Cerca
 
TV3
 
 

Tvist - Tots els vídeos

 

TVist setmanal

 
 • Consultes - 10/04/2011

Rigor històric a la sèrie "Ermessenda"

El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la minisèrie "Ermessenda". També parla de les queixes sobre la paritat al documental del "30 minuts" "Inventant el futur", on tots els protagonistes eren nois.

tanca Afegeix als teus vídeos preferits
Recorda que has de ser usuari registrat de TV3. Si encara no ho ets, registra't aquí
El teu missatge s'ha enviat blablabla...
Hi ha hagut un error i no s'ha pogut afegir aquest vídeo. Sisplau, torna a intentar-ho més tard.
 
 

Més vídeos de Tvist

 • 10/04/2011  6.41

  Rigor històric a la sèrie "Ermessenda"

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la minisèrie "Ermessenda". També parla de les queixes sobre la paritat al documental del "30 minuts" "Inventant el futur", on tots els protagonistes eren nois.

 • 27/03/2011  7.10

  La paritat i el terratrèmol del Japó

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la paritat entre homes i dones i el tractament de la catàstrofe del Japó.

 • 13/03/2011  6.01

  Per què s'acaba "Infidels"?

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb el final de la sèrie "Infidels".

 • 27/02/2011  7.07

  El tancament de les emissions de TV3 al País Valencià

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb el tancament de les emissions de TV3 al País Valencià.

 • 13/02/2011  6.29

  La sintonització del canal Esport 3

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la cobertura i sintonització del nou canal d'esports, l'Esport 3.

 • 30/01/2011  7.59

  Pel·lícules de versió original en castellà

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb l'àudio dual i els subtítols quan la versió original d'una pel·lícula és en castellà.

 • 16/01/2011  6.15

  Els animals als mitjans de comunicació

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. A les sèries de ficció, als informatius i als documentals hi apareixen animals. Com se'ls ha de tractar? Què passa amb els animals que protagonitzen sèries?

 • 12/12/2010  7.15

  El telèfon de La Marató

  Parlem de la 19a edició de La Marató. El telèfon per fer donatius el diumenge de La Marató és un 905. Per què? Quin cost tenen les trucades? Què se'n fa d'aquests diners?

 • 28/11/2010  8.45

  Un pederasta en una sèrie de TV3

  El defensor de l'audiència de TV3 atén les queixes de l'audiència sobre el delicat cas del Mauri a la sèrie "La Riera". El director argumental de la sèrie, David Plana, explica per què van decidir que un dels personatges principals seria pederasta.

 • 14/11/2010  7.49

  La visita del papa a Catalunya

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la visita del papa a Catalunya i el cobriment que en va fer Televisió de Catalunya.

 • 31/10/2010  7.43

  Aspectes tècnics

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Parlem d'aspectes tècnics de la televisió, de les sintonitzacions del canal 3/24 i el canal Esports 3. També comentem el canvi de programació d'"Infidels" i qüestions lingüístiques.

 • 17/10/2010  6.24

  Els canvis de programació

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Parla dels canvis de programació i del dret a la informació. Parlem del cas de la jornada de vaga general del 29 de setembre i de l'entrevista a "Àgora" al president de la Generalitat.

 • 19/09/2010  9.24

  Nou canal 3XL. Què passarà amb el canal 300?

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les queixes dels espectadors de TV3. Parlem amb en Jordi Serra, cap de programes de TV3, que ens presenta el nou canal 3XL. Què passarà amb el canal 300?

 • 09/07/2010  23.42

  Mònica Terribas respon a les consultes de l'audiència

  A l'última intervenció del Defensor de l'Audiència, Carles Pérez anuncia que s'han rebut 42.000 consultes aquesta temporada. La directora de TV3, Mònica Terribas, en respon les més destacades.

 • 25/06/2010  12.22

  Error en les previsions meteorològiques

  El defensor de l'audiència ens parla de diverses queixes i comentaris dels espectadors sobre possibles errors en els pronòstics meteorològics. En parlem amb Tomàs Molina, cap del Departament de Meteorologia de TV3.

 • 11/06/2010  7.54

  Imatges violentes a l'"Info K"

  El defensor de l'audiència atén les queixes d'una espectadora sobre l'aparició d'imatges violentes a l'informatiu infantil-juvenil del K3, l'"Info K". La directora del programa, Mireia Segú, explica el criteri que s'aplica en aquests casos.

 • 28/05/2010  7.17

  La llengua i els noms estrangers a TV3

  Ernest Rusinés, cap dels Serveis Lingüístics de TV3, resol els dubtes que els espectadors han fet arribar al Defensor de l'Audiència de la CCMA. Quin criteri es fa servir per pronunciar noms de ciutats o d'altres llocs? Es catalanitzen? Als personatges de les sèries que parlen en castellà, se'ls contesta sempre en català?

 • 14/05/2010  9.15

  Quantes setmanes sense "Ventdelplà"?

  Carles Manteca, cap d'Antena i Programació de TV3, explica les raons per les quals la sèrie "Ventdelplà" fa dues setmanes que no s'emet. Esdeveniments com "La setmana" de TV3 i la final de l'Eurolliga han fet saltar l'emissió, i aquest diumenge tornarà a fer-ho si el Barça guanya la Lliga. Però el capítol s'ha estrenat a tv3.cat.

 • 16/04/2010  10.01

  Dubtes sobre l'HD i les entrevistes a polítics

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, respon als dubtes tècnics dels espectadors sobre l'alta definició. I també recull les queixes sobre els canvis de programació per les entrevistes a polítics.

 • 19/03/2010  9.42

  Els canvis de programació de TV3 per la nevada

  El defensor de l'audiència atén les queixes d'espectadors a qui els van molestar els canvis de programació a causa de la nevada i la posterior entrevista al president de la Generalitat. Òscar Nogueira, cap de Programació de TV3, i Carme Ros, cap de redacció del Serveis Informatius de TV3, contesten les consultes.

 • 19/02/2010  8.

  El volum sonor de la publicitat

  El Defensor de l'Audiència atén les consultes dels espectadors de TV3. El cap de dramàtics de Televisió de Catalunya, Jordi Roure, ens parla del retorn de la sèrie "Infidels". I amb Josep Ardanuy, cap tècnic de continuïtats, centrem l'atenció en el volum sonor dels anuncis.

