per entendre el final de la sèrie. En Jordi haurà de passar el test del cara a cara. Es veurà si aconsegueix guanyar al concurs "Qui en sap més, de TV3" i haurà de superar una prova sorpresa. A més, el programa mostrarà com es prepara el programa "Cuines" i s'infiltrarà dins de la redacció d'informatius per ensenyar com es treballa al 3/24.

 • 26/09/2010  59.15

  TVist setmanal - 26/09/2010

  El "TVist" rep la visita de l'actriu Montse Germán. La catalana triomfa a la sèrie "Infidels". A més, mostrem com es prepara el programa "Esport club" i ens infiltrem dins el rodatge de la pel·lícula "Morir en tres actes", que coprodueix TV3.

 • 19/09/2010  3.49

  Com fan "La Riera"

  El Darío i l'espectadora VIP d'aquesta setmana entren al plató on es roda "La Riera" per veure els actors i parlar-hi.

 • 19/09/2010  9.24

  Nou canal 3XL. Què passarà amb el canal 300?

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les queixes dels espectadors de TV3. Parlem amb en Jordi Serra, cap de programes de TV3, que ens presenta el nou canal 3XL. Què passarà amb el canal 300?

 • 19/09/2010  3.57

  Les claus dels presentadors de TV3

  Parlem amb els presentadors dels programes de la nova temporada a TV3. Quines són les seves paraules clau? Ens responen l'Espartac Peran, l'Òscar Dalmau, la Lídia Herèdia, la Montse Guallar.

 • 19/09/2010  22.34

  Albert Om, el primer convidat al "TVist"

  L'Albert Om visita el "TVist" per parlar-nos del seu nou programa, "El convidat", que és un èxit d'audiència. Amb l'espectadora VIP participa en el concurs per esbrinar qui en sap més, de TV3. I escoltem la seva veu de la consciència.

 • 16/07/2010  26.24

  Els millors moments de la temporada

  En l'últim "TVist" de la temporada, fem un repàs dels millors moments de la temporada. Repassem el rànquing dels presentadors que més saben de TV3, i fem entrega del premi al guanyador, Lluís Canut. I també recordem els "reptes" als quals s'han hagut d'enfrontar els reporters.

 • 16/07/2010  3.40

  Arriba "La partida"

  Dimarts comença el nou concurs de TV3, "La partida". Parlem amb el presentador, Javier Estrada, i amb el director del programa, Òscar Nogueira. I també veiem dues de les concursants més divertides.

 • 15/07/2010  14.50

  La nutrició dels plats de "La Riera"

  La nutricionista Pilar Senpau ens explica quines són les propietats dels plats del restaurant de Can Riera.

 • 14/07/2010  18.47

  Katia Klein, a "Divines"

  Rebem l'actriu Katia Klein, que la podrem veure en la propera sèrie de TV3, "Divines". El seu personatge treballa en una galeria d'art i per això la fem pintar. Fem un repàs a la seva trajectòria a la televisió.

 • 13/07/2010  7.42

  Concurs de concursos - 13/07/2010

  Avui el concurs de concursos del "TVist" agafa preguntes de "Prohibit als tímids", "El gran dictat", "Els 25" i "Si l'encerto l'endevino".

 • 13/07/2010  18.09

  Javier Estrada, a punt de començar "La partida"

  Rebem Javier Estrada, el presentador del nou concurs que arriba a TV3, "La partida". Coneixem alguns detalls del programa, que comença el dimarts 20 de juliol. Els espectadors truquen al Javier i a més, escolten la seva "veu de la consciència".

 • 12/07/2010  16.28

  Ariadna Oltra i Pol Marsà a "Els matins d'estiu"

  Rebem els dos periodistes que s'encarregaran d'"Els matins d'estiu" les properes setmanes. Ariadna Oltra i Pol Marsà ens parlen de la feina que tenen aquest estiu, i recordem els millors moments dels presentadors a TV3.

 • 24/04/2014  32.45

  Polònia - 24/04/2014

 • 24/04/2014  37.42

  El Gran Dictat

 • 24/04/2014  10.27

  Jardí Botànic Històric

  Si voleu veure l'arbre més gran de Barcelona, dijous anirem amb la Cori Calero fins al Jardí Botànic Històric a buscar-lo. Una illa de pau i tranquil.litat enmig de la ciutat on hi ha les joies botàniques més espectaculars que pugueu imaginar. Descobrirem també quins són els inquilins de les seves basses: el jardí està ple de vida i d'amfibis!

