Cerca
 
TV3
 
 

Tvist - Tots els vídeos

 

TVist setmanal

 
 • Consultes - 10/04/2011

Rigor històric a la sèrie "Ermessenda"

El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la minisèrie "Ermessenda". També parla de les queixes sobre la paritat al documental del "30 minuts" "Inventant el futur", on tots els protagonistes eren nois.

tanca Afegeix als teus vídeos preferits
Recorda que has de ser usuari registrat de TV3. Si encara no ho ets, registra't aquí
El teu missatge s'ha enviat blablabla...
Hi ha hagut un error i no s'ha pogut afegir aquest vídeo. Sisplau, torna a intentar-ho més tard.
 
 

Més vídeos de Tvist

 • 10/04/2011  6.41

  Rigor històric a la sèrie "Ermessenda"

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la minisèrie "Ermessenda". També parla de les queixes sobre la paritat al documental del "30 minuts" "Inventant el futur", on tots els protagonistes eren nois.

 • 27/03/2011  7.10

  La paritat i el terratrèmol del Japó

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la paritat entre homes i dones i el tractament de la catàstrofe del Japó.

 • 13/03/2011  6.01

  Per què s'acaba "Infidels"?

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb el final de la sèrie "Infidels".

 • 27/02/2011  7.07

  El tancament de les emissions de TV3 al País Valencià

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb el tancament de les emissions de TV3 al País Valencià.

 • 13/02/2011  6.29

  La sintonització del canal Esport 3

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la cobertura i sintonització del nou canal d'esports, l'Esport 3.

 • 30/01/2011  7.59

  Pel·lícules de versió original en castellà

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb l'àudio dual i els subtítols quan la versió original d'una pel·lícula és en castellà.

 • 16/01/2011  6.15

  Els animals als mitjans de comunicació

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. A les sèries de ficció, als informatius i als documentals hi apareixen animals. Com se'ls ha de tractar? Què passa amb els animals que protagonitzen sèries?

 • 12/12/2010  7.15

  El telèfon de La Marató

  Parlem de la 19a edició de La Marató. El telèfon per fer donatius el diumenge de La Marató és un 905. Per què? Quin cost tenen les trucades? Què se'n fa d'aquests diners?

 • 28/11/2010  8.45

  Un pederasta en una sèrie de TV3

  El defensor de l'audiència de TV3 atén les queixes de l'audiència sobre el delicat cas del Mauri a la sèrie "La Riera". El director argumental de la sèrie, David Plana, explica per què van decidir que un dels personatges principals seria pederasta.

 • 14/11/2010  7.49

  La visita del papa a Catalunya

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la visita del papa a Catalunya i el cobriment que en va fer Televisió de Catalunya.

 • 31/10/2010  7.43

  Aspectes tècnics

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Parlem d'aspectes tècnics de la televisió, de les sintonitzacions del canal 3/24 i el canal Esports 3. També comentem el canvi de programació d'"Infidels" i qüestions lingüístiques.

 • 17/10/2010  6.24

  Els canvis de programació

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Parla dels canvis de programació i del dret a la informació. Parlem del cas de la jornada de vaga general del 29 de setembre i de l'entrevista a "Àgora" al president de la Generalitat.

 • 19/09/2010  9.24

  Nou canal 3XL. Què passarà amb el canal 300?

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les queixes dels espectadors de TV3. Parlem amb en Jordi Serra, cap de programes de TV3, que ens presenta el nou canal 3XL. Què passarà amb el canal 300?

 • 09/07/2010  23.42

  Mònica Terribas respon a les consultes de l'audiència

  A l'última intervenció del Defensor de l'Audiència, Carles Pérez anuncia que s'han rebut 42.000 consultes aquesta temporada. La directora de TV3, Mònica Terribas, en respon les més destacades.

 • 25/06/2010  12.22

  Error en les previsions meteorològiques

  El defensor de l'audiència ens parla de diverses queixes i comentaris dels espectadors sobre possibles errors en els pronòstics meteorològics. En parlem amb Tomàs Molina, cap del Departament de Meteorologia de TV3.

 • 11/06/2010  7.54

  Imatges violentes a l'"Info K"

  El defensor de l'audiència atén les queixes d'una espectadora sobre l'aparició d'imatges violentes a l'informatiu infantil-juvenil del K3, l'"Info K". La directora del programa, Mireia Segú, explica el criteri que s'aplica en aquests casos.

 • 28/05/2010  7.17

  La llengua i els noms estrangers a TV3

  Ernest Rusinés, cap dels Serveis Lingüístics de TV3, resol els dubtes que els espectadors han fet arribar al Defensor de l'Audiència de la CCMA. Quin criteri es fa servir per pronunciar noms de ciutats o d'altres llocs? Es catalanitzen? Als personatges de les sèries que parlen en castellà, se'ls contesta sempre en català?

 • 14/05/2010  9.15

  Quantes setmanes sense "Ventdelplà"?

  Carles Manteca, cap d'Antena i Programació de TV3, explica les raons per les quals la sèrie "Ventdelplà" fa dues setmanes que no s'emet. Esdeveniments com "La setmana" de TV3 i la final de l'Eurolliga han fet saltar l'emissió, i aquest diumenge tornarà a fer-ho si el Barça guanya la Lliga. Però el capítol s'ha estrenat a tv3.cat.

 • 16/04/2010  10.01

  Dubtes sobre l'HD i les entrevistes a polítics

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, respon als dubtes tècnics dels espectadors sobre l'alta definició. I també recull les queixes sobre els canvis de programació per les entrevistes a polítics.

 • 19/03/2010  9.42

  Els canvis de programació de TV3 per la nevada

  El defensor de l'audiència atén les queixes d'espectadors a qui els van molestar els canvis de programació a causa de la nevada i la posterior entrevista al president de la Generalitat. Òscar Nogueira, cap de Programació de TV3, i Carme Ros, cap de redacció del Serveis Informatius de TV3, contesten les consultes.

 • 19/02/2010  8.

  El volum sonor de la publicitat

  El Defensor de l'Audiència atén les consultes dels espectadors de TV3. El cap de dramàtics de Televisió de Catalunya, Jordi Roure, ens parla del retorn de la sèrie "Infidels". I amb Josep Ardanuy, cap tècnic de continuïtats, centrem l'atenció en el volum sonor dels anuncis.

 • 05/03/2010  7.58

  Nou format 16/9 i nou reproductor a tv3.cat

  El defensor de l'audiència de TV3, Carles Pérez, recull les felicitacions i les queixes dels espectadors al voltant del canvi de format de l'emissió, de 4/3 a 16/9. Paulí Subirà, cap d'Imatge i Serveis Artístics de TVC, ens n'explica les diferències. I també ens mostra el nou reproductor de vídeo del tv3.cat.