 • 05/03/2010  7.58

  Nou format 16/9 i nou reproductor a tv3.cat

  El defensor de l'audiència de TV3, Carles Pérez, recull les felicitacions i les queixes dels espectadors al voltant del canvi de format de l'emissió, de 4/3 a 16/9. Paulí Subirà, cap d'Imatge i Serveis Artístics de TVC, ens n'explica les diferències. I també ens mostra el nou reproductor de vídeo del tv3.cat.

 • 05/02/2010  6.55

  L'horari protegit a la televisió

  El defensor de l'audiència, Carles Pérez, ens explica quins horaris del dia són els que tenen més protecció per als infants. Carles Manteca, cap d'antena i programació de Televisió de Catalunya, explica els criteris que s'utilitzen per marcar la classificació per edats dels continguts audiovisuals.

 • 22/01/2010  6.49

  Per què s'ha interromput "Bocamoll"?

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. El cap de programes d'Entreteniment de TV3, Oriol Grau, anuncia que el "Bocamoll" continuarà, després d'una pausa. I esbrinem en quins horaris protegits no es poden emetre continguts no aptes per a menors.

 • 08/01/2010  9.17

  Imatges violentes al "TN", la nadala de TV3 i "Zodíac"

  El defensor de l'audiència se centra en tres temes. Toni Cruanyes, cap d'Internacional de TV3, explica quins són els criteris per emetre o descartar imatges violentes als informatius. Els lingüistes responen sobre la incorrecció de la nadala de TV3 "hi ha d'haver-hi un caganer". I l'últim capítol de "Zodíac" es tornarà a emetre diumenge.

 • 18/12/2009  9.59

  La publicitat en castellà i la subtitulació

  Hi ha espectadors que es queixen que cada vegada hi ha més publicitat en castellà a TV3. Neus Comellas, directora comercial de la CCMA, ens ho explica. Una altra consulta que atenem és sobre els subtítols. Rosa Vallverdú, cap d'Accessibilitat de TVC, explica que aviat es podran veure vídeos subtitulats al 3alacarta.cat.

 • 04/12/2009  7.19

  Les crítiques lingüístiques de "Les veus del Pamano"

  El defensor de l'audiència, Carles Pérez, dóna veu als espectadors que es queixen de la varietat dialectal central que tenen els actors de la minisèrie "Les veus del Pamano". Ernest Rusinés, cap del departament d'assessorament lingüístic de Televisió de Catalunya, parla de la representació dialectal a TV3.

 • 20/11/2009  4.41

  Les emissions en alta definició de 3HD

  L'Amadeu Gassó, cap de l'Àrea d'Explotació i Recursos de Televisió de Catalunya, respon les consultes que el Defensor de l'Audiència li fa arribar. Els espectadors volen saber quan es podrà rebre el canal HD (alta definició) de TV3 a tot el territori.

 • 09/07/2009  15.

  El tall d'"El meu avi" a les havaneres

  El defensor de l'audiència de la CCMA recull les nombroses queixes que ha rebut el 5430 sobre la cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell. En la retransmissió, es va tallar a mitja cançó d'"El meu avi" per acabar el programa. Ens explica que el realitzador va haver de prendre la decisió de tallar la cançó pel risc que hi havia d'un tall abrupte del senyal, a causa a les males condicions meteorològiques d'aquell dia.

 • 03/07/2009  13.

  Peticions d'emissió d'un documental

  El Carles Pérez, defensor de l'audiència, se centra en unes queixes sobre un documental que no s'ha emès. És un documental del qual TV3 en té els drets, que tracta sobre els aliments transgènics, i que un espectador desitja que s'emeti. Joan Salvat, director del Departament de Documentals, s'explica.

 • 26/06/2009  16.

  Problemes per veure TV3 en alta definició

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les queixes sobre la recepció del canal de TV3 en alta definició, 3HD. El cap d'explotació i producció de TVC, Amadeu Gassó, explica que el senyal que abans ocupava el senyal duplicat de TV3, ara l'ocupa 3HD, i potser cal resintonitzar-lo.

 • 19/06/2009  20.

  Els límits de l'humor a TV3

  Reflexionem sobre l'humor i l'ofensa que provoca en algunes sensibilitats. El defensor de l'audiència, Carles Pérez, recull les queixes d'alguns espectadors que se senten ferits per alguns gags humorístics de programes com "Polònia" o "Crackòvia". El cap d'entreteniment de TVC, Oriol Grau, respon aquestes queixes.

 • 12/06/2009  ..

  Les emissions de TVC a les illes Balears

  El defensor de l'audiència, Carles Pérez, aborda les queixes de molts ciutadans balears, que rebutgen la substitució del senyal de TV3 pel de TV3CAT en el territori de les illes. El cap d'antena i programació de TVC, Carles Manteca, explica que es tracta d'una qüestió legal.

 • 29/05/2009  ..

  "El paisatge favorit de Catalunya" està manipulat?

  El defensor de l'audiència, Carles Pérez, dirigeix una de les queixes rebudes al 5430 al director d'"El paisatge favorit de Catalunya", Francesc Pou. La queixa diu que les imatges del programa estan manipulades i els colors, exagerats. D'altres posen en dubte l'equilibri entre els territoris seleccionats.

 • 15/05/2009  ..

  Queixes sobre la publicitat

  La Neus Comellas, cap del departament comercial de TVC i la CCMA, respon a les queixes dels pagesos catalans sobre un anunci de pomes d'importació. També donem veu a un espectador que es queixa d'un suposat cas de publicitat encoberta de la llet de soja.

 • 08/05/2009  ..

  Substituir una pel·lícula per un especial de futbol?

  El defensor de l'audiència respon les queixes dels espectadors sobre la substitució d'una pel·lícula per un programa esportiu. I escoltem Francis Humble, del departament d'adquisicions de produccions alienes, que parla de la possibilitat de veure documentals i pel·lícules al 3alacarta.

 • 30/04/2009  ..

  Els canvis de programació sobtats

  El defensor de l'audiència, Carles Pérez, dóna veu a un espectador que es queixa del canvi d'horari del "Bocamoll". Òscar Nogueira, cap de Programació de TV3, explica per què s'ha fet aquest canvi.

 • 24/04/2009  ..

  Carles Pérez, el defensor de l'audiència

  Primera setmana de l'espai del defensor de l'audiència. El periodista Carles Pérez ostenta aquest càrrec, que servirà per donar veu i resposta a les consultes i queixes dels espectadors de TV3 i els oients de Catalunya Ràdio.