 • 24/04/2014  19.07

  Negocis d'èxit a Catalunya 24/04/2014

  Avui és dijous i tornem a parlar de propostes, d'idees, de projectes de persones que les tiren endavant i que se'n surten. Amb en Pau García Milà i la Núria Coll.

 • 24/04/2014  14.22

  La setmana del Bassas 24/04/14 (Part 2)

  Ahir dia de Sant Jordi l'Antoni Bassas no només va passejar com un ciutadà més pels carrers per copsar l'ambient de la diada sinó que va tenir el privilegi de ser amb 3 dels escriptors més importants del nostre país.

 • 24/04/2014  40.53

  Ferran Requejo ens aclareix com encaixaria a Europa una Catalunya independent

  Després de la treva dels llibres i les roses, avui ha tornat la batalla política. Artur Mas i Mariano Rajoy, s'han esquivat avui a Barcelona. Però el president de la Generalitat li ha enviat un missatge: que deixi "l'ordeno y mando" i l'actual conflicte es resolgui votant. En quin punt estem de l'actual procés polític i què pot passar a partir d'ara? Li preguntem al catedràtic de ciència Política Ferran Requejo.

 • 24/04/2014  5.11

  Pablo López a l'escenari de "Divendres"

  Avui ens visita Pablo López, un cantant i compositor malagueny que ara treu el seu segon disc: "Once historias y un piano", amb el que acaba d'aconseguir el disc d'or.

 • 24/04/2014  5.54

  La setmana del Bassas 24/04/14 (Part 1)

  Ahir dia de Sant Jordi l'Antoni Bassas no només va passejar com un ciutadà més pels carrers per copsar l'ambient de la diada sinó que va tenir el privilegi de ser amb 3 dels escriptors més importants del nostre país.

 • 24/04/2014  1.43.52

  Divendres - 24/04/2014

  Torna Xavier Sala i Martín, amb un nova "master class" d'economia per a tots els públics. La setmana del Bassas: repassem l'actualitat amb la mirada única de l'Antoni Bassas. Pau Garcia-Milà ens porta tres bones idees d'emprenedors catalans. .Cat: aquest és el nom del nou programa debat que avui estrena TV3 i que condueix Ariadna Oltra. En parlem amb ella i amb el director Manel Sarrau. A més a més, descobrim en directe com és el plató del programa.

 • 24/04/2014  2.28

  Rafel Vives ens explica què veurem a "Ja t'ho faràs"

  Us presentem el Rafel Vives: tot un "manetes". Attrezzista i decorador, havia treballat darrere les càmeres... fins ara! Ell ens aproparà cada tarda de dissabte el món del reciclatge i els treballs manuals. El seu lema: "Jo te n'ensenyo, i tu ja t'ho faràs!"

 • 24/04/2014  11.49

  Els Minoristes - 24/04/2014

  El nostre Paco Marhuenda minorista desvela la veritable identitat de Marta Rojals... i amb el nostre corresponsal del "Corriere della Sera", Paolo Cometo, analitzem el fet que la ministra de Reformes Institucionals del parlament italià, Elena Boschi, considerada una de les polítiques més atractives d'Itàlia, hagi confessat en una entrevista a "Vanity Fair" que la vida del Parlament és molt dura i no li permet trobar parella.

 • 24/04/2014  34.17

  Forges presenta "El libro (de los 50 años) de Forges"

  Antonio Fraguas, àlies "Forges", presenta la seva última obra, un recull antològic que aplega una selecció dels seus millors dibuixos al llarg de 50 anys de trajectòria.

 • 23/04/2014  3.00

  Homo APM Mones de Pasqua

  Imagineu-vos que aneu a comprar la mona a la pastisseria Vives i us trobeu la Mariló Montero fent caques de xocolata, el Jordi Cañas emprenyat o un concursant de "Tu cara me suena" ensabonant les clientes... Bonic, eh? Doncs no us perdeu el capítol de l'Homo APM!

 • 23/04/2014  00.46

  La pregària culer

  Un culer empedreït s'encomana a Messi per treure el Barça de la crisi i dedica al crac argentí una pregària que fa posar la gallina de piel. Ai, Barçaaaaaaa, t'estimooooo!

 • 23/04/2014  1.00

  APM News 03

  L'actualitat del Barça arriba a l'APM News. A partir d'ara el club blaugrana ha decidit celebrar la pèrdua dels títols. D'aquesta manera seguirà el model de la resta d'institucions catalanes que celebren derrotes històriques com, per exemple, la de l'11 de setembre de 1714. Una idea brillantíssima!

