Cerca
 
TV3
 
 

Tvist - Tots els vídeos

 

TVist setmanal

 
 • Consultes - 10/04/2011

Rigor històric a la sèrie "Ermessenda"

El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la minisèrie "Ermessenda". També parla de les queixes sobre la paritat al documental del "30 minuts" "Inventant el futur", on tots els protagonistes eren nois.

tanca Afegeix als teus vídeos preferits
Recorda que has de ser usuari registrat de TV3. Si encara no ho ets, registra't aquí
El teu missatge s'ha enviat blablabla...
Hi ha hagut un error i no s'ha pogut afegir aquest vídeo. Sisplau, torna a intentar-ho més tard.
 
 

Més vídeos de Tvist

 • 10/04/2011  6.41

  Rigor històric a la sèrie "Ermessenda"

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la minisèrie "Ermessenda". També parla de les queixes sobre la paritat al documental del "30 minuts" "Inventant el futur", on tots els protagonistes eren nois.

 • 27/03/2011  7.10

  La paritat i el terratrèmol del Japó

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la paritat entre homes i dones i el tractament de la catàstrofe del Japó.

 • 13/03/2011  6.01

  Per què s'acaba "Infidels"?

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb el final de la sèrie "Infidels".

 • 27/02/2011  7.07

  El tancament de les emissions de TV3 al País Valencià

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb el tancament de les emissions de TV3 al País Valencià.

 • 13/02/2011  6.29

  La sintonització del canal Esport 3

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la cobertura i sintonització del nou canal d'esports, l'Esport 3.

 • 30/01/2011  7.59

  Pel·lícules de versió original en castellà

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb l'àudio dual i els subtítols quan la versió original d'una pel·lícula és en castellà.

 • 16/01/2011  6.15

  Els animals als mitjans de comunicació

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. A les sèries de ficció, als informatius i als documentals hi apareixen animals. Com se'ls ha de tractar? Què passa amb els animals que protagonitzen sèries?

 • 12/12/2010  7.15

  El telèfon de La Marató

  Parlem de la 19a edició de La Marató. El telèfon per fer donatius el diumenge de La Marató és un 905. Per què? Quin cost tenen les trucades? Què se'n fa d'aquests diners?

 • 28/11/2010  8.45

  Un pederasta en una sèrie de TV3

  El defensor de l'audiència de TV3 atén les queixes de l'audiència sobre el delicat cas del Mauri a la sèrie "La Riera". El director argumental de la sèrie, David Plana, explica per què van decidir que un dels personatges principals seria pederasta.

 • 14/11/2010  7.49

  La visita del papa a Catalunya

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la visita del papa a Catalunya i el cobriment que en va fer Televisió de Catalunya.

 • 31/10/2010  7.43

  Aspectes tècnics

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Parlem d'aspectes tècnics de la televisió, de les sintonitzacions del canal 3/24 i el canal Esports 3. També comentem el canvi de programació d'"Infidels" i qüestions lingüístiques.

 • 17/10/2010  6.24

  Els canvis de programació

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Parla dels canvis de programació i del dret a la informació. Parlem del cas de la jornada de vaga general del 29 de setembre i de l'entrevista a "Àgora" al president de la Generalitat.

 • 19/09/2010  9.24

  Nou canal 3XL. Què passarà amb el canal 300?

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les queixes dels espectadors de TV3. Parlem amb en Jordi Serra, cap de programes de TV3, que ens presenta el nou canal 3XL. Què passarà amb el canal 300?

 • 09/07/2010  23.42

  Mònica Terribas respon a les consultes de l'audiència

  A l'última intervenció del Defensor de l'Audiència, Carles Pérez anuncia que s'han rebut 42.000 consultes aquesta temporada. La directora de TV3, Mònica Terribas, en respon les més destacades.

 • 25/06/2010  12.22

  Error en les previsions meteorològiques

  El defensor de l'audiència ens parla de diverses queixes i comentaris dels espectadors sobre possibles errors en els pronòstics meteorològics. En parlem amb Tomàs Molina, cap del Departament de Meteorologia de TV3.

 • 11/06/2010  7.54

  Imatges violentes a l'"Info K"

  El defensor de l'audiència atén les queixes d'una espectadora sobre l'aparició d'imatges violentes a l'informatiu infantil-juvenil del K3, l'"Info K". La directora del programa, Mireia Segú, explica el criteri que s'aplica en aquests casos.

 • 28/05/2010  7.17

  La llengua i els noms estrangers a TV3

  Ernest Rusinés, cap dels Serveis Lingüístics de TV3, resol els dubtes que els espectadors han fet arribar al Defensor de l'Audiència de la CCMA. Quin criteri es fa servir per pronunciar noms de ciutats o d'altres llocs? Es catalanitzen? Als personatges de les sèries que parlen en castellà, se'ls contesta sempre en català?

 • 14/05/2010  9.15

  Quantes setmanes sense "Ventdelplà"?

  Carles Manteca, cap d'Antena i Programació de TV3, explica les raons per les quals la sèrie "Ventdelplà" fa dues setmanes que no s'emet. Esdeveniments com "La setmana" de TV3 i la final de l'Eurolliga han fet saltar l'emissió, i aquest diumenge tornarà a fer-ho si el Barça guanya la Lliga. Però el capítol s'ha estrenat a tv3.cat.

 • 16/04/2010  10.01

  Dubtes sobre l'HD i les entrevistes a polítics

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, respon als dubtes tècnics dels espectadors sobre l'alta definició. I també recull les queixes sobre els canvis de programació per les entrevistes a polítics.

 • 19/03/2010  9.42

  Els canvis de programació de TV3 per la nevada

  El defensor de l'audiència atén les queixes d'espectadors a qui els van molestar els canvis de programació a causa de la nevada i la posterior entrevista al president de la Generalitat. Òscar Nogueira, cap de Programació de TV3, i Carme Ros, cap de redacció del Serveis Informatius de TV3, contesten les consultes.

 • 19/02/2010  8.

  El volum sonor de la publicitat

  El Defensor de l'Audiència atén les consultes dels espectadors de TV3. El cap de dramàtics de Televisió de Catalunya, Jordi Roure, ens parla del retorn de la sèrie "Infidels". I amb Josep Ardanuy, cap tècnic de continuïtats, centrem l'atenció en el volum sonor dels anuncis.