 • 17/04/2011  59.20

  TVist setmanal: últim programa

  "TVist" arriba a l'edició número 1102 i posa punt final a 6 anys d'emissió continuada. El "TVist" s'acaba i ho fa orgullós i agraït per la confiança que li ha donat TV3 durant aquests anys. Per acomiadar-nos de l'audiència hem preparat una tertúlia amb els col·laboradors i convidats que més temps han estat amb nosaltres, com Lluís Canut, Teresa Gimpera o l'actor Jordi Díaz, i també les tres presentadores anteriors, Mireia Garcia, Tània Sàrries i Mari Pau Huguet.

 • 10/04/2011  6.41

  Rigor històric a la sèrie "Ermessenda"

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la minisèrie "Ermessenda". També parla de les queixes sobre la paritat al documental del "30 minuts" "Inventant el futur", on tots els protagonistes eren nois.

 • 10/04/2011  58.25

  TVist setmanal - 10-04-2011

  El programa rep la visita dels actors Agnès Busquets, de "Polònia" i "Crackòvia", i Roger Coma. Parlaran dels seus projectes professionals i hauran de participar en el concurs "Qui en sap més, de TV3?". També oferirem reportatges sobre el rodatge de la pel·lícula "Children's Corner" i sobre el que pensen els joves d'Olesa de Montserrat del programa "Veterinaris".

 • 03/04/2011  1.01.25

  TVist setmanal - 03-04-2011

  El "TVist" rebrà la visita dels actors Bruno Oro i Clara Segura. Hi parlarem de "Crackòvia " i "Polònia" i dels seus propers projectes professionals. Hauran de participar al concurs "Qui en sap més, de TV3?" i compartir taula amb al darrer fixatge de "Crackòvia", David Fernández.

 • 27/03/2011  7.10

  La paritat i el terratrèmol del Japó

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la paritat entre homes i dones i el tractament de la catàstrofe del Japó.

 • 27/03/2011  1.00.01

  TVist setmanal - 27-03-2011

  El "TVist" rebrà la visita de la periodista i col·laboradora del programa "Els matins" Pilar Rahola. Haurà de participar al concurs "Qui en sap més, de TV3?" i ho farà amb un adversari molt futbolístic: en Bernat Soler. També visitarà el programa la metgessa nutricionista Pilar Senpau per parlar del seu darrer llibre, "Quan la vida puja a la bàscula".

 • 20/03/2011  1.04.30

  TVist setmanal - 20-03-2011

  Rebem la visita del presentador i director del programa "Veterinaris", en Pol Izquierdo. Hi parlarem de l'èxit de la nova temporada i dels seus protagonistes. En Pol haurà de participar al concurs "Qui en sap més, de TV3?" i ho farà amb un adversari de nivell, en Pichi Alonso. També ens visitarà el jove actor Mikel Iglesias, l'Ignasi de "Polseres vermelles".

 • 13/03/2011  6.01

  Per què s'acaba "Infidels"?

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb el final de la sèrie "Infidels".

 • 13/03/2011  54.06

  TVist setmanal - 13-03-2011

  El "TVist" rebrà la visita de dos actors molt estimats a Catalunya: en Joan Pera i l'Amparo Moreno. Faran un repàs de les coses que han fet a TV3 i parlaran de l'obra de teatre que interpreten junts, "Visca els nuvis". Tots dos participaran en el concurs "Qui en sap més, de TV3?".

 • 06/03/2011  1.02.18

  TVist setmanal - 06-03-2011

  Rebem la visita d'en Balló de "La Riera", l'actor David Bagés. En David participarà al concurs "Qui en sap més de TV3?" i ho farà amb una adversària que va molt ràpid, la periodista esportiva de TV3 Laia Ferrer, que parlarà de totes les novetats d'enguany de la Fórmula 1. També visitarà el plató el veterinari més famós de la tele, en Xavier Vall, l'expert del programa "Veterinaris".

 • 27/02/2011  7.07

  El tancament de les emissions de TV3 al País Valencià

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb el tancament de les emissions de TV3 al País Valencià.

 • 27/02/2011  1.04.01

  TVist setmanal - 27-02-2011

  El "TVist" rebrà la visita dels tres membres de "La nova Trinca" per parlar de la pel·lícula que ja han rodat i de la gira que tenen prevista per als pròxims mesos. "La nova Trinca" s'haurà de sotmetre a l'entrevista "5 minuts" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més, de TV3?". Tindran un company de joc i adversari, el periodista esportiu de TV3 Xavier Valls, que explicarà intimitats del programa "Esport Club" i del nou canal de Televisió de Catalunya, Esport3.

 • 20/02/2011  58.46

  TVist setmanal - 20-02-2011

  El "TVist" rebrà la visita de l'actor Sergi Mateu, que parlarà de la sèrie "La Riera", concretament del seu personatge, l'Albert Flaqué. En Sergi s'haurà de sotmetre a l'entrevista "5 minuts" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més de TV3?". La seva companya de joc i adversària serà la periodista Carolina Ferré, col·laboradora al programa "Divendres". També visitarà el programa el jove actor Nil Cardoner, d'"Infidels" i de "Polseres vermelles".

 • 13/02/2011  6.29

  La sintonització del canal Esport 3

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la cobertura i sintonització del nou canal d'esports, l'Esport 3.

 • 13/02/2011  54.54

  TVist setmanal - 13-12-2010

  El "TVist" rebrà la visita de l'actor Jose Corbacho, que parlarà del programa "Divendres" i de la seva participació a la segona temporada de la sèrie "La Sagrada Família". En Jose s'haurà de sotmetre a l'entrevista "A 3 bandes" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més, de TV3?". El seu company de joc i adversari serà el periodista esportiu Xavier Valls. En Xavier parlarà del seu programa, "Esports Club", i de l'arrencada del nou canal esportiu de TVC, Esport3.

 • 06/02/2011  54.29

  TVist setmanal - 06-02-2011

  El "TVist" rebrà la visita de l'actor Jordi Ríos, que parlarà de "Crackòvia" i "Polònia". S'haurà de sotmetre a l'entrevista "A 3 bandes" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més, de TV3?". La seva companya de joc i adversària serà la també actriu Queralt Albinyana, la Txell de "La Riera".