 • 23/04/2014  00.31

  Encarats 18

  Ara que el Barça busca nou entrenador... què us semblaria fitxar un tècnic amb el millor de José Mourinho i de Pep Guardiola? O preferiu Manuel Pellegrini amb l'humor de Cañita Brava? Potser que es quedi el Tata, no?

 • 23/04/2014  3.26

  "Pressing APM?" amb Cristina Pardo

  El "Pressing APM?" rep la visita de Cristina Pardo. La reportera de La Sexta Noticias diu que li agrada seguir l'actualitat del PP perquè s'ho passa bé i perquè, com ella mateixa reconeix, és una mica toca pilotes.

 • 23/04/2014  00.43

  APM Sessions Pastors

  Els pastors marquen el ritme del programa d'aquesta setmana. Els millors ensinistradors de gossos d'atura donen la nota a l'APM Sessions. Nit, jau!

 • 23/04/2014  38.26

  El Gran Dictat

 • 23/04/2014  1.27

  Els llibres més venuts a Sant Jordi 2014

  Des de les Rambles, sabrem els llibres més venuts en aquesta diada de Sant Jordi.

 • 23/04/2014  8.47

  Sant Jordi: llibres, roses... i amor! (Part 2)

  Avui és el dia dels enamorats i des de la Plaça Catalunya, parlarem de l'amor a través de les cançons amb la sexòloga Arantxa Coca, el cantant Gerard Quintana, l'actor David Bagès, el periodista David Balaguer i la cuinera Carme Ruscalleda. Manu Guix ens acompanyarà al piano, recordant frases memorables de cançons d'amor catalanes que ens descriuen els diversos processos de l'enamorament.

 • 23/04/2014  26.54

  Tertúlia d'actualitat especial Sant Jordi 23/04/14 (Part 1)

  Des del plató, Xavi Coral moderarà una tertúlia amb un caire més literari on també fluirà l'amor pels llibres i la lectura. Comentem tot el que està donant de sí la diada amb una taula especial integrada per Quim Masferrer, Xavier Graset, Bibiana Ballbè, Sílvia Soler, Sílvia Bel i Tian Riba.

 • 23/04/2014  28.00

  Derbi de Variants edició especial Sant Jordi 23/04/2014

  Un nova edició del concurs per trobar la millor parla del català per xerrar de diferents temes: avui, el tema serà tot el que envolta a la diada de Sant Jordi. Amb Màrius Serra fent d'àrbitre i els concursants: Pep Cruz (Girona), Queta Karmany (Mallorca), Enric Gomà (Barcelona), Mabel Martí (València), Ramon Molins (Lleida) i Xavier Cassadó (Tarragona).

 • 23/04/2014  28.34

  Sant Jordi: llibres, roses... i amor! (Part 1)

  Avui és el dia dels enamorats i des de la Plaça Catalunya, parlarem de l'amor a través de les cançons amb la sexòloga Arantxa Coca, el cantant Gerard Quintana, l'actor David Bagès, el periodista David Balaguer i la cuinera Carme Ruscalleda. Manu Guix ens acompanyarà al piano, recordant frases memorables de cançons d'amor catalanes que ens descriuen els diversos processos de l'enamorament.

 • 23/04/2014  5.22

  Tertúlia d'actualitat especial Sant Jordi 23/04/14 (Part 2)

  Des del plató, Xavi Coral moderarà una tertúlia amb un caire més literari on també fluirà l'amor pels llibres i la lectura. Comentem tot el que està donant de sí la diada amb una taula especial integrada per Quim Masferrer, Xavier Graset, Bibiana Ballbè, Sílvia Soler, Sílvia Bel i Tian Riba.

 • 23/04/2014  1.39.08

  Divendres - 23/04/2014

  Tertúlia de Sant Jordi (a plató): comentem tot el que està donant de sí la diada amb una taula especial integrada per Quim Masferrer, Xavier Graset, Bibiana Ballbé, Sílvia Soler, Sílvia Bel i Tian Riba. Avui és el dia dels enamorats i des de la Plaça Catalunya, parlarem de l'amor a través de les cançons amb la sexòloga Arantxa Coca, el cantant Gerard Quintana, l'actor David Bagès, el periodista David Balaguer i la cuinera Carme Ruscalleda. Manu Guix ens acompanyarà al piano, recordant frases memorables de cançons d'amor catalanes que ens descriuen els diversos processos de l'enamorament. Derbi de variants (a plató): un nova edició del concurs per trobar la millor parla del català per xerrar de diferents temes: avui, el tema serà tot el que envolta a la diada de Sant Jordi. Amb Màrius Serra fent d'àrbitre i els concursants: Pep Cruz (Girona), Queta Karmany (Mallorca), Enric Gomà (Barcelona), Mabel Martí (València), Ramon Molins (Lleida) i Xavier Cassadó (Tarragona). I des de les Rambles, sabrem els llibres més venuts en aquesta diada de Sant Jordi.