 • 05/03/2010  7.58

  Nou format 16/9 i nou reproductor a tv3.cat

  El defensor de l'audiència de TV3, Carles Pérez, recull les felicitacions i les queixes dels espectadors al voltant del canvi de format de l'emissió, de 4/3 a 16/9. Paulí Subirà, cap d'Imatge i Serveis Artístics de TVC, ens n'explica les diferències. I també ens mostra el nou reproductor de vídeo del tv3.cat.

 • 05/02/2010  6.55

  L'horari protegit a la televisió

  El defensor de l'audiència, Carles Pérez, ens explica quins horaris del dia són els que tenen més protecció per als infants. Carles Manteca, cap d'antena i programació de Televisió de Catalunya, explica els criteris que s'utilitzen per marcar la classificació per edats dels continguts audiovisuals.

 • 22/01/2010  6.49

  Per què s'ha interromput "Bocamoll"?

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. El cap de programes d'Entreteniment de TV3, Oriol Grau, anuncia que el "Bocamoll" continuarà, després d'una pausa. I esbrinem en quins horaris protegits no es poden emetre continguts no aptes per a menors.

 • 08/01/2010  9.17

  Imatges violentes al "TN", la nadala de TV3 i "Zodíac"

  El defensor de l'audiència se centra en tres temes. Toni Cruanyes, cap d'Internacional de TV3, explica quins són els criteris per emetre o descartar imatges violentes als informatius. Els lingüistes responen sobre la incorrecció de la nadala de TV3 "hi ha d'haver-hi un caganer". I l'últim capítol de "Zodíac" es tornarà a emetre diumenge.

 • 18/12/2009  9.59

  La publicitat en castellà i la subtitulació

  Hi ha espectadors que es queixen que cada vegada hi ha més publicitat en castellà a TV3. Neus Comellas, directora comercial de la CCMA, ens ho explica. Una altra consulta que atenem és sobre els subtítols. Rosa Vallverdú, cap d'Accessibilitat de TVC, explica que aviat es podran veure vídeos subtitulats al 3alacarta.cat.

 • 04/12/2009  7.19

  Les crítiques lingüístiques de "Les veus del Pamano"

  El defensor de l'audiència, Carles Pérez, dóna veu als espectadors que es queixen de la varietat dialectal central que tenen els actors de la minisèrie "Les veus del Pamano". Ernest Rusinés, cap del departament d'assessorament lingüístic de Televisió de Catalunya, parla de la representació dialectal a TV3.

 • 20/11/2009  4.41

  Les emissions en alta definició de 3HD

  L'Amadeu Gassó, cap de l'Àrea d'Explotació i Recursos de Televisió de Catalunya, respon les consultes que el Defensor de l'Audiència li fa arribar. Els espectadors volen saber quan es podrà rebre el canal HD (alta definició) de TV3 a tot el territori.

 • 09/07/2009  15.

  El tall d'"El meu avi" a les havaneres

  El defensor de l'audiència de la CCMA recull les nombroses queixes que ha rebut el 5430 sobre la cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell. En la retransmissió, es va tallar a mitja cançó d'"El meu avi" per acabar el programa. Ens explica que el realitzador va haver de prendre la decisió de tallar la cançó pel risc que hi havia d'un tall abrupte del senyal, a causa a les males condicions meteorològiques d'aquell dia.

 • 03/07/2009  13.

  Peticions d'emissió d'un documental

  El Carles Pérez, defensor de l'audiència, se centra en unes queixes sobre un documental que no s'ha emès. És un documental del qual TV3 en té els drets, que tracta sobre els aliments transgènics, i que un espectador desitja que s'emeti. Joan Salvat, director del Departament de Documentals, s'explica.

 • 26/06/2009  16.

  Problemes per veure TV3 en alta definició

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les queixes sobre la recepció del canal de TV3 en alta definició, 3HD. El cap d'explotació i producció de TVC, Amadeu Gassó, explica que el senyal que abans ocupava el senyal duplicat de TV3, ara l'ocupa 3HD, i potser cal resintonitzar-lo.

 • 19/06/2009  20.

  Els límits de l'humor a TV3

  Reflexionem sobre l'humor i l'ofensa que provoca en algunes sensibilitats. El defensor de l'audiència, Carles Pérez, recull les queixes d'alguns espectadors que se senten ferits per alguns gags humorístics de programes com "Polònia" o "Crackòvia". El cap d'entreteniment de TVC, Oriol Grau, respon aquestes queixes.

 • 12/06/2009  ..

  Les emissions de TVC a les illes Balears

  El defensor de l'audiència, Carles Pérez, aborda les queixes de molts ciutadans balears, que rebutgen la substitució del senyal de TV3 pel de TV3CAT en el territori de les illes. El cap d'antena i programació de TVC, Carles Manteca, explica que es tracta d'una qüestió legal.

 • 29/05/2009  ..

  "El paisatge favorit de Catalunya" està manipulat?

  El defensor de l'audiència, Carles Pérez, dirigeix una de les queixes rebudes al 5430 al director d'"El paisatge favorit de Catalunya", Francesc Pou. La queixa diu que les imatges del programa estan manipulades i els colors, exagerats. D'altres posen en dubte l'equilibri entre els territoris seleccionats.

 • 15/05/2009  ..

  Queixes sobre la publicitat

  La Neus Comellas, cap del departament comercial de TVC i la CCMA, respon a les queixes dels pagesos catalans sobre un anunci de pomes d'importació. També donem veu a un espectador que es queixa d'un suposat cas de publicitat encoberta de la llet de soja.

 • 08/05/2009  ..

  Substituir una pel·lícula per un especial de futbol?

  El defensor de l'audiència respon les queixes dels espectadors sobre la substitució d'una pel·lícula per un programa esportiu. I escoltem Francis Humble, del departament d'adquisicions de produccions alienes, que parla de la possibilitat de veure documentals i pel·lícules al 3alacarta.

 • 30/04/2009  ..

  Els canvis de programació sobtats

  El defensor de l'audiència, Carles Pérez, dóna veu a un espectador que es queixa del canvi d'horari del "Bocamoll". Òscar Nogueira, cap de Programació de TV3, explica per què s'ha fet aquest canvi.

 • 24/04/2009  ..

  Carles Pérez, el defensor de l'audiència

  Primera setmana de l'espai del defensor de l'audiència. El periodista Carles Pérez ostenta aquest càrrec, que servirà per donar veu i resposta a les consultes i queixes dels espectadors de TV3 i els oients de Catalunya Ràdio.