 • 05/02/2010  6.55

  L'horari protegit a la televisió

  El defensor de l'audiència, Carles Pérez, ens explica quins horaris del dia són els que tenen més protecció per als infants. Carles Manteca, cap d'antena i programació de Televisió de Catalunya, explica els criteris que s'utilitzen per marcar la classificació per edats dels continguts audiovisuals.

 • 22/01/2010  6.49

  Per què s'ha interromput "Bocamoll"?

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. El cap de programes d'Entreteniment de TV3, Oriol Grau, anuncia que el "Bocamoll" continuarà, després d'una pausa. I esbrinem en quins horaris protegits no es poden emetre continguts no aptes per a menors.

 • 08/01/2010  9.17

  Imatges violentes al "TN", la nadala de TV3 i "Zodíac"

  El defensor de l'audiència se centra en tres temes. Toni Cruanyes, cap d'Internacional de TV3, explica quins són els criteris per emetre o descartar imatges violentes als informatius. Els lingüistes responen sobre la incorrecció de la nadala de TV3 "hi ha d'haver-hi un caganer". I l'últim capítol de "Zodíac" es tornarà a emetre diumenge.

 • 18/12/2009  9.59

  La publicitat en castellà i la subtitulació

  Hi ha espectadors que es queixen que cada vegada hi ha més publicitat en castellà a TV3. Neus Comellas, directora comercial de la CCMA, ens ho explica. Una altra consulta que atenem és sobre els subtítols. Rosa Vallverdú, cap d'Accessibilitat de TVC, explica que aviat es podran veure vídeos subtitulats al 3alacarta.cat.

 • 04/12/2009  7.19

  Les crítiques lingüístiques de "Les veus del Pamano"

  El defensor de l'audiència, Carles Pérez, dóna veu als espectadors que es queixen de la varietat dialectal central que tenen els actors de la minisèrie "Les veus del Pamano". Ernest Rusinés, cap del departament d'assessorament lingüístic de Televisió de Catalunya, parla de la representació dialectal a TV3.

 • 20/11/2009  4.41

  Les emissions en alta definició de 3HD

  L'Amadeu Gassó, cap de l'Àrea d'Explotació i Recursos de Televisió de Catalunya, respon les consultes que el Defensor de l'Audiència li fa arribar. Els espectadors volen saber quan es podrà rebre el canal HD (alta definició) de TV3 a tot el territori.

 • 09/07/2009  15.

  El tall d'"El meu avi" a les havaneres

  El defensor de l'audiència de la CCMA recull les nombroses queixes que ha rebut el 5430 sobre la cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell. En la retransmissió, es va tallar a mitja cançó d'"El meu avi" per acabar el programa. Ens explica que el realitzador va haver de prendre la decisió de tallar la cançó pel risc que hi havia d'un tall abrupte del senyal, a causa a les males condicions meteorològiques d'aquell dia.

 • 03/07/2009  13.

  Peticions d'emissió d'un documental

  El Carles Pérez, defensor de l'audiència, se centra en unes queixes sobre un documental que no s'ha emès. És un documental del qual TV3 en té els drets, que tracta sobre els aliments transgènics, i que un espectador desitja que s'emeti. Joan Salvat, director del Departament de Documentals, s'explica.

 • 26/06/2009  16.

  Problemes per veure TV3 en alta definició

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les queixes sobre la recepció del canal de TV3 en alta definició, 3HD. El cap d'explotació i producció de TVC, Amadeu Gassó, explica que el senyal que abans ocupava el senyal duplicat de TV3, ara l'ocupa 3HD, i potser cal resintonitzar-lo.

 • 19/06/2009  20.

  Els límits de l'humor a TV3

  Reflexionem sobre l'humor i l'ofensa que provoca en algunes sensibilitats. El defensor de l'audiència, Carles Pérez, recull les queixes d'alguns espectadors que se senten ferits per alguns gags humorístics de programes com "Polònia" o "Crackòvia". El cap d'entreteniment de TVC, Oriol Grau, respon aquestes queixes.

 • 12/06/2009  ..

  Les emissions de TVC a les illes Balears

  El defensor de l'audiència, Carles Pérez, aborda les queixes de molts ciutadans balears, que rebutgen la substitució del senyal de TV3 pel de TV3CAT en el territori de les illes. El cap d'antena i programació de TVC, Carles Manteca, explica que es tracta d'una qüestió legal.

 • 29/05/2009  ..

  "El paisatge favorit de Catalunya" està manipulat?

  El defensor de l'audiència, Carles Pérez, dirigeix una de les queixes rebudes al 5430 al director d'"El paisatge favorit de Catalunya", Francesc Pou. La queixa diu que les imatges del programa estan manipulades i els colors, exagerats. D'altres posen en dubte l'equilibri entre els territoris seleccionats.

 • 15/05/2009  ..

  Queixes sobre la publicitat

  La Neus Comellas, cap del departament comercial de TVC i la CCMA, respon a les queixes dels pagesos catalans sobre un anunci de pomes d'importació. També donem veu a un espectador que es queixa d'un suposat cas de publicitat encoberta de la llet de soja.

 • 08/05/2009  ..

  Substituir una pel·lícula per un especial de futbol?

  El defensor de l'audiència respon les queixes dels espectadors sobre la substitució d'una pel·lícula per un programa esportiu. I escoltem Francis Humble, del departament d'adquisicions de produccions alienes, que parla de la possibilitat de veure documentals i pel·lícules al 3alacarta.

 • 30/04/2009  ..

  Els canvis de programació sobtats

  El defensor de l'audiència, Carles Pérez, dóna veu a un espectador que es queixa del canvi d'horari del "Bocamoll". Òscar Nogueira, cap de Programació de TV3, explica per què s'ha fet aquest canvi.

 • 24/04/2009  ..

  Carles Pérez, el defensor de l'audiència

  Primera setmana de l'espai del defensor de l'audiència. El periodista Carles Pérez ostenta aquest càrrec, que servirà per donar veu i resposta a les consultes i queixes dels espectadors de TV3 i els oients de Catalunya Ràdio.

 • 17/04/2011  59.20

  TVist setmanal: últim programa

  "TVist" arriba a l'edició número 1102 i posa punt final a 6 anys d'emissió continuada. El "TVist" s'acaba i ho fa orgullós i agraït per la confiança que li ha donat TV3 durant aquests anys. Per acomiadar-nos de l'audiència hem preparat una tertúlia amb els col·laboradors i convidats que més temps han estat amb nosaltres, com Lluís Canut, Teresa Gimpera o l'actor Jordi Díaz, i també les tres presentadores anteriors, Mireia Garcia, Tània Sàrries i Mari Pau Huguet.