 • 18/04/2008  44.04

  Doctor Who - Capítol 14 (segona part)

  Plegats, el Doctor i Rose viatgen enrere en el temps fins als Highlands d'Escòcia per trobar la reina Victòria enfrontant-se a un terrible home llop; i encara més enrere, a la França del segle XVIII, on uns mortífers androides de rellotgeria sotgen Versalles.

 • 22/04/2014  4.44

  Àngel Llàcer domina el cub de Rubik

  El presentador d'"Els Optimistes" ens demostra la seva habilitat amb aquest popular trencaclosques, que és capaç de resoldre en menys d'un minut.

 • 22/04/2014  1.41.10

  Divendres - 22/04/2014

  La taula per comentar la tornada després de la Setmana Santa estarà composta per Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Carles Capdevila, Salvador Cardús i Tian Riba. Divendres a Casa: l'Espartac, el Màrius Serra, el Pep Nogué i la doctora Folch s'han desplaçat a Tarragona per fer el programa des del domicili de la família Figuerola (Tarragona), unes fans de "Divendres" que van resultar escollides entre totes les famílies que van respondre a la crida que vam fer setmanes enrere. Atenció perquè hi haurà moltes sorpreses...!!!!

 • 22/04/2014  37.36

  Tertúlia d'actualitat 22/04/14 (Part 1)

  Tornem de Setmana Santa i anem de cap a Sant Jordi. Són dies moguts també en la vida política perquè el PSC té un nou incendi en forma de dimissions a les comarques gironines, aquesta setmana vénen a Catalunya el president i la vicepresidenta del govern espanyol i sembla que entrem abans d'hora a la campanya de les europees. Ho analitzarem Núria Ferré, Sebastià Serrano, Salvador Cardús i Carles Capdevila i Tian Riba!

 • 22/04/2014  4.58

  Tertúlia d'actualitat 22/04/14 (Part 2)

  Tornem de Setmana Santa i anem de cap a Sant Jordi. Són dies moguts també en la vida política perquè el PSC té un nou incendi en forma de dimissions a les comarques gironines, aquesta setmana vénen a Catalunya el president i la vicepresidenta del govern espanyol i sembla que entrem abans d'hora a la campanya de les europees. Ho analitzarem Núria Ferré, Sebastià Serrano, Salvador Cardús i Carles Capdevila i Tian Riba!

 • 22/04/2014  18.56

  "Divendres" a casa de la Família Figuerola (Part 1)

  L'Espartac, el Màrius Serra, el Pep Nogué i la doctora Folch s'han desplaçat a Tarragona per fer el programa des del domicili de la família Figuerola (Tarragona), unes fans de "Divendres" que van resultar escollides entre totes les famílies que van respondre a la crida que vam fer setmanes enrere. Atenció perquè hi haurà moltes sorpreses...!!!!

 • 22/04/2014  19.34

  "Divendres" a casa de la Família Figuerola (Part 2)

  L'Espartac, el Màrius Serra, el Pep Nogué i la doctora Folch s'han desplaçat a Tarragona per fer el programa des del domicili de la família Figuerola (Tarragona), unes fans de "Divendres" que van resultar escollides entre totes les famílies que van respondre a la crida que vam fer setmanes enrere. Atenció perquè hi haurà moltes sorpreses...!!!!

 • 22/04/2014  19.58

  Tertúlia esportiva 22/04/14

  El Barça ha viscut una setmana de passió, una setrmana tràgica. En 8 dies va dir adéu a la Champions, gairebé a la Lliga i va pedre la final de Copa. I ara si que es parla de final de cicle. Què ha de fer a partir d'ara? Ho parlem amb Pere Escobar, Josep Maria Minguella, Lluís Canut i Pere Mas

 • 22/04/2014  3.30

  L'agenda de Pilarín Bayés

  Arriba Sant Jordi i a la il·lustradora Pilarín Bayés se li gira feina. Però, a més de signar llibres, la Pilarín troba temps per visitar exposicions, rebre i donar premis, inaugurar parcs, fer tertúlia... Aquesta és l'agenda de Pilarín Bayés per a la setmana del 21 d'abril del 2014.