 • 30/01/2011  7.59

  Pel·lícules de versió original en castellà

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb l'àudio dual i els subtítols quan la versió original d'una pel·lícula és en castellà.

 • 30/01/2011  50.32

  TVist setmanal - 30-01-2011

  Rebem la visita del presentador del concurs "El gran dictat", Òscar Dalmau. Parlarà del seu programa i també del "Crackòvia" i "Polònia", dels quals és guionista. S'haurà de sotmetre a l'entrevista "A 3 bandes" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més, de TV3?". La seva companya de joc i adversària serà la nova cara del "Telenotícies vespre", l'Ariadna Oltra. També visitarà el programa el creador de la nova sèrie de TV3 "Polseres vermelles", l'Albert Espinosa.

 • 23/01/2011  25.50

  TVist setmanal - 23-01-2011

  Aquesta setmana ens visita l'actriu Aina Clotet, l'Arlet d'"Infidels". Ens parlarà de la sèrie i dels seus projectes. S'haurà de sotmetre a l'entrevista "A 3 bandes" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més, de TV3?". El seu company de joc i adversari serà el Nil de "La Riera", l'actor Peter Vives, que també explicarà detalls de la sèrie d'èxit dels migdies a TV3.

 • 16/01/2011  6.15

  Els animals als mitjans de comunicació

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. A les sèries de ficció, als informatius i als documentals hi apareixen animals. Com se'ls ha de tractar? Què passa amb els animals que protagonitzen sèries?

 • 16/01/2011  1.00.38

  TVist setmanal - 16-01-2011

  Aquesta setmana el programa rep l'actor Fermí Fernàndez, que ens parlarà del "Crackòvia" i del "Polònia". El convidat del "TVist" s'haurà de sotmetre a l'entrevista "A 3 bandes" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més de TV3?". Ho farà amb un adversari de joc molt estimat a Catalunya, Joel Joan. A més a més, el Joel parlarà dels Premis Gaudí de cinema.

 • 09/01/2011  59.33

  TVist setmanal - 09-01-2011

  El "TVist" torna a la graella de TV3 després de les vacances de Nadal amb moltes novetats. La primera convidada de l'any serà la presentadora del programa "Banda ampla", Lídia Heredia.

 • 12/12/2010  7.15

  El telèfon de La Marató

  Parlem de la 19a edició de La Marató. El telèfon per fer donatius el diumenge de La Marató és un 905. Per què? Quin cost tenen les trucades? Què se'n fa d'aquests diners?

 • 12/12/2010  1.00.31

  TVist setmanal - 14-12-2010

  Rebem la visita de la periodista Núria Solé. La presentadora del "TN migdia" se sotmetrà al test dels espectadors, haurà de preparar regals per al tió i mirar de guanyar el concurs "Qui en sap més, de TV3?".

 • 05/12/2010  1.00.39

  TVist setmanal - 05-12-2010

  El "TVist" rep la visita de Pep Plaza. L'actor descobrirà els detalls dels personatges de "Crackòvia" i "Polònia", programes que segueixen arrasant setmanalment a TV3. L'imitador haurà de passar un cara a cara molt esportiu per guanyar el concurs "Qui en sap més, de TV3".

 • 28/11/2010  8.45

  Un pederasta en una sèrie de TV3

  El defensor de l'audiència de TV3 atén les queixes de l'audiència sobre el delicat cas del Mauri a la sèrie "La Riera". El director argumental de la sèrie, David Plana, explica per què van decidir que un dels personatges principals seria pederasta.

 • 28/11/2010  57.58

  TVist setmanal - 28-11-2010

  El "TVist" rep la visita de Bibiana Ballbé. La periodista explicarà tots els detalls dels nous personatges del "Bestiari Il·lustrat", que triomfa al 33. La Bibiana haurà de passar el test del cara a cara i jugar al concurs "Qui en sap més, de TV3".

 • 21/11/2010  1.00.59

  TVist setmanal - 21-11-2010

  Rebem la visita de Roger de Gràcia, que parlarà del seu programa, "No me la puc treure del cap", se sotmetrà al test dels espectadors i haurà de demostrar les seves habilitats tocant la bateria, a més d'aconseguir guanyar el concurs "Qui en sap més de TV3".

 • 14/11/2010  2.13

  "La Marató" escalfa motors

  "La Marató" cada vegada és més a prop. Aquest any està dedicada a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Ens en parlen el director creatiu de Màrqueting de TV3, Carles Checa, el director de "La Marató", Xavi Abad, i Carme Basté, de la Fundació La Marató.

 • 14/11/2010  7.49

  La visita del papa a Catalunya

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la visita del papa a Catalunya i el cobriment que en va fer Televisió de Catalunya.

 • 14/11/2010  1.01.11

  TVist setmanal - 14-11-2010

  Rebem la visita del meteoròleg més mediàtic de TV3, en Tomàs Molina. En Tomàs parlarà del seu programa, "Espai Terra", se sotmetrà al test dels espectadors, haurà de desenterrar tresors amagats i aconseguir guanyar el concurs "Qui en sap més, de TV3".

 • 07/11/2010  40.15

  TVist setmanal - 07-11-2010

  El "TVist" rep la visita de Lluís Canut. El periodista esportiu ens explicarà tots els detalls del nou canal Esports 3. El Lluís haurà de passar el test del cara a cara, veurem si aconsegueix guanyar al concurs "Qui en sap més de TV3" i el posarem a prova davant un club i un color que no s'espera. A més, mostrem com es viu i tot el que no es veu dins el plató de "Divendres", i també presentarem "Barcelona, ciutat neutral", la nova minisèrie de ficció que estrenarà TV3.

 • 31/10/2010  7.43

  Aspectes tècnics

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Parlem d'aspectes tècnics de la televisió, de les sintonitzacions del canal 3/24 i el canal Esports 3. També comentem el canvi de programació d'"Infidels" i qüestions lingüístiques.

 • 31/10/2010  1.02.15

  TVist setmanal - 31-10-2010

  El "TVist" rep la visita del "showman" Carlos Latre. El català triomfa al "Crackòvia" i "Polònia", de TV3. El Carlos haurà de passar el test del "Cara a cara", veurem si aconsegueix guanyar el concurs "Qui en sap més de TV3" i el posarem a prova davant dels adolescents del programa "12 + 1" del 3XL. A més, mostrem com els meteoròlegs preparen els espais del temps i també t'ensenyem tot el que no es veu d'"Els matins", de Josep Cuní.