 • 10/04/2011  6.41

  Rigor històric a la sèrie "Ermessenda"

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la minisèrie "Ermessenda". També parla de les queixes sobre la paritat al documental del "30 minuts" "Inventant el futur", on tots els protagonistes eren nois.

 • 10/04/2011  58.25

  TVist setmanal - 10-04-2011

  El programa rep la visita dels actors Agnès Busquets, de "Polònia" i "Crackòvia", i Roger Coma. Parlaran dels seus projectes professionals i hauran de participar en el concurs "Qui en sap més, de TV3?". També oferirem reportatges sobre el rodatge de la pel·lícula "Children's Corner" i sobre el que pensen els joves d'Olesa de Montserrat del programa "Veterinaris".

 • 03/04/2011  1.01.25

  TVist setmanal - 03-04-2011

  El "TVist" rebrà la visita dels actors Bruno Oro i Clara Segura. Hi parlarem de "Crackòvia " i "Polònia" i dels seus propers projectes professionals. Hauran de participar al concurs "Qui en sap més, de TV3?" i compartir taula amb al darrer fixatge de "Crackòvia", David Fernández.

 • 27/03/2011  7.10

  La paritat i el terratrèmol del Japó

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la paritat entre homes i dones i el tractament de la catàstrofe del Japó.

 • 27/03/2011  1.00.01

  TVist setmanal - 27-03-2011

  El "TVist" rebrà la visita de la periodista i col·laboradora del programa "Els matins" Pilar Rahola. Haurà de participar al concurs "Qui en sap més, de TV3?" i ho farà amb un adversari molt futbolístic: en Bernat Soler. També visitarà el programa la metgessa nutricionista Pilar Senpau per parlar del seu darrer llibre, "Quan la vida puja a la bàscula".

 • 20/03/2011  1.04.30

  TVist setmanal - 20-03-2011

  Rebem la visita del presentador i director del programa "Veterinaris", en Pol Izquierdo. Hi parlarem de l'èxit de la nova temporada i dels seus protagonistes. En Pol haurà de participar al concurs "Qui en sap més, de TV3?" i ho farà amb un adversari de nivell, en Pichi Alonso. També ens visitarà el jove actor Mikel Iglesias, l'Ignasi de "Polseres vermelles".

 • 13/03/2011  6.01

  Per què s'acaba "Infidels"?

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb el final de la sèrie "Infidels".

 • 13/03/2011  54.06

  TVist setmanal - 13-03-2011

  El "TVist" rebrà la visita de dos actors molt estimats a Catalunya: en Joan Pera i l'Amparo Moreno. Faran un repàs de les coses que han fet a TV3 i parlaran de l'obra de teatre que interpreten junts, "Visca els nuvis". Tots dos participaran en el concurs "Qui en sap més, de TV3?".

 • 06/03/2011  1.02.18

  TVist setmanal - 06-03-2011

  Rebem la visita d'en Balló de "La Riera", l'actor David Bagés. En David participarà al concurs "Qui en sap més de TV3?" i ho farà amb una adversària que va molt ràpid, la periodista esportiva de TV3 Laia Ferrer, que parlarà de totes les novetats d'enguany de la Fórmula 1. També visitarà el plató el veterinari més famós de la tele, en Xavier Vall, l'expert del programa "Veterinaris".

 • 27/02/2011  7.07

  El tancament de les emissions de TV3 al País Valencià

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb el tancament de les emissions de TV3 al País Valencià.

 • 27/02/2011  1.04.01

  TVist setmanal - 27-02-2011

  El "TVist" rebrà la visita dels tres membres de "La nova Trinca" per parlar de la pel·lícula que ja han rodat i de la gira que tenen prevista per als pròxims mesos. "La nova Trinca" s'haurà de sotmetre a l'entrevista "5 minuts" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més, de TV3?". Tindran un company de joc i adversari, el periodista esportiu de TV3 Xavier Valls, que explicarà intimitats del programa "Esport Club" i del nou canal de Televisió de Catalunya, Esport3.

 • 20/02/2011  58.46

  TVist setmanal - 20-02-2011

  El "TVist" rebrà la visita de l'actor Sergi Mateu, que parlarà de la sèrie "La Riera", concretament del seu personatge, l'Albert Flaqué. En Sergi s'haurà de sotmetre a l'entrevista "5 minuts" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més de TV3?". La seva companya de joc i adversària serà la periodista Carolina Ferré, col·laboradora al programa "Divendres". També visitarà el programa el jove actor Nil Cardoner, d'"Infidels" i de "Polseres vermelles".

 • 13/02/2011  6.29

  La sintonització del canal Esport 3

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la cobertura i sintonització del nou canal d'esports, l'Esport 3.

 • 13/02/2011  54.54

  TVist setmanal - 13-12-2010

  El "TVist" rebrà la visita de l'actor Jose Corbacho, que parlarà del programa "Divendres" i de la seva participació a la segona temporada de la sèrie "La Sagrada Família". En Jose s'haurà de sotmetre a l'entrevista "A 3 bandes" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més, de TV3?". El seu company de joc i adversari serà el periodista esportiu Xavier Valls. En Xavier parlarà del seu programa, "Esports Club", i de l'arrencada del nou canal esportiu de TVC, Esport3.

 • 06/02/2011  54.29

  TVist setmanal - 06-02-2011

  El "TVist" rebrà la visita de l'actor Jordi Ríos, que parlarà de "Crackòvia" i "Polònia". S'haurà de sotmetre a l'entrevista "A 3 bandes" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més, de TV3?". La seva companya de joc i adversària serà la també actriu Queralt Albinyana, la Txell de "La Riera".

 • 30/01/2011  7.59

  Pel·lícules de versió original en castellà

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb l'àudio dual i els subtítols quan la versió original d'una pel·lícula és en castellà.

 • 30/01/2011  50.32

  TVist setmanal - 30-01-2011

  Rebem la visita del presentador del concurs "El gran dictat", Òscar Dalmau. Parlarà del seu programa i també del "Crackòvia" i "Polònia", dels quals és guionista. S'haurà de sotmetre a l'entrevista "A 3 bandes" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més, de TV3?". La seva companya de joc i adversària serà la nova cara del "Telenotícies vespre", l'Ariadna Oltra. També visitarà el programa el creador de la nova sèrie de TV3 "Polseres vermelles", l'Albert Espinosa.