 • 17/04/2011  59.20

  TVist setmanal: últim programa

  "TVist" arriba a l'edició número 1102 i posa punt final a 6 anys d'emissió continuada. El "TVist" s'acaba i ho fa orgullós i agraït per la confiança que li ha donat TV3 durant aquests anys. Per acomiadar-nos de l'audiència hem preparat una tertúlia amb els col·laboradors i convidats que més temps han estat amb nosaltres, com Lluís Canut, Teresa Gimpera o l'actor Jordi Díaz, i també les tres presentadores anteriors, Mireia Garcia, Tània Sàrries i Mari Pau Huguet.

 • 10/04/2011  6.41

  Rigor històric a la sèrie "Ermessenda"

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la minisèrie "Ermessenda". També parla de les queixes sobre la paritat al documental del "30 minuts" "Inventant el futur", on tots els protagonistes eren nois.

 • 10/04/2011  58.25

  TVist setmanal - 10-04-2011

  El programa rep la visita dels actors Agnès Busquets, de "Polònia" i "Crackòvia", i Roger Coma. Parlaran dels seus projectes professionals i hauran de participar en el concurs "Qui en sap més, de TV3?". També oferirem reportatges sobre el rodatge de la pel·lícula "Children's Corner" i sobre el que pensen els joves d'Olesa de Montserrat del programa "Veterinaris".

 • 03/04/2011  1.01.25

  TVist setmanal - 03-04-2011

  El "TVist" rebrà la visita dels actors Bruno Oro i Clara Segura. Hi parlarem de "Crackòvia " i "Polònia" i dels seus propers projectes professionals. Hauran de participar al concurs "Qui en sap més, de TV3?" i compartir taula amb al darrer fixatge de "Crackòvia", David Fernández.

 • 27/03/2011  7.10

  La paritat i el terratrèmol del Japó

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la paritat entre homes i dones i el tractament de la catàstrofe del Japó.

 • 27/03/2011  1.00.01

  TVist setmanal - 27-03-2011

  El "TVist" rebrà la visita de la periodista i col·laboradora del programa "Els matins" Pilar Rahola. Haurà de participar al concurs "Qui en sap més, de TV3?" i ho farà amb un adversari molt futbolístic: en Bernat Soler. També visitarà el programa la metgessa nutricionista Pilar Senpau per parlar del seu darrer llibre, "Quan la vida puja a la bàscula".

 • 20/03/2011  1.04.30

  TVist setmanal - 20-03-2011

  Rebem la visita del presentador i director del programa "Veterinaris", en Pol Izquierdo. Hi parlarem de l'èxit de la nova temporada i dels seus protagonistes. En Pol haurà de participar al concurs "Qui en sap més, de TV3?" i ho farà amb un adversari de nivell, en Pichi Alonso. També ens visitarà el jove actor Mikel Iglesias, l'Ignasi de "Polseres vermelles".

 • 13/03/2011  6.01

  Per què s'acaba "Infidels"?

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb el final de la sèrie "Infidels".

 • 13/03/2011  54.06

  TVist setmanal - 13-03-2011

  El "TVist" rebrà la visita de dos actors molt estimats a Catalunya: en Joan Pera i l'Amparo Moreno. Faran un repàs de les coses que han fet a TV3 i parlaran de l'obra de teatre que interpreten junts, "Visca els nuvis". Tots dos participaran en el concurs "Qui en sap més, de TV3?".

 • 06/03/2011  1.02.18

  TVist setmanal - 06-03-2011

  Rebem la visita d'en Balló de "La Riera", l'actor David Bagés. En David participarà al concurs "Qui en sap més de TV3?" i ho farà amb una adversària que va molt ràpid, la periodista esportiva de TV3 Laia Ferrer, que parlarà de totes les novetats d'enguany de la Fórmula 1. També visitarà el plató el veterinari més famós de la tele, en Xavier Vall, l'expert del programa "Veterinaris".

 • 27/02/2011  7.07

  El tancament de les emissions de TV3 al País Valencià

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb el tancament de les emissions de TV3 al País Valencià.

 • 27/02/2011  1.04.01

  TVist setmanal - 27-02-2011

  El "TVist" rebrà la visita dels tres membres de "La nova Trinca" per parlar de la pel·lícula que ja han rodat i de la gira que tenen prevista per als pròxims mesos. "La nova Trinca" s'haurà de sotmetre a l'entrevista "5 minuts" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més, de TV3?". Tindran un company de joc i adversari, el periodista esportiu de TV3 Xavier Valls, que explicarà intimitats del programa "Esport Club" i del nou canal de Televisió de Catalunya, Esport3.

 • 20/02/2011  58.46

  TVist setmanal - 20-02-2011

  El "TVist" rebrà la visita de l'actor Sergi Mateu, que parlarà de la sèrie "La Riera", concretament del seu personatge, l'Albert Flaqué. En Sergi s'haurà de sotmetre a l'entrevista "5 minuts" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més de TV3?". La seva companya de joc i adversària serà la periodista Carolina Ferré, col·laboradora al programa "Divendres". També visitarà el programa el jove actor Nil Cardoner, d'"Infidels" i de "Polseres vermelles".

 • 13/02/2011  6.29

  La sintonització del canal Esport 3

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la cobertura i sintonització del nou canal d'esports, l'Esport 3.

 • 13/02/2011  54.54

  TVist setmanal - 13-12-2010

  El "TVist" rebrà la visita de l'actor Jose Corbacho, que parlarà del programa "Divendres" i de la seva participació a la segona temporada de la sèrie "La Sagrada Família". En Jose s'haurà de sotmetre a l'entrevista "A 3 bandes" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més, de TV3?". El seu company de joc i adversari serà el periodista esportiu Xavier Valls. En Xavier parlarà del seu programa, "Esports Club", i de l'arrencada del nou canal esportiu de TVC, Esport3.

 • 06/02/2011  54.29

  TVist setmanal - 06-02-2011

  El "TVist" rebrà la visita de l'actor Jordi Ríos, que parlarà de "Crackòvia" i "Polònia". S'haurà de sotmetre a l'entrevista "A 3 bandes" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més, de TV3?". La seva companya de joc i adversària serà la també actriu Queralt Albinyana, la Txell de "La Riera".

 • 30/01/2011  7.59

  Pel·lícules de versió original en castellà

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb l'àudio dual i els subtítols quan la versió original d'una pel·lícula és en castellà.