 • 24/10/2010  1.09.50

  Tvist setmanal - 24-10-2010

  Rebem l'actriu Mercè Martínez, que triomfa cada tarda a "La Riera", de TV3. La Mercè haurà de passar el test del cara a cara, veurem si aconsegueix guanyar al concurs "Qui en sap més de TV3" i posarem a prova les seves capacitats com a cuinera. A més, mostrem l'entrevista més íntima i personal d'Elsa Pataky i veurem com segueix la ruta diària el camió del programa "Divendres".

 • 17/10/2010  6.24

  Els canvis de programació

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Parla dels canvis de programació i del dret a la informació. Parlem del cas de la jornada de vaga general del 29 de setembre i de l'entrevista a "Àgora" al president de la Generalitat.

 • 17/10/2010  59.51

  Tvist setmanal - 17-10-2010

  El "TVist" rep la visita de l'actriu Eva Santolaria. La catalana estrena "Herois", una pel·lícula que coprodueix TV3 i que narra l'últim estiu d'uns adolescents. L'Eva haurà de passar el test del cara a cara, veurem si aconsegueix guanyar al concurs "Qui en sap més de TV3" i haurà de superar una prova sorpresa relacionada amb el futur que l'espera com a mare. "TVist" mostrarà com es prepara el programa juvenil "Tags" i s'infiltra al Festival de Cinema de Sitges 2010.

 • 08/10/2010  1.00.40

  TVist setmanal - 10/10/2010

  El "TVist" rep la visita de l'actor Jordi Martínez. En Paco de "Ventdelplà" explicarà les claus per entendre el final de la sèrie. En Jordi haurà de passar el test del cara a cara. Es veurà si aconsegueix guanyar al concurs "Qui en sap més, de TV3" i haurà de superar una prova sorpresa. A més, el programa mostrarà com es prepara el programa "Cuines" i s'infiltrarà dins de la redacció d'informatius per ensenyar com es treballa al 3/24.

 • 26/09/2010  59.15

  TVist setmanal - 26/09/2010

  El "TVist" rep la visita de l'actriu Montse Germán. La catalana triomfa a la sèrie "Infidels". A més, mostrem com es prepara el programa "Esport club" i ens infiltrem dins el rodatge de la pel·lícula "Morir en tres actes", que coprodueix TV3.

 • 19/09/2010  3.49

  Com fan "La Riera"

  El Darío i l'espectadora VIP d'aquesta setmana entren al plató on es roda "La Riera" per veure els actors i parlar-hi.

 • 19/09/2010  9.24

  Nou canal 3XL. Què passarà amb el canal 300?

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les queixes dels espectadors de TV3. Parlem amb en Jordi Serra, cap de programes de TV3, que ens presenta el nou canal 3XL. Què passarà amb el canal 300?

 • 19/09/2010  3.57

  Les claus dels presentadors de TV3

  Parlem amb els presentadors dels programes de la nova temporada a TV3. Quines són les seves paraules clau? Ens responen l'Espartac Peran, l'Òscar Dalmau, la Lídia Herèdia, la Montse Guallar.

 • 19/09/2010  22.34

  Albert Om, el primer convidat al "TVist"

  L'Albert Om visita el "TVist" per parlar-nos del seu nou programa, "El convidat", que és un èxit d'audiència. Amb l'espectadora VIP participa en el concurs per esbrinar qui en sap més, de TV3. I escoltem la seva veu de la consciència.

 • 16/07/2010  26.24

  Els millors moments de la temporada

  En l'últim "TVist" de la temporada, fem un repàs dels millors moments de la temporada. Repassem el rànquing dels presentadors que més saben de TV3, i fem entrega del premi al guanyador, Lluís Canut. I també recordem els "reptes" als quals s'han hagut d'enfrontar els reporters.

 • 16/07/2010  3.40

  Arriba "La partida"

  Dimarts comença el nou concurs de TV3, "La partida". Parlem amb el presentador, Javier Estrada, i amb el director del programa, Òscar Nogueira. I també veiem dues de les concursants més divertides.

 • 15/07/2010  14.50

  La nutrició dels plats de "La Riera"

  La nutricionista Pilar Senpau ens explica quines són les propietats dels plats del restaurant de Can Riera.

 • 14/07/2010  18.47

  Katia Klein, a "Divines"

  Rebem l'actriu Katia Klein, que la podrem veure en la propera sèrie de TV3, "Divines". El seu personatge treballa en una galeria d'art i per això la fem pintar. Fem un repàs a la seva trajectòria a la televisió.

 • 13/07/2010  7.42

  Concurs de concursos - 13/07/2010

  Avui el concurs de concursos del "TVist" agafa preguntes de "Prohibit als tímids", "El gran dictat", "Els 25" i "Si l'encerto l'endevino".

 • 13/07/2010  18.09

  Javier Estrada, a punt de començar "La partida"

  Rebem Javier Estrada, el presentador del nou concurs que arriba a TV3, "La partida". Coneixem alguns detalls del programa, que comença el dimarts 20 de juliol. Els espectadors truquen al Javier i a més, escolten la seva "veu de la consciència".

 • 12/07/2010  16.28

  Ariadna Oltra i Pol Marsà a "Els matins d'estiu"

  Rebem els dos periodistes que s'encarregaran d'"Els matins d'estiu" les properes setmanes. Ariadna Oltra i Pol Marsà ens parlen de la feina que tenen aquest estiu, i recordem els millors moments dels presentadors a TV3.

 • 15/09/2014  13.27

  Tertúlia d'actualitat 15/09/14 (Part 1)

  Avui serem els primers a analitzar el discurs del president Artur Mas, que obre el debat de política general al Parlament. Amb Sebastià Serrano, Núria Ferré, Manel Manchón, Carles Capdevila i Tian Riba.

 • 15/09/2014  18.56

  "Ara és l'hora", per una reforma dels hàbits horaris

  Coincidint amb "la Setmana dels Horaris" (del 15 al 21 de setembre) parlem amb Fabián Mohedano, principal impulsor de la plataforma "Ara és l'hora", per conscienciar la societat catalana dels beneficis que ens aportaria un canvi dels hàbits horaris actuals. Informarem els nostres espectadors de quines accions es poden dur a terme per millorar la qualitat de vida a través dels canvis d'hàbits horaris.