 • 23/01/2011  25.50

  TVist setmanal - 23-01-2011

  Aquesta setmana ens visita l'actriu Aina Clotet, l'Arlet d'"Infidels". Ens parlarà de la sèrie i dels seus projectes. S'haurà de sotmetre a l'entrevista "A 3 bandes" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més, de TV3?". El seu company de joc i adversari serà el Nil de "La Riera", l'actor Peter Vives, que també explicarà detalls de la sèrie d'èxit dels migdies a TV3.

 • 16/01/2011  6.15

  Els animals als mitjans de comunicació

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. A les sèries de ficció, als informatius i als documentals hi apareixen animals. Com se'ls ha de tractar? Què passa amb els animals que protagonitzen sèries?

 • 16/01/2011  1.00.38

  TVist setmanal - 16-01-2011

  Aquesta setmana el programa rep l'actor Fermí Fernàndez, que ens parlarà del "Crackòvia" i del "Polònia". El convidat del "TVist" s'haurà de sotmetre a l'entrevista "A 3 bandes" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més de TV3?". Ho farà amb un adversari de joc molt estimat a Catalunya, Joel Joan. A més a més, el Joel parlarà dels Premis Gaudí de cinema.

 • 09/01/2011  59.33

  TVist setmanal - 09-01-2011

  El "TVist" torna a la graella de TV3 després de les vacances de Nadal amb moltes novetats. La primera convidada de l'any serà la presentadora del programa "Banda ampla", Lídia Heredia.

 • 12/12/2010  7.15

  El telèfon de La Marató

  Parlem de la 19a edició de La Marató. El telèfon per fer donatius el diumenge de La Marató és un 905. Per què? Quin cost tenen les trucades? Què se'n fa d'aquests diners?

 • 12/12/2010  1.00.31

  TVist setmanal - 14-12-2010

  Rebem la visita de la periodista Núria Solé. La presentadora del "TN migdia" se sotmetrà al test dels espectadors, haurà de preparar regals per al tió i mirar de guanyar el concurs "Qui en sap més, de TV3?".

 • 05/12/2010  1.00.39

  TVist setmanal - 05-12-2010

  El "TVist" rep la visita de Pep Plaza. L'actor descobrirà els detalls dels personatges de "Crackòvia" i "Polònia", programes que segueixen arrasant setmanalment a TV3. L'imitador haurà de passar un cara a cara molt esportiu per guanyar el concurs "Qui en sap més, de TV3".

 • 28/11/2010  8.45

  Un pederasta en una sèrie de TV3

  El defensor de l'audiència de TV3 atén les queixes de l'audiència sobre el delicat cas del Mauri a la sèrie "La Riera". El director argumental de la sèrie, David Plana, explica per què van decidir que un dels personatges principals seria pederasta.

 • 28/11/2010  57.58

  TVist setmanal - 28-11-2010

  El "TVist" rep la visita de Bibiana Ballbé. La periodista explicarà tots els detalls dels nous personatges del "Bestiari Il·lustrat", que triomfa al 33. La Bibiana haurà de passar el test del cara a cara i jugar al concurs "Qui en sap més, de TV3".

 • 21/11/2010  1.00.59

  TVist setmanal - 21-11-2010

  Rebem la visita de Roger de Gràcia, que parlarà del seu programa, "No me la puc treure del cap", se sotmetrà al test dels espectadors i haurà de demostrar les seves habilitats tocant la bateria, a més d'aconseguir guanyar el concurs "Qui en sap més de TV3".

 • 14/11/2010  2.13

  "La Marató" escalfa motors

  "La Marató" cada vegada és més a prop. Aquest any està dedicada a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Ens en parlen el director creatiu de Màrqueting de TV3, Carles Checa, el director de "La Marató", Xavi Abad, i Carme Basté, de la Fundació La Marató.

 • 14/11/2010  7.49

  La visita del papa a Catalunya

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Aquesta setmana, totes les queixes i els dubtes relacionats amb la visita del papa a Catalunya i el cobriment que en va fer Televisió de Catalunya.

 • 14/11/2010  1.01.11

  TVist setmanal - 14-11-2010

  Rebem la visita del meteoròleg més mediàtic de TV3, en Tomàs Molina. En Tomàs parlarà del seu programa, "Espai Terra", se sotmetrà al test dels espectadors, haurà de desenterrar tresors amagats i aconseguir guanyar el concurs "Qui en sap més, de TV3".

 • 07/11/2010  40.15

  TVist setmanal - 07-11-2010

  El "TVist" rep la visita de Lluís Canut. El periodista esportiu ens explicarà tots els detalls del nou canal Esports 3. El Lluís haurà de passar el test del cara a cara, veurem si aconsegueix guanyar al concurs "Qui en sap més de TV3" i el posarem a prova davant un club i un color que no s'espera. A més, mostrem com es viu i tot el que no es veu dins el plató de "Divendres", i també presentarem "Barcelona, ciutat neutral", la nova minisèrie de ficció que estrenarà TV3.

 • 31/10/2010  7.43

  Aspectes tècnics

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Parlem d'aspectes tècnics de la televisió, de les sintonitzacions del canal 3/24 i el canal Esports 3. També comentem el canvi de programació d'"Infidels" i qüestions lingüístiques.

 • 31/10/2010  1.02.15

  TVist setmanal - 31-10-2010

  El "TVist" rep la visita del "showman" Carlos Latre. El català triomfa al "Crackòvia" i "Polònia", de TV3. El Carlos haurà de passar el test del "Cara a cara", veurem si aconsegueix guanyar el concurs "Qui en sap més de TV3" i el posarem a prova davant dels adolescents del programa "12 + 1" del 3XL. A més, mostrem com els meteoròlegs preparen els espais del temps i també t'ensenyem tot el que no es veu d'"Els matins", de Josep Cuní.

 • 24/10/2010  1.09.50

  Tvist setmanal - 24-10-2010

  Rebem l'actriu Mercè Martínez, que triomfa cada tarda a "La Riera", de TV3. La Mercè haurà de passar el test del cara a cara, veurem si aconsegueix guanyar al concurs "Qui en sap més de TV3" i posarem a prova les seves capacitats com a cuinera. A més, mostrem l'entrevista més íntima i personal d'Elsa Pataky i veurem com segueix la ruta diària el camió del programa "Divendres".

 • 17/10/2010  6.24

  Els canvis de programació

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les consultes dels espectadors. Parla dels canvis de programació i del dret a la informació. Parlem del cas de la jornada de vaga general del 29 de setembre i de l'entrevista a "Àgora" al president de la Generalitat.