 • 30/01/2011  50.32

  TVist setmanal - 30-01-2011

  Rebem la visita del presentador del concurs "El gran dictat", Òscar Dalmau. Parlarà del seu programa i també del "Crackòvia" i "Polònia", dels quals és guionista. S'haurà de sotmetre a l'entrevista "A 3 bandes" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més, de TV3?". La seva companya de joc i adversària serà la nova cara del "Telenotícies vespre", l'Ariadna Oltra. També visitarà el programa el creador de la nova sèrie de TV3 "Polseres vermelles", l'Albert Espinosa.

 • 23/01/2011  25.50

  TVist setmanal - 23-01-2011

  Aquesta setmana ens visita l'actriu Aina Clotet, l'Arlet d'"Infidels". Ens parlarà de la sèrie i dels seus projectes. S'haurà de sotmetre a l'entrevista "A 3 bandes" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més, de TV3?". El seu company de joc i adversari serà el Nil de "La Riera", l'actor Peter Vives, que també explicarà detalls de la sèrie d'èxit dels migdies a TV3.

 • 16/01/2011  6.15

  Els animals als mitjans de comunicació

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. A les sèries de ficció, als informatius i als documentals hi apareixen animals. Com se'ls ha de tractar? Què passa amb els animals que protagonitzen sèries?

 • 16/01/2011  1.00.38

  TVist setmanal - 16-01-2011

  Aquesta setmana el programa rep l'actor Fermí Fernàndez, que ens parlarà del "Crackòvia" i del "Polònia". El convidat del "TVist" s'haurà de sotmetre a l'entrevista "A 3 bandes" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més de TV3?". Ho farà amb un adversari de joc molt estimat a Catalunya, Joel Joan. A més a més, el Joel parlarà dels Premis Gaudí de cinema.

 • 09/01/2011  59.33

  TVist setmanal - 09-01-2011

  El "TVist" torna a la graella de TV3 després de les vacances de Nadal amb moltes novetats. La primera convidada de l'any serà la presentadora del programa "Banda ampla", Lídia Heredia.

 • 12/12/2010  7.15

  El telèfon de La Marató

  Parlem de la 19a edició de La Marató. El telèfon per fer donatius el diumenge de La Marató és un 905. Per què? Quin cost tenen les trucades? Què se'n fa d'aquests diners?

 • 12/12/2010  1.00.31

  TVist setmanal - 14-12-2010

  Rebem la visita de la periodista Núria Solé. La presentadora del "TN migdia" se sotmetrà al test dels espectadors, haurà de preparar regals per al tió i mirar de guanyar el concurs "Qui en sap més, de TV3?".

 • 05/12/2010  1.00.39

  TVist setmanal - 05-12-2010

  El "TVist" rep la visita de Pep Plaza. L'actor descobrirà els detalls dels personatges de "Crackòvia" i "Polònia", programes que segueixen arrasant setmanalment a TV3. L'imitador haurà de passar un cara a cara molt esportiu per guanyar el concurs "Qui en sap més, de TV3".

 • 28/11/2010  8.45

  Un pederasta en una sèrie de TV3

  El defensor de l'audiència de TV3 atén les queixes de l'audiència sobre el delicat cas del Mauri a la sèrie "La Riera". El director argumental de la sèrie, David Plana, explica per què van decidir que un dels personatges principals seria pederasta.

 • 28/11/2010  57.58

  TVist setmanal - 28-11-2010

  El "TVist" rep la visita de Bibiana Ballbé. La periodista explicarà tots els detalls dels nous personatges del "Bestiari Il·lustrat", que triomfa al 33. La Bibiana haurà de passar el test del cara a cara i jugar al concurs "Qui en sap més, de TV3".

 • 21/11/2010  1.00.59

  TVist setmanal - 21-11-2010

  Rebem la visita de Roger de Gràcia, que parlarà del seu programa, "No me la puc treure del cap", se sotmetrà al test dels espectadors i haurà de demostrar les seves habilitats tocant la bateria, a més d'aconseguir guanyar el concurs "Qui en sap més de TV3".

 • 14/11/2010  2.13

  "La Marató" escalfa motors

  "La Marató" cada vegada és més a prop. Aquest any està dedicada a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Ens en parlen el director creatiu de Màrqueting de TV3, Carles Checa, el director de "La Marató", Xavi Abad, i Carme Basté, de la Fundació La Marató.

 • 14/11/2010  7.49

  La visita del papa a Catalunya

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la visita del papa a Catalunya i el cobriment que en va fer Televisió de Catalunya.

 • 14/11/2010  1.01.11

  TVist setmanal - 14-11-2010

  Rebem la visita del meteoròleg més mediàtic de TV3, en Tomàs Molina. En Tomàs parlarà del seu programa, "Espai Terra", se sotmetrà al test dels espectadors, haurà de desenterrar tresors amagats i aconseguir guanyar el concurs "Qui en sap més, de TV3".

 • 07/11/2010  40.15

  TVist setmanal - 07-11-2010

  El "TVist" rep la visita de Lluís Canut. El periodista esportiu ens explicarà tots els detalls del nou canal Esports 3. El Lluís haurà de passar el test del cara a cara, veurem si aconsegueix guanyar al concurs "Qui en sap més de TV3" i el posarem a prova davant un club i un color que no s'espera. A més, mostrem com es viu i tot el que no es veu dins el plató de "Divendres", i també presentarem "Barcelona, ciutat neutral", la nova minisèrie de ficció que estrenarà TV3.

 • 31/10/2010  7.43

  Aspectes tècnics

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Parlem d'aspectes tècnics de la televisió, de les sintonitzacions del canal 3/24 i el canal Esports 3. També comentem el canvi de programació d'"Infidels" i qüestions lingüístiques.

 • 31/10/2010  1.02.15

  TVist setmanal - 31-10-2010

  El "TVist" rep la visita del "showman" Carlos Latre. El català triomfa al "Crackòvia" i "Polònia", de TV3. El Carlos haurà de passar el test del "Cara a cara", veurem si aconsegueix guanyar el concurs "Qui en sap més de TV3" i el posarem a prova davant dels adolescents del programa "12 + 1" del 3XL. A més, mostrem com els meteoròlegs preparen els espais del temps i també t'ensenyem tot el que no es veu d'"Els matins", de Josep Cuní.

 • 24/10/2010  1.09.50

  Tvist setmanal - 24-10-2010

  Rebem l'actriu Mercè Martínez, que triomfa cada tarda a "La Riera", de TV3. La Mercè haurà de passar el test del cara a cara, veurem si aconsegueix guanyar al concurs "Qui en sap més de TV3" i posarem a prova les seves capacitats com a cuinera. A més, mostrem l'entrevista més íntima i personal d'Elsa Pataky i veurem com segueix la ruta diària el camió del programa "Divendres".