 • 15/09/2014  38.37

  Tertúlia: Analitzem el discurs d'Artur Mas 15/09/14

  DIVENDRES va ser el primer programa en analitzar el discurs del president de la Generalitat, Artur Mas, que inaugurava el Debat de Política General. Van parlar-ne Sebastià Serrano, Carles Capdevila, Manel Manchón, Núria Ferré i Tian Riba.

 • 15/09/2014  41.09

  Creixell: Paraules en ruta!

  Aquest dilluns comencem setmana a la localitat tarragonina de Creixell. L'Espartac, en Màrius i l'equip d'exteriors ens esperen per conèixer a fons la personalitat d'aquest lloc, que compta amb una de les unitats de rescat canina més potents de Catalunya, l'ONG K9. Viurem una autèntica tarda "de gossos" envoltats de cans experts en rescat de persones (alguns d'ells han participat en els últimes grans catàstrofes internacionals).

 • 15/09/2014  2.15.32

  Divendres - 15/09/2014

 • 15/09/2014  00.34

  Nova temporada de "Dinamiks"

  Nova temporada de "Dinamiks". Cada cap de setmana, al Super3, amb Dani Jiménez.

 • 01/04/2013  11.45

  Justice Gene

  LOSE must fight to keep the title of "most annoying neighbors on the block" by thwarting a gung-ho suburban by-law officer, named JUSTICE GENE, whose ticketing frenzy in the neighborhood threatens their title.

 • 01/04/2013  11.45

  The bank job

  LOSE wants the free Atomic toaster you get when you open an account at THE FIRST NATIONAL BANK OF VILLAINY. Problem is, unlike other super-villains, they have no loot to deposit. Voltar has the brilliant plan of getting them jobs as bank as security guards so they can rob the vault, deposit the stolen loot back in the bank, and then GET THE FREE ATOMIC TOASTER!!!! Muhuhahaha!! But another villain known only as THE COUGAR has her sights on the bank vault as well... and that cute, hunky RED MENACE!

 • 01/04/2013  11.45

  Lightning Liz

  LOSE's latest scheme is to have a lavish backyard BBQ party... and NOT invite any of the Neighbours!!!!! Muhuhahaha!! Unfortunately, GENERAL SERGEANT'S spoiled teen daughter, LIGHTNING LIZ, has just been gifted the XGL Prototype Battle Armor from daddy, and has plans to crash the party!

 • 14/09/2014  52.30

  El Foraster a TV3

  Quim Masferrer aparcarà la "pick-up" taronja als estudis de Sant Joan Despí per visitar els programes de la nova temporada de TV3. "El foraster" va sempre de poble en poble i de casa en casa, però, en aquest cas, anirà de programa en programa, perquè en el fons cada programa és com una casa, com una família. Durant 48 hores, MasFerrer es passejarà per la graella de TV3 a la recerca de la cara més desconeguda dels presentadors més coneguts, i s'acostarà tant als programes que continuen a TV3 una temporada més ("Divendres", "Els matins", "Oh Happy Day"...) com a les grans novetats per a aquesta tardor ("300", "El crac"...). "El foraster" es colarà als informatius minuts abans que comenci l'emissió del "TN" i també als platós on es roda "La Riera", "Polònia" o la nova sèrie que està preparant Joel Joan, "El crac".

 • 14/09/2014  5.08

  Un indret estrany

  Quim Masferrer ha visitat els estudis de la Televisió de Catalunya per descobrir com són, darrere les càmeres, els seus rostres més populars. Els conductors dels "Telenotícies", els homes d'"El temps" i els presentadors de "Divendres" han estat alguns dels protagonistes d'aquesta edició especial d'"El foraster" amb què TV3 ha donat el tret de sortida a la nova temporada. Pots veure'n l'edició sencera a: http://www.tv3.cat/videos/5234612/El-Foraster-a-TV3

 • 14/09/2014  28.58

  Curtcircuit 33 - Capítol 5

  RABBID - Claire Pedot i Luis Nieto - Animació (2012) - França - 3 minuts La mà de Déu i una fracció de la ràbia animal s'avorreixen. LA BODA - Marina Seresesky - Ficció - (2013) - Espanya, 2012 - 12 minuts Intèrprets: Yailene Sierra, Malena Alterio, Ileana Wilson, Elena Irureta, Yoima Valdes La Mirta és cubana i viu a Madrid. Com moltes immigrants, treballa netejant. Avui, a les sis de la tarda, la seva filla es casa. Però res no surt com havia planejat i arribar al casament és més difícil del que semblava. GRAND PRIX - Anna Solanas, Marc Riba - Animació "stop motion" (2011) - Catalunya 7 minuts Cel clar. Vehicles situats a la graella de sortida. En Blas, l'Ivan i l'Héctor ocupen els seus llocs. Això està a punt de començar! Preparats, llestos... 30 MINUTES PAR JOUR - Samuel Lampaert - Ficció (2013) - Bèlgica - 5 minuts Ja són grans. Es passen el dia mirant la televisió, excepte quan arriba el moment de fer els 30 minuts d'activitat física diària, prescrita pel metge. És l'hora. Cadascú s'embarca en el seu viatge individual. Aconseguiran tornar a descobrir l'amor, al final de tot?

 • 11/07/2014  27.21

  Una finestra al mar

  "La façana litoral ha contribuït a fer que Barcelona sigui tal com la coneixem ara: una metròpoli enèrgica, vitalista i molt convençuda de les seves possibilitats." Mar i Barcelona, són paraules absolutament complementàries. En aquest capítol es recorreran els gairebé 14 km de costa que té la ciutat des del Fòrum fins a la muntanya de Montjuïc descobrint el paddle surf, cuinant la típica bomba de la Barceloneta, passejant pel Port Vell, per dins d'un creuer i per les Drassanes; aprenent com es comanda un vaixell de 7 veles com és el pailebot "Santa Eulàlia", un veler mercant de principis de segle XX, i fent una ruta per algunes de les espectaculars obres modernistes que trobem al cementiri de Montjuïc.