 • 17/10/2010  59.51

  Tvist setmanal - 17-10-2010

  El "TVist" rep la visita de l'actriu Eva Santolaria. La catalana estrena "Herois", una pel·lícula que coprodueix TV3 i que narra l'últim estiu d'uns adolescents. L'Eva haurà de passar el test del cara a cara, veurem si aconsegueix guanyar al concurs "Qui en sap més de TV3" i haurà de superar una prova sorpresa relacionada amb el futur que l'espera com a mare. "TVist" mostrarà com es prepara el programa juvenil "Tags" i s'infiltra al Festival de Cinema de Sitges 2010.

 • 08/10/2010  1.00.40

  TVist setmanal - 10/10/2010

  El "TVist" rep la visita de l'actor Jordi Martínez. En Paco de "Ventdelplà" explicarà les claus per entendre el final de la sèrie. En Jordi haurà de passar el test del cara a cara. Es veurà si aconsegueix guanyar al concurs "Qui en sap més, de TV3" i haurà de superar una prova sorpresa. A més, el programa mostrarà com es prepara el programa "Cuines" i s'infiltrarà dins de la redacció d'informatius per ensenyar com es treballa al 3/24.

 • 26/09/2010  59.15

  TVist setmanal - 26/09/2010

  El "TVist" rep la visita de l'actriu Montse Germán. La catalana triomfa a la sèrie "Infidels". A més, mostrem com es prepara el programa "Esport club" i ens infiltrem dins el rodatge de la pel·lícula "Morir en tres actes", que coprodueix TV3.

 • 19/09/2010  3.49

  Com fan "La Riera"

  El Darío i l'espectadora VIP d'aquesta setmana entren al plató on es roda "La Riera" per veure els actors i parlar-hi.

 • 19/09/2010  9.24

  Nou canal 3XL. Què passarà amb el canal 300?

  El defensor de l'audiència de la CCMA, Carles Pérez, atén les queixes dels espectadors de TV3. Parlem amb en Jordi Serra, cap de programes de TV3, que ens presenta el nou canal 3XL. Què passarà amb el canal 300?

 • 19/09/2010  3.57

  Les claus dels presentadors de TV3

  Parlem amb els presentadors dels programes de la nova temporada a TV3. Quines són les seves paraules clau? Ens responen l'Espartac Peran, l'Òscar Dalmau, la Lídia Herèdia, la Montse Guallar.

 • 19/09/2010  22.34

  Albert Om, el primer convidat al "TVist"

  L'Albert Om visita el "TVist" per parlar-nos del seu nou programa, "El convidat", que és un èxit d'audiència. Amb l'espectadora VIP participa en el concurs per esbrinar qui en sap més, de TV3. I escoltem la seva veu de la consciència.

 • 16/07/2010  26.24

  Els millors moments de la temporada

  En l'últim "TVist" de la temporada, fem un repàs dels millors moments de la temporada. Repassem el rànquing dels presentadors que més saben de TV3, i fem entrega del premi al guanyador, Lluís Canut. I també recordem els "reptes" als quals s'han hagut d'enfrontar els reporters.

 • 16/07/2010  3.40

  Arriba "La partida"

  Dimarts comença el nou concurs de TV3, "La partida". Parlem amb el presentador, Javier Estrada, i amb el director del programa, Òscar Nogueira. I també veiem dues de les concursants més divertides.

 • 15/07/2010  14.50

  La nutrició dels plats de "La Riera"

  La nutricionista Pilar Senpau ens explica quines són les propietats dels plats del restaurant de Can Riera.

 • 14/07/2010  18.47

  Katia Klein, a "Divines"

  Rebem l'actriu Katia Klein, que la podrem veure en la propera sèrie de TV3, "Divines". El seu personatge treballa en una galeria d'art i per això la fem pintar. Fem un repàs a la seva trajectòria a la televisió.

 • 13/07/2010  7.42

  Concurs de concursos - 13/07/2010

  Avui el concurs de concursos del "TVist" agafa preguntes de "Prohibit als tímids", "El gran dictat", "Els 25" i "Si l'encerto l'endevino".

 • 13/07/2010  18.09

  Javier Estrada, a punt de començar "La partida"

  Rebem Javier Estrada, el presentador del nou concurs que arriba a TV3, "La partida". Coneixem alguns detalls del programa, que comença el dimarts 20 de juliol. Els espectadors truquen al Javier i a més, escolten la seva "veu de la consciència".

 • 12/07/2010  16.28

  Ariadna Oltra i Pol Marsà a "Els matins d'estiu"

  Rebem els dos periodistes que s'encarregaran d'"Els matins d'estiu" les properes setmanes. Ariadna Oltra i Pol Marsà ens parlen de la feina que tenen aquest estiu, i recordem els millors moments dels presentadors a TV3.

 • 22/08/2014  00.25

  Ani DiFranco. Sala Apolo. Barcelona

  La cantautora nord-americana Ani DiFranco escull un clàssic de la cançó protesta, "Which side are you on?" del seu ídol Pete Seeger, per donar títol a un àlbum de folk i rock políticament compromès on també hi ha reflexions sobre el pas del temps i la maduresa. El presenta a la Sala Apolo de Barcelona el 7 de setembre.

 • 22/08/2014  00.25

  Setmana del Llibre en Català. Avinguda de la Catedral. Barcelona

  Durant deu dies l'esplanada de la Catedral de Barcelona es converteix en la Ciutat de Lectura, un espai dedicat al llibre en català que reuneix més de vuitanta editorials i proposa presentacions de llibres, lectures, debats i altres activitats gratuïtes. La 32 Setmana del Llibre en Català se celebra del 5 al 14 de setembre de 2014.

 • 22/08/2014  00.25

  Festival Altaveu. Sant Boi de Llobregat

  En aquesta edició del festival Altaveu destaquen, entre d'altres, els concerts de Laetitia Sadier, Neil Halstead i l'estrena de la col·laboració entre El petit de cal Eril i la Free Spirits Big Band del músic de jazz David Mengual. Del 5 al 7 de setembre del 2014 a diversos espais de Sant Boi de Llobregat.