 • 17/10/2010  6.24

  Els canvis de programació

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Parla dels canvis de programació i del dret a la informació. Parlem del cas de la jornada de vaga general del 29 de setembre i de l'entrevista a "Àgora" al president de la Generalitat.

 • 17/10/2010  59.51

  Tvist setmanal - 17-10-2010

  El "TVist" rep la visita de l'actriu Eva Santolaria. La catalana estrena "Herois", una pel·lícula que coprodueix TV3 i que narra l'últim estiu d'uns adolescents. L'Eva haurà de passar el test del cara a cara, veurem si aconsegueix guanyar al concurs "Qui en sap més de TV3" i haurà de superar una prova sorpresa relacionada amb el futur que l'espera com a mare. "TVist" mostrarà com es prepara el programa juvenil "Tags" i s'infiltra al Festival de Cinema de Sitges 2010.

 • 08/10/2010  1.00.40

  TVist setmanal - 10/10/2010

  El "TVist" rep la visita de l'actor Jordi Martínez. En Paco de "Ventdelplà" explicarà les claus per entendre el final de la sèrie. En Jordi haurà de passar el test del cara a cara. Es veurà si aconsegueix guanyar al concurs "Qui en sap més, de TV3" i haurà de superar una prova sorpresa. A més, el programa mostrarà com es prepara el programa "Cuines" i s'infiltrarà dins de la redacció d'informatius per ensenyar com es treballa al 3/24.

 • 26/09/2010  59.15

  TVist setmanal - 26/09/2010

  El "TVist" rep la visita de l'actriu Montse Germán. La catalana triomfa a la sèrie "Infidels". A més, mostrem com es prepara el programa "Esport club" i ens infiltrem dins el rodatge de la pel·lícula "Morir en tres actes", que coprodueix TV3.

 • 19/09/2010  3.49

  Com fan "La Riera"

  El Darío i l'espectadora VIP d'aquesta setmana entren al plató on es roda "La Riera" per veure els actors i parlar-hi.

 • 19/09/2010  9.24

  Nou canal 3XL. Què passarà amb el canal 300?

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les queixes dels espectadors de TV3. Parlem amb en Jordi Serra, cap de programes de TV3, que ens presenta el nou canal 3XL. Què passarà amb el canal 300?

 • 19/09/2010  3.57

  Les claus dels presentadors de TV3

  Parlem amb els presentadors dels programes de la nova temporada a TV3. Quines són les seves paraules clau? Ens responen l'Espartac Peran, l'Òscar Dalmau, la Lídia Herèdia, la Montse Guallar.

 • 19/09/2010  22.34

  Albert Om, el primer convidat al "TVist"

  L'Albert Om visita el "TVist" per parlar-nos del seu nou programa, "El convidat", que és un èxit d'audiència. Amb l'espectadora VIP participa en el concurs per esbrinar qui en sap més, de TV3. I escoltem la seva veu de la consciència.

 • 16/07/2010  26.24

  Els millors moments de la temporada

  En l'últim "TVist" de la temporada, fem un repàs dels millors moments de la temporada. Repassem el rànquing dels presentadors que més saben de TV3, i fem entrega del premi al guanyador, Lluís Canut. I també recordem els "reptes" als quals s'han hagut d'enfrontar els reporters.

 • 16/07/2010  3.40

  Arriba "La partida"

  Dimarts comença el nou concurs de TV3, "La partida". Parlem amb el presentador, Javier Estrada, i amb el director del programa, Òscar Nogueira. I també veiem dues de les concursants més divertides.

 • 15/07/2010  14.50

  La nutrició dels plats de "La Riera"

  La nutricionista Pilar Senpau ens explica quines són les propietats dels plats del restaurant de Can Riera.

 • 14/07/2010  18.47

  Katia Klein, a "Divines"

  Rebem l'actriu Katia Klein, que la podrem veure en la propera sèrie de TV3, "Divines". El seu personatge treballa en una galeria d'art i per això la fem pintar. Fem un repàs a la seva trajectòria a la televisió.

 • 13/07/2010  7.42

  Concurs de concursos - 13/07/2010

  Avui el concurs de concursos del "TVist" agafa preguntes de "Prohibit als tímids", "El gran dictat", "Els 25" i "Si l'encerto l'endevino".

 • 13/07/2010  18.09

  Javier Estrada, a punt de començar "La partida"

  Rebem Javier Estrada, el presentador del nou concurs que arriba a TV3, "La partida". Coneixem alguns detalls del programa, que comença el dimarts 20 de juliol. Els espectadors truquen al Javier i a més, escolten la seva "veu de la consciència".

 • 12/07/2010  16.28

  Ariadna Oltra i Pol Marsà a "Els matins d'estiu"

  Rebem els dos periodistes que s'encarregaran d'"Els matins d'estiu" les properes setmanes. Ariadna Oltra i Pol Marsà ens parlen de la feina que tenen aquest estiu, i recordem els millors moments dels presentadors a TV3.

 • 27/09/2012  11.45

  Núvols amb possibilitats de ximpleria

  Després de deixar anar un concentrat de ximpleria concentrada per tota la Metrociutat, el Gran Voltar s'ha convertit en l'home més intel·ligent del món. Veient que els habitants de la Terra s'han tornat tots uns idiotes, els gynòrmans han decidit envair el planeta. Ara, l'únic amb capacitats per salvar la raça humana és ni més ni menys que el Gran Voltar!

 • 26/09/2012  11.45

  Els malvats i els animalets

  En Voltar ha decidit fer servir el poder de la cursileria per fer dolenteries i ha demanat a en Gripau que el faci bufó com un gatet. Si el Caos Total no es pot resistir a les seves monades, què els espera als Metrociutadans?! Però la Puma també té un altre pla: segrestar el gatet més bufó del món --és a dir, en Voltar-- per distreure els guardes de seguretat mentre atraca bancs!

 • 01/04/2013  11.45

  V-tv

  When LOSE gets their cable cut, Voltar decides to destroy television. If he can't watch it nobody can! But when Voltar is successful in his mission the world suddenly becomes a better place (people go out and enjoy the sunlight, children laugh and play, the library has line ups!?) There's only one solution, LOSE will start their own television station and fix this foulest of good deeds.