 • 13/09/2014  31.52

  Curtcircuit 33 - Capítol 4

  TRÁNSITO - Macarena Astorga - Ficció (2013) - Espanya - 13 minuts Intèrprets: Daniel Grao, Sebastián Haro En Pablo es dirigeix a una reunió de feina important. Distret i parlant per telèfon s'adona que s'ha desviat de camí. El motor del cotxe s'atura. A partir d'ara, res ja no serà igual. VOILE NOIR - Art FX - Efectes visuals (2013) - França - 5 minuts "Voile noir" explica la història de dos pilots, l'Allan i l'Yvan, en una missió per intentar enderrocar el govern. PREMIÈRE NEIGE - Michaël Lalancette - Ficció (2012) - Canadà - 13 minuts Un pare necessita urgentment un trasplantament de ronyó i tota la família és compatible. Aquesta situació fa ressorgir els vells conflictes entre ells, però acaben per arribar a un acord una mica estrany.

 • 04/09/2014  00.24

  Jazzing Festival. Festival de jazz de Sant Andreu. Diversos espais. Barcelona

  El "Jazzing Festival" presenta un festival de jazz al districte de Sant Andreu. Del 25 al 28 de setembre del 2014.

 • 14/09/2014  3.47

  Com són els seguidors d'"El foraster"?

  A través de les xarxes socials, "El foraster" va repartir invitacions per a una misteriosa actuació a Barcelona. La majoria no sabien que estaven a punt de veure un monòleg molt especial i que entre el públic a la sala trobarien totes les cares famoses de TV3! En aquest vídeo ens expliquen per què els agrada el programa i sobretot el Quim Masferrer!

 • 12/09/2014  1.52.55

  Divendres - 12/09/2014

  Busquem les reaccions als actes de l'11 de setembre amb Rafel Nadal, Salvador Cardús, Nacho Martín Blanco, Manuel Cuyàs i Tian Riba. Torna la tertúlia de "La Riera", amb l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Fermí Fernàndez. Cada divendres tenim una "Cita amb la Terribas". La periodista triarà tres frases que hem pogut sentir al llarg de la setmana i les analitzarà en companyia de Xavi Coral. Les bones maneres de Marc Giró: no us perdeu avui una nova lliçó magistral sobre bon comportament del col·laborador més imprevisible de "Divendres".

 • 12/09/2014  24.34

  Tertúlia de "La Riera" 12/09/14 (Part 1)

  Aquest divendres iniciem el programa amb la tertúlia interactiva de "La Riera" que després de la visita de l'actor Jordi Planas continua imparable descobrint nous horitzons que determinaran la vida de personatges com la Cristina, el Sergi i la Maribel. Com sempre amb uns tertulians de luxe, l'àvia Remei, Ana Boadas, David Balaguer, Fermí Fernàndez, Pere Mas i tots els nostres seguidors, que participen amb els seus comentaris a Twitter.

 • 12/09/2014  23.57

  Tertúlia de "La Riera" 12/09/14 (Part 2)

  Aquest divendres iniciem el programa amb la tertúlia interactiva de "La Riera" que després de la visita de l'actor Jordi Planas continua imparable descobrint nous horitzons que determinaran la vida de personatges com la Cristina, el Sergi i la Maribel. Com sempre amb uns tertulians de luxe, l'àvia Remei, Ana Boadas, David Balaguer, Fermí Fernàndez, Pere Mas i tots els nostres seguidors, que participen amb els seus comentaris a Twitter.

 • 12/09/2014  47.32

  Tertúlia especial post Diada

  Tertúlia especial post Diada, una taula per analitzar i fer balanç de la participació a la manifestació i d'altres fets puntuals viscuts durant la jornada de l'11 de Setembre. Amb Xavi Coral i la col·laboració dels nostres tertulians Salvador Cardús, Nacho Martín Blanco, Manel Cuyàs, Dolors Genovès, Rafel Nadal i Tian Riba.

 • 12/09/2014  00.24

  Jornades Europees del Patrimoni. Diversos espais de tot Catalunya

  Municipis de tot Catalunya mostren el millor del seu patrimoni en aquestes Jornades Europees, amb visites guiades, portes obertes i altres activitats. 26, 27 i 28 de setembre del 2014

 • 12/09/2014  00.24

  Pere Arquillué. Cicle Solos. Teatre Romea. Barcelona.

  "Solos" presenta actors reconeguts, com Pere Arquillué, protagonitzant espectacles únics. 29 de setembre del 2014

 • 12/09/2014  00.24

  Torobaka. Akram Khan Company & Israel Galván. Mercat de les flors. Barcelona.

  "Torobaka" presenta l'associació artística entre els talents creatius d'Israel Galván i Akram Khan. Del 3 al 5 d'octubre del 2014

 • 12/09/2014  00.24

  "Així parlà Zaratustra". L'Auditori. Barcelona.

  El violinista Benjamin Schmid interpreta la famosa obra de Richard Strauss a l'Auditori de Barcelona. 4 i 5 d'octubre del 2014

 • 12/09/2014  00.24

  Art & Language Incomplet. MACBA. Barcelona

  "Art & Language Incomplet" ens proposa un recorregut per les obres més significatives d'Art & Language. Fins al 12 d'abril del 2015

 • 12/09/2014  00.24

  Bombino. Festival Temporada Alta. Auditori de Girona

  El músic tuareg Bombino porta el seu blues del desert al Festival Temporada Alta. 3 d'octubre del 2014

 • 12/09/2014  00.24

  FIMPT. Festival Internacional de Música Popular Tradicional. Diversos espais. Vilanova i la Geltrú

  Arriba una nova edició del FIMPT, el Festival Internacional de Música Popular Tradicional de Vilanova i la Geltrú. Del 25 al 28 de setembre del 2014

 • 12/09/2014  00.24

  One-Hit Wonders. Sol Picó Cia. de Dansa. Mercat de les Flors. Barcelona

  Sol Picó celebra els 20 anys de la seva companyia amb "One-Hit Wonders", un espectacle on fa un repàs d'alguns dels seus números més representatius. Del 10 al 12 i del 16 al 19 d'octubre del 2014

 • 12/09/2014  00.24

  One-Hit Wonders. Sol Picó Cia. de Dansa. Festival Temporada Alta. Sala La Planeta. Girona

  Sol Picó celebra els 20 anys de la seva companyia amb "One-Hit Wonders", un espectacle on fa un repàs d'alguns dels seus números més representatius. 3, 4, 5 i 7 d'octubre del 2014

 • 12/09/2014  00.24

  Tabac Rouge. Festival Terrassa Noves Tendències (TNT). Teatre Principal. Terrassa

  L'espectacle "Tabac Rouge", dirigit pel prestigiós James Thiérrée, inaugura la setena edició del Festival Terrassa Noves Tendències (TNT), que organitza el Centre d'Arts Escèniques (CAET). 25 i 26 de setembre del 2014

 • 12/09/2014  00.24

  Colina, Miralta, Sambeat Trio. Sunset Jazz Club. Girona.