 • 22/08/2014  00.25

  Rumbkp Festival. Capellades. Anoia

  Després de l'èxit de la primera edició, torna Rumbkp amb la intenció de convertir-se en el festival rumbero de Catalunya. Aquest any actuaran Bongo Botrako, Oques grasses, Terratombats i DJ OGT Esplanada del carrer del Fossar. Capellades. Anoia 10 de setembre 2014

 • 22/08/2014  00.25

  Subirachs escultor. Obra selecta. Museu de Montserrat

  Les obres d'aquesta exposició són una mostra de l'itinerari creatiu del Subirachs escultor: des d'obres amb influències noucentistes a l'abstracció. Subirachs escultor. Obra selecta. Museu de Montserrat. Abadia de Montserrat Estiu 2014

 • 22/08/2014  00.25

  Bis. Barcelona Independent Sessions. Diversos espais

  Discogràfiques, promotors de concerts, botigues de discos... El sector independent del pop i el rock de Barcelona uneix forces en una nova edició de BIS, que aquesta vegada inclou concerts de bandes amb trajectòries consolidades com Me and the bees i The last 3 lines i noves apostes com Ós bru. Del 4 al 6 de setembre a l'Auditori les Basses, el Centre Cívic Albareda i les sales Sidecar i Apolo de Barcelona.

 • 22/08/2014  00.25

  M.A.R.I.L.U.L.A. La Seca. Espai Brossa. Barcelona

  L'actriu Mònica Glaenzel protagonitza el monòleg M.A.R.I.L.U.L.A., una comèdia existencialista de la jove autora grega Lena Kitsopoulou sobre una dona i un país en crisi. Fins al 12 d'octubre de 2014 a la La Seca. Espai Brossa de Barcelona.

 • 22/08/2014  00.25

  Helios Gómez. La revolució gràfica. Museu de l'Exili. La Jonquera. Alt Emporda

  Helios Gómez (1905-1956) va ser un artista, dibuixant, il·lustrador i activista social i polític. A més a més de les seves obres gràfiques, il·lustracions periodístiques, cartells capceleres, a l'exposició es projecta un documental sobre la seva vida i un altre sobre la "Capella del Gitanos", que va pintar durant la seva estada a la presó Model de Barcelona i que es troba oculta per una capa de pintura posterior. Helios Gómez."La revolució gràfica" Museu de l'Exili. La Jonquera. Alt Empordà Fins el 2 de novembre de 2014

 • 22/08/2014  00.25

  Cicle Artista vs crític. Josele i Alfred Crespo. Sala Sidecar. Barcelona

  Un concert i alhora una oportunitat de conèixer d'una altra manera la feina de l'artista i, potser també, la del crític/periodista. Aquesta sessió la comparteixen Josele (Los enemigos), i Afred Crespo, de la revista Ruta 66. Artista vs. crític. Sala Sidecar. Barcelona 4 de setembre de 2014

 • 06/11/2011  50.16

  La sagrada família - Capítol 23: Mascles solitaris

  A una escala de veïns hi ha un conflicte entre una dona gran que viu sola i la Sra. Pins, madame d'un prostíbul de luxe, perquè els clients de vegades s'equivoquen de timbre. La madame vol que el GMI resolgui el cas amb la màxima discreció. Paral·lelament, davant la negativa de l'Arnau de comprar la torre caríssima de què s'ha encapritxat la Janis, aquesta el fa fora del seu propi àtic. Ara és possible... perquè la Mariona ja està embarassada.

 • 14/08/2014  00.24

  Lletraferits. Llinars del Vallès.

  Més d'una trentena de petites editorials independentsi artesanes es reuniran per exposar i vendre les seves edicions a la Fira del Llibre Independent Lletraferits. Una fira on, amés a més de la venda de llibres, també hi haurà diverses activitats com presentacions de llibres, taules rodones amb els autors, recitals de poesia, cinefòrum, tuppersex literari... Plaça dels Països Catalans. Llinars del Vallès. Vallès Oriental 30 i 31 d'agost de 2014 Entrada gratuíta

 • 14/08/2014  00.24

  Exposició Pep Duran. Abans que hi entri algú. Vilanova i la Geltrú.

  L'espectador pot sentir-se part de l'exposició a la instal·lació artística que ha creat Pep Duran i veure les peces que hi ha a la sala des de diversos punts de vista. Centre d'Art Contemporani La Sala. Vilanova i la Geltrú Fins el 21 de setembre de 2014 De franc

 • 14/08/2014  00.24

  Gala de Circ. Kursaal. Manresa.

  Acròbates, trapezistes volant, equilibristes i fins a una quinzena d'artistes de les companyies més destacades de Catalunya participaran a la tercera Gala de Circ organitzada per l'associació La Crica amb el suport d'El Galliner i Kursaal. Sala gran Kursaal. Festa Major de Manresa 28 d'agost de 2014

 • 14/08/2014  00.24

  Aloe Blacc + Izah. Palau de la Música. Barcelona.

  Aloe Blacc és un compositor d'éxit i un cantant de talent americà. Izah una cantant barcelonina brillant i amb molt de futur. Tots dos porten el blues, el soul, el funk, el R&B al concert de cloenda del Festival Mas i Mas Concert de cloenda Festival Mas i Mas. Palau de la Música. Barcelona 29 d'agost de 2014

 • 16/06/2014  31.36

  Donant la cara

  A "Crackòvia", els actors del programa es treuen el maquillatge i donen la cara davant les càmeres. Jordi Rios, Ivan Labanda, Bruno Oro, David Olivares Cesc Casanovas, Marc Rodríguez i Pep Plaza es mostren tal com són per recordar quins són per a ells els millors moments de la temporada que ara ha acabat. Així es recuperaran grans moments, com l'èxit de Valentí "el runner" (Marc Rodríguez), que va començar protagonitzant un "Sense ficció" i va acabar corrent la Marató de Barcelona; la retirada de Carles Puyol (Jordi Rios), la feinada que se li ha girat a Zubizarreta (Cesc Casanovas) o l'èxit musical de la temporada: "Se lleva el polo pistacho", del Tata Martino (Ivan Labanda).

 • 14/08/2014  00.24

  Festival Acústica Figueres.

  5 escenaris i 40 concerts on podreu trobar des de Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernández Miró a Tomeu Penya passant per diversos DJ's o Luis Eduardo Aute. Aquesta és l'oferta del XIII Festival Acústica, de Figueres. A més a més, a l'Acustiqueta els més petits poden gaudir de concert i activitats per la tarda i el vespre. Diversos espais. Figueres Del 28 al 31 d'agost de 2014

 • 20/08/2014  00.34

  Gran Premi de Bèlgica de F1

  Torna l'espectacle de la Fórmula 1 després de tres setmanes d'aturada. Segueix la cursa amb la fórmula líder.

 • 14/08/2014  00.24

  Mecal Air. Poble Espanyol. Barcelona.

  Sessions de curtmetratges agrupats per temàtiques, de Frankenstein fins a les popes, cada divendres a l'aire lliure al Poble Espanyol. Poble Espanyol. Barcelona Divendres fins el 5 de setembre de 2014 Descompte amb el flyer que es pot descarregar a la web de Mecal Air.