 • 27/09/2012  11.45

  Tv-Voltar

  En Voltar s'ha quedat sense descodificador i ha decidit destruir la televisió de tot el món. Si ell no pot veure la tele, no la veurà ningú més! El problema és que ara el món, deslliurat de la hipnosi induïda per la televisió, s'ha convertit en un lloc millor. Només hi ha una solució per arreglar-ho: crear TV-Voltar, el millor canal de televisió de la ciutat, i l'únic!

 • 01/04/2013  11.45

  The cute of all evil

  Voltar hatches a brilliant evil plan when he sees how stupid and serviant people become when they see cute kittens. Having Frogg design him a kitten exo suit that will magnify his cute to a level never before seen by man, Voltar hopes to have the whole city eating out of his hand. Things go south when the Cougar catnaps Voltar for her own devious scheme, ironically also involving using the power of cute for evil.

 • 01/04/2013  11.45

  Cloudy with a chance of stupid

  Voltar finds himself the smartest man in Metrotown when he accidentally covers the entire city in a cloud of pure concentrated stupid. With everyone reduced to the intelligence of a sub-simpleton, the Gynormans decide to invade the world! Can Voltar lead a team of Metrotown's strongest but not brightest in a mission to <shudder> save the world?

 • 29/10/2014  9.36

  Tertúlia d'actualitat 29/10/14 (Part 2)

  El govern continua decidit a tirar endavant la consulta del 9-N, Mariano Rajoy demana disculpes per haver confiat amb persones corruptes iuna nova imputació, en aquest cas del conseller Joaquim Nadal per una presumpta estafa. Temes de la tertúlia d'aquest dimecres amb Enric Vila, Manel Manchón, Francesc-Marc Álvaro, Pere Mas, Manuel Cuyàs i Tian Riba.

 • 29/10/2014  10.03

  En forma amb Jordi Pallarés 29/10/14

  "En forma, amb Jordi pallarès", cada setmana un exercici nou per arribar forts al Nadal. Continuem amb el pla d'exercicis molt senzills per estar en plena forma.

 • 29/10/2014  2.17.54

  Divendres - 29/10/2014

 • 29/10/2014  12.48

  "Antologia desordenada", nou disc de Joan Manel Serrat

  Joan Manuel Serrat celebra els seus 50 anys de carrera artística amb un quàdruple CD titulat "Antologia desordenada". Amb motiu d'aquest llançament, nosaltres volem saber "quina és la teva cançó de Serrat?" D'entre tots els que ens feu arribar la vostra cançó farem un sorteig i el guanyador s'endurà una tauleta d'última generació. Parlem d'aquest retorn amb el periodista musical Pep Blay.

 • 29/10/2014  30.14

  Sant Feliu Sasserra i les bruixes (Part 2)

  Ens endinsarem en el món de la bruixeria a Catalunya. Sant Feliu Sasserra té un passat molt vinculat a la gran caça de bruixes que va tenir lloc el segle XVII a tot Europa. De fet, a la població hi ha documentades 23 de les 400 execucions de dones acusades de bruixeria a Catalunya. Coneixem aquests fets amb Josep Maria Solé i Sabaté i Jordi Torres, expert en bruixeria. A més a més, parlem amb Esteve Padulles d'herbes remeieres, tan associades a les bruixes.

 • 29/10/2014  42.27

  Tertúlia d'actualitat 29/10/14 (Part 1)

  El govern continua decidit a tirar endavant la consulta del 9-N, Mariano Rajoy demana disculpes per haver confiat amb persones corruptes iuna nova imputació, en aquest cas del conseller Joaquim Nadal per una presumpta estafa. Temes de la tertúlia d'aquest dimecres amb Enric Vila, Manel Manchón, Francesc-Marc Álvaro, Pere Mas, Manuel Cuyàs i Tian Riba.

 • 29/10/2014  20.36

  Un futur sense malalties? Parlem amb Salvador A. Benitah de l'Institut Biomèdic de BCN

  La investigació biomèdica lluita perquè en el futur sigui possible curar malalties que ara per ara tenen una solució difícil. Un dels camps de recerca més importants és el que es fa en el terreny de les cèl·lules mare, però, un futur sense malalties és possible? Com poden ajudar-nos aquestes cèl·lules? D'aquests temes, en parlem amb Salvador A. Benitah, professor d'investigació ICREA a l'Institut Biomèdic de Barcelona, que visita el nostre plató aquest dimecres.

 • 29/10/2014  11.25

  Sant Feliu Sasserra i les bruixes (Part 1)

  Ens endinsarem en el món de la bruixeria a Catalunya. Sant Feliu Sasserra té un passat molt vinculat a la gran caça de bruixes que va tenir lloc el segle XVII a tot Europa. De fet, a la població hi ha documentades 23 de les 400 execucions de dones acusades de bruixeria a Catalunya. Coneixem aquests fets amb Josep Maria Solé i Sabaté i Jordi Torres, expert en bruixeria. A més a més, parlem amb Esteve Padulles d'herbes remeieres, tan associades a les bruixes.

 • 29/10/2014  1.11

  Refranys de codonys

  Sabeu refranys amb el codony com a protagonista?. El Tomàs Molina, l'Irma Pina i l'Eloi Cordomí ens en diuen uns quants.

 • 26/09/2012  11.45

  El xou del Gran Esquelet

  El Gran Esquelet ha donat ordres als esqueletons perquè duguin a terme el seu últim pla de fer un forat al centre de la Terra que dividirà en dos el planeta. No ho farà ell mateix, perquè aquest vespre té la cita dels seus somnis i ha de fer un munt de preparatius. No la pot pas impressionar sense una capsa de bombons, un vestit ben elegant i un planeta totalment destruït...

 • 01/04/2013  11.45

  The Skulloshow

  Skullossus has the greatest evil plan ever (your standard drill a hole to the center of the world thus covering it in liquid hot magma deal). Everything is going according to plan until he realizes he's ALSO got a hot date tonight! Can Skullossus get all his preperations for the big night AND bring about world destruction at the same time? At the rate these pestering puny villains called the League of Super.something or other, keep on accidentally foiling his plans the answer is going to be a no.

 • 01/04/2013  11.45

  The art of eviiil

  When the METROTOWN MUSEUM OF ART unveils its latest exhibit "The Art of Evil" (featuring portraits of the city's greatest villains) VOLTAR is absolutely furious he wasn't included. After all RED's macaroni and glitter portrait of him was the greatest piece of art ever! But during LOSE's incursion into the museum, DOOMAGEDDON ends up sneezing all over the paintings bringing them to life! LOSE and Justice Gene: Art Protector will have to join forces to save the museum... and themselves!