  El trio format per Javier Colina, Marc Miralta i Perico Sambeat inaugura la nova temporada del Sunset Jazz Club, a Girona. 28 de setembre del 2014

 • 12/09/2014  00.24

  Swans. Sala Apolo. Barcelona.

  La reconeguda banda nord-americana de rock experimental Swans presenta en directe el seu nou disc "To Be Kind". 1 d'octubre del 2014

 • 12/09/2014  00.24

  Mar i cel. Teatre Victòria. Barcelona.

  La companyia teatral Dagoll Dagom celebra els seus quaranta anys recuperant "Mar i cel", una de les seves obres més emblemàtiques.

 • 12/09/2014  00.24

  Barcelona Acció Musical. BAM. La Mercè. Diversos espais. Barcelona

  Amb motiu de les Festes de la Mercè, el BAM (Barcelona Acció Musical) presenta una nova edició de concerts de franc , amb bandes estrangeres i locals de l'escena independent. Del 19 al 23 de setembre del 2014

 • 12/09/2014  00.24

  12 Hores de Màgia. La Seca. Espai Brossa. Barcelona

  Arriba a La Seca "Les 12 Hores de Màgia", una marató d'il·lusionistes per celebrar les festes de la Mercè. 28 de setembre del 2014

 • 12/09/2014  00.24

  Llibert. Teatre-Auditori. Sant Cugat del Vallès

  Torna l'aplaudida obra de teatre "Llibert" per representar-se al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès. 27 de setembre del 2014

 • 04/09/2014  00.24

  Jazz & Beer. Festival de Jazz i Cervesa Artesana. Plaça de l'Ajuntament. Cornellà de Llobregat. Baix Llobregat

  El Jazz & Beer aplega concerts de jazz, cervesa artesana i espectacles per als més petits a Cornellà de Llobregat. 20 de setembre.

 • 04/09/2014  00.24

  Concert de la Mercè. OBC. Avinguda de la Catedral. Barcelona.

  Amb motiu de les Festes de la Mercè, l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya toca el seu repertori més popular de franc a l'avinguda de la Catedral. 22 i 23 de setembre del 2014.

 • 04/09/2014  00.24

  Mostra de cinema en català. Teatre Clavé. Tordera. Maresme

  Arriba la primera "Mostra de cinema en català" de Tordera, amb una selecció de pel·lícules catalanes que combinen diferents registres: humor, terror, drama, romanticisme i animació. Del 19 al 21 de setembre del 2014.

 • 10/09/2014  50.40

  Tertúlia d'actualitat 10/09/2014

  Aquest dimecres, 10 de setembre, la tertúlia d'actualitat girarà entorn als preparatius de la Diada. Xavi Coral modera la taula on farem la prèvia d'aquest dia tan assenyalat tant a nivell polític com social, amb Marina Llansana, Antonio Franco, Sílvia Soler, Pere Mas i Xavier Sardà.

 • 10/09/2014  5.08

  Els ports de la costa del municipi de Sitges

  La costa del municipi de Sitges compta amb Port Ginesta, el Port de Vallcarca, el del Garraf i el d'Aiguadolç. Expliquem les activitats que s'hi poden fer a cadascun d'ells i descobrim el món de la vela lleugera i les embarcacions més típiques. Ens hi ajudaran Marta Carreras... i Tomàs Molina, en la seva poc coneguda faceta d'aficionat a la vela.

 • 10/09/2014  18.41

  Toni Soler, comissari del Tricentenari

  Ens visita Toni Soler, comissari del Tricentenari a Barcelona. Amb ell parlarem de la seva feina al capdavant dels actes de commemoració del Tricentenari i de com veu ell la situació política i social a poques hores de la Diada i de la manifestació.

 • 10/09/2014  2.06.01

  Divendres - 10/09/2014

  Fem la prèvia de la Diada amb Marina Llansana, Antonio Franco, Sílvia Soler, Xavier Sardà i Pere Mas. Ens visita Toni Soler, comissari del Tricentenari a Barcelona. Els quatre ports: la costa del municipi de Sitges compta amb Port Ginesta, el Port de Vallcarca, el del Garraf i el d'Aiguadolç. Expliquem les activitats que s'hi poden fer a cadascun d'ells i descobrim el món de la vela lleugera i les embarcacions més típiques. Ens hi ajudaran Marta Carreras... i Tomàs Molina, en la seva poc coneguda faceta d'aficionat a la vela. Recomanacions: sabrem què no ens podem perdre quan visitem Garraf. Les cançons de l'11 de setembre: al llarg dels anys, són moltes les cançons que han estat representatives de la Diada. Les repassem i en coneixem les curiositats amb Pep Blay.

 • 10/09/2014  7.51

  Fem-ho fàcil! Tendències de tardor i reciclatge de l'armari

  Com ens hem de vestir aquesta tardor? Avui, al "Fem-ho fàcil", reciclatge de les peces que tenim a l'armari i llistat del que és tendència. Moda sense complicacions amb la nostra assessora d'imatge de capçalera, Andrea Vilallonga.

 • 10/09/2014  3.44

  Marc Parrot presenta el seu nou disc: "Sortir per la finestra"

  El músic Marc Parrot passa pel programa per descobrir-nos les perles del seu nou disc, que surt a la venda el pròxim dia 23 de setembre. Abans, però, el podreu sentir en directe al Mercat de Música Viva de Vic, el dia 19, per allò d'anar fent boca.

 • 04/09/2014  00.24

  Festival Mercè Arts de Carrer. MAC. Barcelona

  Durant les festes de la Mercè, el MAC omple els carrers de la ciutat amb espectacles de teatre, circ i dansa per a tots els públics. Del 19 al 24 de setembre del 2014 a diversos espais de Barcelona.

 • 09/09/2014  24.41

  Tertúlia d'actualitat 09/09/14 (Part 2)

  Tertúlia d'actualitat de dimarts amb Vicent Sanchis, Antonio Baños, Manel Manchón, Tian Riba i Issona Passola, directora del documental "L'Endemà", que acaba d'estrenar-se al cinema.

Cercador

 
 
 

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A.