 • 18/08/2014  00.24

  Concerts Via Fora els adormits! . Museu d'Història de Catalunya. Barcelona

  Cada setmana un concert diferent amb la Cobla Catalana de Sons Essencials com a grup resident i artistes convidats de circ, dansa, músics, cantants, glosadors... Terrassa del Museu d'Història de Catalunya. Barcelona Tots el dimecres fins el 3 de setembre de 2014

 • 18/08/2014  00.24

  Exposició La bellesa de la màquina. Museu del Gas. Sabadell.

  El pioner del cinema català Ramon de Baños va captar amb la seva càmera fotogràfica la bellesa de les màquines i d'algunes indústries dels anys 40. La bellesa de les màquines. Ramon de Baños. Fotografia industrial. Museu del Gas. Sabadell

 • 18/08/2014  00.24

  "Paisatges de Barcelona". Museu Picasso. Barcelona.

  Una exposició de pintures i dibuixos de Picasso que reprodueixen el litoral i l'espai urbà de Barcelona, sovint acompanyats de fotografies dels indrets representats als quadres de la mateixa época . Museu Picasso. Barcelona Fins el 14 de setembre de 2014

 • 18/08/2014  00.24

  Exposició "Vol Rasant". Susana Solano. Fundació Suñol. Barcelona

  L'escultora Susana Solano torna a Barcelona i ho fa amb obres de gran format exposades arran de terra. "Vol Rasant" Susana Solano. Fundació Suñol. Barcelona Fins el 6 de setembre de 2014

 • 18/08/2014  00.24

  Exposició Mac, Cartellista. Filmoteca de Catalunya. barcelona

  Mac, Macario Gómez Quibus, és un dels millors cartellistes de cinema. Els seus cartells s'han penjat a les façanes de cines de tot el món i també a les cases d'estrelles i artistes internacionals. A l'exposició que es pot visitar a la Filmoteca de Catalunya en podeu veure una selecció. Filmoteca de Catalunya. Barcelona Fins el 14 de setembre de 2014

 • 23/10/2013  45.55

  Belianes

  Aquesta setmana "El Foraster" despulla la població de Belianes a l'Urgell, de 564 habitants. Belianes és terra d'oli, escultures i cargols. I sobre els cargols, Quim Masferrer serà testimoni d'un descobriment universal. També trobarà l'Ernest, que té les mascotes més estranyes amb què s'ha topat el foraster, i tindrà problemes amb el seu cotxe. Per sort, a Belianes hi ha en Jesús que és un gran mecànic i un grapat de bona gent que l'ajudarà a tirar endavant.

 • 24/05/2014  26.05

  El pintor centrifugat

  L'Experiment mostrarà com crear un dibuix artístic amb la força centrífuga. "La pregunta curiosa" resoldrà la resposta "Per què el paper és blanc si els troncs són marrons?" El repte del programa planteja com aconseguir repartir 10 terrossos de sucre en 3 recipients de manera que quedin imparells.

 • 02/03/2014  2.09

  El truc - Gemma Mengual

  Defensor de l'equilibri entre tradició i modernitat, i amant de la cuina de producte i proximitat, el xef Nandu Jubany ens explica cada setmana un truc de cuina.

 • 02/03/2014  2.09

  El truc 06 - Gemma Mengual

  Defensor de l'equilibri entre tradició i modernitat, i amant de la cuina de producte i proximitat, el xef Nandu Jubany ens explica cada setmana un truc de cuina.

 • 02/03/2014  29.56

  Gemma Mengual

 • 02/03/2014  6.42

  Duel d'àvies 06 - Gemma Mengual

  En el "Duel d'àvies" recuperarem receptes que es van perdent i plats clàssics que cada àvia cuina al seu estil, a la cuina de Can Jubany. Les àvies compeixen entre elles i també amb en Nandu, que fa la seva pròpia interpretació de les receptes que elaboren les àvies, però a partir d'una versió innovadora, d'alta cuina. El paladar d'en Llucià decideix qui dels tres és el guanyador.

 • 14/07/2014  31.16

  El millor de la temporada

  A "Crackòvia", un programa especial amb els millors moments de la sisena temporada. Per tancar definitivament la temporada, es podran tornar a veure els millors gags dels últims mesos. Com "La boja acadèmia d'àrbitres", "Allò que el Cruyff s'endugué" o la facilitat que va mostrar Neymar (David Verdaguer) per rebre faltes en els primers partits amb el Barça. També es recuperaran el primer capítol de "Joc d'entorns", la sèrie que va enfrontar Nuñísters amb Cruyfstarks, Bibiana Ballbè presentant els esports de moda entre els moderns i el que segurament va ser el moment més àlgid de tota la temporada: el duel entre el Joan Laporta real i la seva imitació.

 • 11/08/2014  00.24

  Festigàbal. Barri de Gràcia. Barcelona

  Aquest any, l'Heliogàbal torna a ocupar el carrer amb el Festigàbal. Tres dies amb les actuacions de 6 bandes: Diumenge: La banda Municipal del Polo Norte i Los Retrovisores Dilluns: El Petit de Ca l'Eril i The Van Pelt Dimarts: La Orquesta del Caballo Ganador i Pony Bravo. Festes del barri de Gràcia. Barcelona Del 17 al 19 d'agost de 2014 De franc

 • 14/08/2014  00.24

  Exposició La bellesa captiva. Caixaforum. Barcelona.

  Una gran exposició de 135 obres de petit format, provinents de la col·lecció del Museu del Prado, que comença al segle XIV i acaba al segle XIX. CaixaForum. Barcelona Fins el 5 de gener de 2015

 • 07/07/2014  31.11

  El periodisme és així

  Programa especial amb els millors moments protagonitzats per periodistes esportius. Jordi Grau (David Olivares), Tomás Roncero (Cesc Casanovas) i Xavi Valls (Pep Plaza) són personatges indispensables al programa i protagonistes de moments èpics, com ara les trobades dels guardians de l'estil de can Barça. Tornarem a veure la visita de Ter Stegen (David Verdaguer) al plató de l'"Esport Club", la divisió de la redacció d'un diari de Madrid entre Ikeristes i Diegolopistes, o la intervenció d'Iniesta (Oriol Cruz) al programa "El convidat".

 • 11/08/2014  00.24

  Jerry González & Perico Sambeat & Javier Colina & Esteve Pi. Jazz Festival L'Estartit.