 • 25/09/2012  11.45

  Els retrats dels malvats

  El Gran Voltar està indignat perquè no han inclòs el seu retrat a l'exposició que acaben d'inaugurar al museu anomenada "Els retrats dels malvats". Durant la venjança, un esternut d'en Caos Total fa que els retrats recobrin vida i la Lliga dels Supermalvats i en Juli Justícia, el protector de l'art, es veuen obligats a lluitar junts per salvar el museu... i a ells mateixos!

 • 01/04/2013  11.45

  Muhaha!

  VOLTAR does the unthinkable and decides to... super evil-y-fy his voice! He figures that with a more intimidating "Muhaha" he'll be able to lord over the neighbourhood! And with the help of an ultra advanced "voice modulator" he does! With his new voice, VOLTAR soon gains real acknowledgment and quickly rises through the ranks of "real" super villains... leaving his pals in the League behind! But how will the members of the FEDERATION OF NEFARIOUS MINDS feel when they find out that Voltar <GASP> is using a voice alternator!

 • 25/09/2012  11.45

  Riallades malvades

  El doctor Gripau ja té a punt l'intercanviador de potència de veu perquè el Gran Voltar pugui tenir la veu igual que la del General Sergent i pugui entrar a la cambra activada per veu de l'Edifici 47 i robar el raig transformador amb l'objectiu de transformar tots els contenidors de reciclatge de la ciutat. Al final, com de costum, sembla que farà sevir l'invent per a una altra cosa!

 • 01/11/2014  00.35

  Tot a punt per a la cinquena gala d'"Oh happy day"

  Aquest dissabte, a les 22.15, TV3 emet la cinquena gala de la segona temporada d'"Oh happy day". És nit nominacions.

 • 28/10/2014  44.23

  Formatges i pollastre de pagès, a Sant Feliu Sasserra

  Recorregut gastronòmic a través de les diferents tipologies de formatges que es fan en aquesta i altres regions de Catalunya, amb l'ajuda del xef i crític culinari Pep Nogué. I arrodonim una tarda gastronòmica amb l'excel·lent qualitat dels nostres productes de proximitat, amb la cria de pollastres de pagès.

 • 28/10/2014  45.54

  Tertúlia d'actualitat 28/10/14 (Part 1)

  El govern espanyol anuncia que recorrerà la consulta al Tribunal Constitucional. Com ho farà si no hi ha cap decret de convocatòria? Què és el què poden impugnar? També parlem del què podria ser el final d'una llarga lluita interna dins del Barça: la justícia ha desestimat la demanda que va presentar la junta de Sandro Rosell contra Joan Laporta i 16 directius seus. Amb Marcos Pardeiro, Marina Llansana, Vicent Sanchis, Josep Maria Vilajosana, Maria Rosa Fortuny i Tian Riba.

 • 28/10/2014  12.49

  Tertúlia d'actualitat 28/10/14 (Part 2)

  El govern espanyol anuncia que recorrerà la consulta al Tribunal Constitucional. Com ho farà si no hi ha cap decret de convocatòria? Què és el què poden impugnar? També parlem del què podria ser el final d'una llarga lluita interna dins del Barça: la justícia ha desestimat la demanda que va presentar la junta de Sandro Rosell contra Joan Laporta i 16 directius seus. Amb Marcos Pardeiro, Marina Llansana, Vicent Sanchis, Josep Maria Vilajosana, Maria Rosa Fortuny i Tian Riba.

 • 28/10/2014  23.56

  Estudis demogràfics: Com serà Catalunya a l'any 2050?

  Posem la vista en el futur i ens preguntem com serà Catalunya a l'any 2050. En parlem amb Andreu Domingo, subdirector del Centre d'Estudis Demogràfics, que ha publicat el llibre "Catalunya al mirall de la immigració. Demografia i identitat nacional", en què mira el passat, el present i albira el futur de la societat catalana.

 • 28/10/2014  1.55

  Quina és la teva cançó de Serrat?

  Amb motiu del llançament del disc "Antologia desordenada" de Joan Manel Serrat volem saber "quina és la teva cançó de Serrat?" D'entre tots els que ens feu arribar la vostra cançó farem un sorteig i el guanyador s'endurà una tauleta Sony Experia.

 • 28/10/2014  2.09.05

  Divendres - 28/10/2014

 • 28/10/2014  2.41

  La fusteria de TV3

  En el programa d'avui visitem la fusteria de TV3 i el Tomàs Molina li ensenya a passar el ribot a l'Irma Pina.

 • 01/04/2013  11.45

  Henchstrike

  VOLTAR has gone too far! After demanding one too many excruciatingly difficult task from the Henchbots, they decide to... go on strike, refusing to work until Voltar cuts them a little slack. But the Henchbots' strike soon gains ground and henchmen all over town (Red and Doom included!) decide to join them and call it quits! Without minions to assist them, VOLTAR and some of the city's most notorious villains (Skullossus, Evil Stevens, the Cougar, Humongo) are rendered utterly useless! So useless in fact that they fall easy prey to the city's heroes! In the end, it'll be up to Red, Doomageddon, the Henchbots and the city's other Henchmen to save their glorious leaders from the nefarious clutches of good!

 • 24/09/2012  11.45

  Vaga de sequaços

  Tips de les exigències d'en Voltar, els seus sequaços han decidit començar una vaga que portarà molta cua. Aviat se'ls hi afegiran els sequaços dels supermalvats de tota la Metrociutat, el Gran Esquelet i l'Stevens Malvat, entre d'altres. El General Sergent de seguida descobreix que sense els seus sequaços són tots uns titelles i els tanca tots a la garjola. Com en sortiran?!

 • 27/10/2014  7.42

  MAPA DE COMPANYIES (1)

  Primera part d'un reportatge ambiciós que firma Júlia Bertran. La trobada impulsada pel programa "Ànima" de 25 companyies joves de teatre que estan sacsejant l'escena catalana amb noves mirades, noves propostes i noves maneres de relacionar-se amb el públic. La trobada ecompans va fer a la futura nova seu de la Sala Beckett al barri del Poblenou.

 • 01/04/2013  11.45

  Brain freeze

  Red's "brain freeze" from eating a triple scoop ice cream cone too fast inspires Voltar to embrace the yet untapped evil power of ice cream! Voltar commands Frogg to convert the V-Mobile into the evilest ice cream truck ever, giving away free scoops of Frogg's special sub-sub zero ice cream to Super Heroes, Rival villains and innocent Metrotownians! Muhahaha! But the Brain freezing turns Metrotownians into mindless Snowbies!!!

