Cerca
 
TV3
 
 
Dani Mateo
 
El Dani Mateo (Barcelona, 1979) es va passar uns quants anys mirant pantalles de tele, però no era ni un voyeur ni el Gran Germà d'Orwell: donava la informació del trànsit. Un bon dia, Paramount Comedy va aparèixer en la seva vida i li va permetre presentar el late night "Noche Sin Tregua", que fa més de 3 anys que és en antena. Des de llavors no ha parat de circular per l'autopista de l'èxit a bona velocitat i sense que li clavin cap multa.

Alguns fragments dels monòlegs de Dani Mateo:

L'autèntic dream team

A Campeones el que tallava el bacallà era l'Oliver, un nano que amb 12 anys ja xutava la pilota i feia un forat a la paret. Que dius: una mica sospitosa, tanta potència per tenir 12 anys.
Vull dir? Cap entrenador rival no va demanar que després del partit el fessin pixar dins un potet?
Després hi havia en Benji. Que té nom de "pijo" de La Salle Bonanova, i una mica ho era. Pero era un "pijo" d'aquests amb molta vida interior. El típic nen ric, conflictiu, però amb talent... Com el Ricardo Bofill, però amb talent.
I també teníem el Mark Lenderls. Que aquest, per ser japonès, tenia una pinta de gitano important.
Jo diria que era adoptat i no havien trobat el moment de dir-l'hi.


Pare i Fill

A vosaltres, Déu com us cau? A mi ni bé ni malament. Un mig mig. Perquè sí, és veritat, li devem moltes coses: el món, l'existència, l'Elsa Pataki...
Però d'altra banda es va portar fatal amb un tio que a mi sí que em cau molt bé: Jesucrist. No em digueu que Déu, amb Jesucrit, no se li'n va anar una mica la mà.
I no tant per la vida "xunga" que li va donar... "Però si un dia el van rebre amb fulles de palmera i branques de llorer". No compensa! Va ser una vida "xunga". Però el pitjor, per mi, és que no l'avisés.


Amistats perilloses

A mi les serps em semblen uns "bitxos" macos, però avorrits. Estan bé per venir a veure-les al zoo, perquè així després sembla que els altres animals es moguin més.
No fotem. Això no és cap mascota. ¿Com se'n pot dir mascota d'un "bitxo" que només menja, dorm i es lleva quan torna a tenir gana?
Això no és cap mascota, és un fill adolescent!
Jo potser sóc molt convencional, però crec que una mascota ha de ser un "bitxo" que faci alguna cosa. Jo tinc un gos, per exemple, i si entren a robar, el gos bordarà, o els mossegarà o alguna cosa farà.
Si tens una BOA CONSTRICTOR... Què fa?
Els mira? Els treu la llengua?
Això no impressiona. Pot molestar, però no crec que els lladres deixin la tele i marxin avergonyits.
 
 

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A.