  4 estrelles tocant en grup per a tancar el festival de jazz de l'Estartit: Jerry Gonzàlez és líder d'orquestra i un dels millors trompetistes llatins vius. Perico Sambeat és un virtuós del saxo i la flauta. Javier Colina és un gran contrabaixista i Esteve Pi, el més jove de tots, és un magnífic bateria. Jazz Festival L'Estartit. Alt Empordà 20 d'agost del 2014

 • 11/08/2014  00.24

  James Blake. Sala Apolo. Barcelona.

  James Blake és un artista difícil de classificar que combina diversos gèneres, del soul al trip hop, passant pel dubstep i la música electrònica. Fa uns anys va actuar al Primavera Sound i ara ve a presentar el seu nou disc "Overgrown" Sala Apolo. Barcelona 22 d'agost del 2014

 • 23/02/2014  10.02

  Duel Àvies 05 - Joan Roca

  En el "Duel d'àvies" recuperarem receptes que es van perdent, i plats clàssics que cada àvia cuina al seu estil, a la cuina de Can Jubany. Les àvies competeixen entre elles i també amb en Nandu, que fa la seva pròpia interpretació de les receptes que elaboren les àvies, però a partir d'una versió innovadora, d'alta cuina. El paladar d'en Llucià decideix qui dels tres és el guanyador.

 • 23/02/2014  10.02

  Duel Àvies 05 BO - Joan Roca

  Menú cap de setmana

 • 23/02/2014  00.56

  El Truc 05 - Joan Roca

  Defensor de l'equilibri entre tradició i modernitat, i amant de la cuina de producte i proximitat, el xef Nandu Jubany ens explica cada setmana un truc de cuina.

 • 12/08/2014  00.24

  Ésdansa. Les Preses. Garrotxa

  Músiques i danses d'arreu del món es troben a l'Ésdansa, un festival internacional que celebra la seva 32a edició. Festival Internacional de Música i Dansa Ésdansa Les Preses. Garrotxa Del 19 al 24 d'agost del 2014

 • 12/08/2014  00.24

  Exposició Jaime Serra. "Infografies". Museu d'Art Jaume Morera. Lleida.

  A "Infografies" s'expliquen històries a partir d'informacions mesurables però són narracions de fets tan diversos com l'adicció al tabac o l'estat d'ànim d'un grup d'alumnes, entre d'altres. L'autor, Jaime Serra, periodista i artista, és l'infografista més influent dels darrers 20 anys segons la Society for News Design. Exposició "Infografies", Jaime Serra. Museu d'Art Jaume Morera. Lleida Fins el 29 de setembre del 2014

 • 11/08/2014  00.24

  Carles Benavent trio & Giulia Valle. Jamboree. Barcelona.

  Per primera vegada, el contrabaixista Carles Benavent i el seu trio s'uneixen en concert a la contrabaixista Giulia Valle, que acaba d'arribar de la seva gira pels Estats Units. Una trobada molt especial i amb un repertori que pot resultar sorprenent. Sala Jamboree. Barcelona 19 d'agost del 2014

 • 12/08/2009  24.

  ExperiMental - Capítol 8

  No podeu resistir la temptació de fer un mos a mitja nit? Us demostrarem per què és tan important el que mengem com quan ho fem. També farem esclatar el globus d'aigua més sorollós del món. Té alguna cosa a veure el fet d'agafar un refredat amb passar fred? Sembla que les mares sí que tenien raó. Teniu set? Hem trobat la manera de buidar ràpid una ampolla. Us presentarem un científic que ha desenvolupat una nova tècnica per sucar les galetes al te, ja veureu amb quin estil es capbussen!

 • 11/08/2014  00.25

  Kathia Buniatishvili. Festival de música Pau Casals

  Kathia Buniatishvili va començar a estudiar piano amb la seva mare quan tenia 3 anys i amb només 6 ja va debutar en un concert. Amb la seva especial sensibilitat, la pianista nascuda a Georgia fa 27 anys interpretarà obres de Liszt, Ravel i Stravinsky. Festival Internacional de Música Pau Casals. El Vendrell. Baix Penedès 21 d'agost del 2014

 • 12/08/2014  00.24

  Kurt Vile & The Violators. Sala Apolo. Barcelona.

  Amb poc més de 30 anys, Kurt Vile és un dels músics i compositors més respectats del rock americà; aquest estiu presenta el seu disc "Waking On a Pretty Daze" acompanyat del grup The Violators Sala Apolo. Barcelona 25 d'agost del 2014

 • 11/08/2014  00.25

  Gelid'Arts. Castell de Gelida. Alt Penedès

  Al castell de Gelida arriba Gelid'arts, Cicle de Música i Teatre 23 agost: Mag Lari 29 agost: La iaia + CyBee 6 setembre: Joan Dausà 20 setembre: Andrea Motis & Joan Chamorro Trio Plaça del Pedró del Castell de Gelida. Alt Penedès Fins al 20 de setembre del 2014

 • 11/08/2014  00.25

  Ballet de Víctor Ullate "Samsara". Festival Porta Ferrada. Sant Feliu de Guixols

  "Samsara" és un ballet d'aires étnics, de l'Índia fins al Japó, creat per Víctor Ullate i inspirat en la vida, la mort i la reencarnació. Festival Porta Ferrada. Sant Feliu de Guíxols. Baix Empordà. 23 d'agost del 2014

 • 11/08/2014  00.25

  Conor Oberst. Sala Apolo. Barcelona.

  Conor Oberst es conegut com a membre del grup indie Bright Eyes i per haver col·laborat amb altres formacions musicals de diferents estils com Desperados. De gira amb el seu treball "Upside Down Mountain" actuarà dins del cicle Caprichos del Apolo compartint escenari amb els Dawes, una banda californiana de folk-rock. Caprichos de Apolo. Sala Apolo. Barcelona 20 d'agost del 2014

 • 16/10/2013  50.02

  Tortellà

  Tortellà (la Garrotxa) és l'objectiu del Foraster d'aquesta setmana. A Tortellà descobrirà que entre els 793 habitants de la localitat n'hi ha de força peculiars, com el Sidru i la seva passió per pesar les coses, el Joan Molí i el seu local d'assaig, o la dona amb més caràcter de Catalunya: la Teresa de Tortellà. A més, Quim Masferrer també s'emocionarà amb la història del Roc, un avi de 98 anys, i la seva moto de més de 50.

 • 29/06/2011  30.40

  Capítol 13: The Final Countdown

  Desenllaç de les trames de la primera temporada de la sèrie: aconseguirà la Laia alliberar-se de la seva "addicció" al Dani? Continuarà la relació de parella impossible de la Gina i l'Albert? Aconseguiran The Frederics fer un concert al local?

Cercador

 
 
 

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A.