 • 24/09/2012  11.45

  Mal de cap del gelat

  Aquest cop el Gran Voltar ha estat víctima del seu mateix pla malvat i s'ha convertit en un ninot de neu, després de menjar-se un gelat de la màquina dels gelats que fan venir mal de cap del Doctor Gripau. Però no és pas l'únic! Ara, l'única manera de salvar en Voltar i tota la Metrociutat de l'apocalipsi dels ninots de neu és destruint la màquina.

 • 27/10/2014  7.10

  MUSICALS DE PETIT FORMAT

  Grans musicals petits. Si Broadway, meca dels musicals teatrals, té el seu "off" Broadway, l'escena catalana també juga aquestes dues cartes. I al costat de les grans produccions també hi ha un munt d'espectacles més modestos, però musicalment ambiciosos. El reportatge de Jofre Font es deté especialment en la versió cabaret de "Flor de nit", en el musical "L'esbudellador de Whitechapel" i en els assajos de "Mares i filles".

 • 21/09/2012  11.45

  Chez Voltar

  El Gran Voltar està convençut que ha ideat el pla més bo i més malvat de la seva vida: obrir un restaurant on serviran menjar fastigós amb gust de gos infernal, com ara el consomé de caspa pandimensional o l'amanida de ruca i ungles de peu. El que no s'esperava ningú era que el restaurant fos un èxit! Ara només falta veure quant dura!

 • 01/04/2013  11.45

  Chez Voltar

  VOLTAR and the LOSE boys open a restaurant of gross Doomhound "seasoned" food hoping to trick Metrotownians into eating it! But to everyone's surprise, folks can't get enough of the gross food and Chez Voltar soon becomes the most successful restaurant in town!

 • 10/06/2010  3.58

  ALAN MENKEN

  Alan Menken és un dels compositors de musicals més destacats i premiats dels últims 30 anys. En el seu currículum trobem títols imprescindibles tant del cinema com del teatre, tant de Broadway com de Hollywood: "La Botiga dels horrors", "La sireneta", "La bella i la bèstia", "Aladí" o "Sister Act".

 • 27/10/2014  31.07

  Crackòvia - 27/10/2014

  Repàs del millor del partit Reial Madrid-Barça de dissabte. En aquesta edició es podran veure els millors moments i les millors jugades, i, sobretot, el programa es fixarà en tot allò que encara ningú s'ha atrevit a dir. Com va viure el partit a peu de gespa Luis Enrique (Ivan Labanda)? Serà capaç de fer-ne un resum una mica imparcial, Jordi Grau (David Olivares)? I Johan Cruyff (Jordi Rios), serà capaç de trobar prou temes per continuar amb la secció més crítica del món del futbol? Tot això i molt més, al "Crackòvia" més esperat de la temporada, el que arriba just després d'un clàssic.

 • 27/10/2014  6.29

  SISTER ACT

  Toni Puntí va viure l'estrena del musical "Sister Act" al Teatre Tívoli de Barcelona i ho explica en una crònica on entrevista els principals protagonistes del muntatge i els seus coproductors, Whoopi Goldberg, Andreu Buenafuente i la presidenta de l'empresa Stage Entertaintment, Julia Gómez Cora.

 • 27/10/2014  9.53

  Tertúlia d'actualitat 27/10/14 (Part 2)

  Parlem de la detenció de 51 persones en una presumpta xarxa de cobrament de comissions a canvi de favors polítics, entre els quals hi ha qui va ser el número 2 d'Esperanza Aguirre a la comunitat de Madrid, el president de la Diputació de Lleó i mitja dotzena d'alcaldes. Amb Xavi Coral i els col·laboradors Pere Escobar, Núria Ferré, Sebastià Serrano, Carles Capdevila, Tian Riba i la participació de Josep Lluís Vilaseca.

 • 27/10/2014  25.58

  Sant Feliu Saserra: Paraules en ruta! (Part 2)

  El "Raid Hípic", una marató en què participen uns 100 cavalls pels voltants de Sant Feliu Sasserra i el Lluçanès. Una modalitat que s'està posant molt de moda gràcies a l'interès dels xeics d'Emirates. Amb cavalls en directe expliquem com es cuiden i com s'entrenen, amb la Marta Carreras.

 • 27/10/2014  30.16

  Tertúlia 'Oh Happy Day' amb la Mone 27/10/14 (Part 1)

  Molt atents al debat que actualment s'està generant a les xarxes al voltant del concurs musical "Oh happy day". Tornem a engegar una nova tertúlia amb Elena Gadel, Pep Blay, Ana Boadas, Pere Mas i la participació de Mone, membre del jurat d'aquest any.

 • 27/10/2014  2.22.11

  Divendres - 27/10/2014

 • 27/10/2014  48.09

  Tertúlia d'actualitat 27/10/14 (Part 1)

  parlem de la detenció de 51 persones en una presumpta xarxa de cobrament de comissions a canvi de favors polítics, entre els quals hi ha qui va ser el número 2 d'Esperanza Aguirre a la comunitat de Madrid, el president de la Diputació de Lleó i mitja dotzena d'alcaldes. Amb xavi Coral i els col·laboradors Pere Escobar, Núria Ferré, Sebastià Serrano, Carles Capdevila, Tian Riba i la participació de Josep Lluís Vilaseca.

 • 27/10/2014  8.48

  Divendres - 27/10/2014

  Molt atents al debat que actualment s'està generant a les xarxes al voltant del concurs musical "Oh happy day". Tornem a engegar una nova tertúlia amb Elena Gadel, Pep Blay, Ana Boadas, Pere Mas i la participació de Mone, membre del jurat d'aquest any.

 • 27/10/2014  18.53

  Sant Feliu Saserra: Paraules en ruta! (Part 1)

  Estrenem setmana a Sant Feliu Saserra, a la comarca del Bages. Al costat de l'escriptor Màrius Serra, Espartac Peran guiarà els nostres espectadors per un magnífic recorregut a través de diferents aspectes i personalitats que defineixen el municipi.

 • 21/09/2012  11.45

  Joc malvat

  No para de ploure i en Perill Roig ha proposat de jugar a un joc de taula que es diu "Gossets a la cistella". Tot anava molt bé fins que en Perill Roig ha començat a tenir un comportament agressiu generat per activitat recreativa, un CAGAR. Ara, en Roig està convençut que el joc és real, i no pararà fins que no destrueixi tot el cau o fins que guanyi la partida!

Cercador

 
 
 

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A.