 • 22/04/2014  00.25

  El coloquio de los perros. Teatre Poliorama. Barcelona

  La companyia Els Joglars torna amb El coloquio de les perros, un text de Cervantes sobre l'absurd de la condició humana dirigit i protagonitzat per Ramon Fontserè. Del 16 d'abril al 4 de maig del 2014 al Teatre Poliorama.

 • 01/06/2012  58.54

  Doctor Who - Capítol 14

  Jackie Tyler és a casa ultimant els preparatius de les festes de Nadal. Dubta si la seva filla Rose arribarà a temps quan sent el brunzit familiar del TARDIS.

 • 21/04/2014  3.03

  La travessa del desert blaugrana

  Comença la travessa del desert blaugrana.

 • 21/04/2014  7.05

  Sense ficció: El tio merda de les dades

  A "Sense ficció" coneixem la figura del periodista que tot ho sap. I a més, recuperem un moment històric: la Lliga de Tenerife.

 • 21/04/2014  2.46

  Despertar culer

  El despertar d'un avi culer no és gaire bo.

 • 21/04/2014  29.02

  Crackòvia - 21/04/2014

  Josep Maria Bartomeu (David Olivares), el Tata Martino (Ivan Labanda) i Andoni Zubizarreta (Cesc Casanovas) guiaran el Barça en la travessa del desert. Però ningú té gaire clar com trobar la sortida d'aquest mal moment. Mentrestant, Jordi Grau (David Olivares) es troba amb Johan Cruyff (Jordi Rios). El periodista intenta esbrinar per què l'holandès es dedica a criticar-ho tot i tothom. I Joan Salvat (Fermí Fernàndez) ens presenta un "Sense ficció" dedicat als periodistes esportius que tot ho saben titulat "Ja està, ja ha parlat el tio merda de les dades". A més, l'estrena del que sens dubte serà l'èxit d'aquest estiu: "Vuit cognoms pericos". La comèdia romàntica del final de temporada.

 • 21/04/2014  3.39

  Vuit cognoms pericos

  Dels creadors de "Fitxa com puguis" i "Sé lo que hicistéis la última jornada" arriba "Vuit cognoms pericos".

 • 21/04/2014  2.18

  El probe Lionel

  Pinto (Xavi Serrano) canta sobre el que li passa al "probe" Lionel.

 • 21/04/2014  2.11

  Entrenant la mocadorada

  El president Bartomeu (David Olivares) s'entrena per a una possible mocadorada al Camp Nou.

 • 21/04/2014  1.29

  Cruyff, especialista a criticar

  Johan Cruyff (Jordi Rios) és especialista a criticar.

 • 24/02/2013  56.05

  Institut del teatre, els primers 100 anys

  Televisió de Catalunya commemora els cent anys d'història de l'Institut del Teatre amb l'estrena al 33 d'"Els primers 100 anys de l'Institut del Teatre", un documental dirigit per Xavier Manich i produït per Interior Noche, amb la col·laboració de Televisió de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'ICEC. El documental repassa la història de la institució des d'un punt de vista docent, polític i històric, amb entrevistes a una cinquantena de professionals de l'escena: directors, exdirectors, professors, exprofessors, alumnes, exalumnes, escenògrafs, ballarins i actors, que expliquen les seves vivències a l'Institut del Teatre. El treball també recull el moment actual que viu l'Institut del Teatre a partir de la mirada del nou alumnat i els reptes d'interpretació, dansa i escenografia que se'ls presenten amb la incorporació de les noves tecnologies.

 • 21/04/2014  33.28

  Castells humans

  El repte d'aquesta setmana entre Ferran Torrent i Empar Moliner enfronta els castells contra la muixeranga.

 • 21/04/2014  1.30

  Justo Molinero des d'un taxi

  Aquest dilluns de Pasqua l'empresari i comunicador Justo Molinero és el convidat del "Quatre gats" de Catalunya Ràdio. Ho podreu escoltar de 12 a 1 del migdia.

 • 16/04/2008  45.30

  Doctor Who - Capítol 13

  Rose Tyler s'ha enfrontat a perills i ha vist miracles de la mà del Doctor. Ara, amb la Terra immersa en una guerra èpica, la seva amistat està en joc. Davant la massacre humana, el Doctor es veu obligat a emprendre accions terribles. Tornaran a veure's els nostres viatgers del temps?

 • 14/04/2014  4.05

  Basté enfurismat - Crackòvia

  Jordi Basté (Pep Plaza) està molt enfadat amb el Tata (Ivan Labanda).

Cercador

 
 

Enllaços relacionats

 
 

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A.