Cerca
 
TV3
 
 
 
En clau de vi
 

Vídeo del programa

 
Enologia  - 04/12/2011 56.06

Joan R. Escoda: militància biodinàmica

El programa d'aquesta setmana ens apropa a una manera particular i molt personal de fer vi, seguint els principis de l'agricultura biodinàmica de Rudolf Steiner. Anirem fins a la DO Conca de Barberà i aprendrem a fabricar compostos naturals a base d'escorça d'arbre, farem servir banyes d'animals morts i invocarem les forces còsmiques per obtenir uns vins únics.

 
 

Més vídeos

  • Joan R. Escoda: militància biodinàmica Play 56.06

    04/12/2011

    Joan R. Escoda: militància biodinàmica

    El programa d'aquesta setmana ens apropa a una manera particular i molt personal de fer vi, ...

  • Els "trincus" fan vi Play 51.46

    09/10/2011

    Els "trincus" fan vi

    Aquesta setmana tenim dos protagonistes, dos elaboradors del món del vi: el Toni Cruz i el Josep ...

  • Sara Pérez: Passió i entusiasme Play 55.52

    02/10/2011

    Sara Pérez: Passió i entusiasme

    "En clau de vi" comença la tercera temporada. Amb la direcció i presentació de Marcel Gorgori, i ...

  • Josep Roca: Personatge i persona Play 1.00.07

    08/01/2012

    Josep Roca: Personatge i persona

    El sommelier d'El celler de Can Roca és el protagonista d'aquesta nova entrega d'"En clau de vi".

  • Sergi Ferrer-Salat: La realització d'un somni Play 56.07

    27/11/2011

    Sergi Ferrer-Salat: La realització d'un somni

    El programa d'aquesta setmana ens acosta a un establiment únic a Barcelona i gairebé únic al món. ...

  • Agustí Torelló 2010 Play 56.09

    20/11/2011

    Agustí Torelló 2010

    Nova entrega del programa que vol mostrar-vos que qualsevol persona, amb un mínim d'interès, està ...

  • Joan Soler: L'agricultura sincera Play 56.03

    18/12/2011

    Joan Soler: L'agricultura sincera

    El programa d'aquesta setmana ens porta fins a la DO Pla de Bages, on ens rep Joan Soler (Abadal). ...

  • Emilio Rojo: Excentricitat desacomplexada Play 55.50

    11/12/2011

    Emilio Rojo: Excentricitat desacomplexada

    Anirem fins a Galícia, concretament a Arnoia, per conèixer un dels personatges més singulars que ...

  • Remírez de Ganuza/López de Heredia: Els Extrems Play 59.57

    13/11/2011

    Remírez de Ganuza/López de Heredia: Els Extrems

    Nova entrega del programa que vol mostrar-vos que qualsevol persona, amb un mínim d'interès, està ...

  • Lluís Llach: El compromís de sempre Play 56.45

    06/11/2011

    Lluís Llach: El compromís de sempre

    Nova entrega del programa que vol mostrar-vos que qualsevol persona, amb un mínim d'interès, està ...

  • Raül Bobet: idealisme, coneixement i rigor Play 56.02

    22/07/2013

    Raül Bobet: idealisme, coneixement i rigor

    Nova entrega del programa que vol mostrar-vos que qualsevol persona, amb un mínim d'interès, està ...

  • Què ha estat "En clau de vi 3"? Play 56.03

    22/01/2012

    Què ha estat "En clau de vi 3"?

    Programa número 42 d'"En clau de vi".

  • Cupatge de personatges Play 55.38

    15/01/2012

    Cupatge de personatges

    Capítol 41 del programa de vins presentat per Marcel Gorgori.

  • Miguel Bosé: una altra cara Play 56.01

    23/10/2011

    Miguel Bosé: una altra cara

    El carismàtic cantant és el convidat aquesta setmana del programa.

  • René Barbier: La integració en el paisatge Play 55.58

    16/10/2011

    René Barbier: La integració en el paisatge

    Aquest capítol el protagonitza un personatge molt conegut en el món dels vins, especialment al ...

  • Per què fa vi Lluís Llach? Play 59.

    24/10/2008

    Per què fa vi Lluís Llach?

    En aquesta edició del programa de Televisió de Catalunya dedicat al món del vi coneixerem els ...

 
 
 
Marcel Gorgori, director i presentador del programa
 

El programa vol mostrar que qualsevol persona, amb un mínim d'interès, està capacitada per aprendre a distingir i a valorar les característiques essencials d'un bon vi.

 

Cultura del vi

A "En clau de vi" ens apropem a Emilio Rojo. Dijous, 22.05, al 33

L'excentricitat desacomplexada d'Emilio Rojo, a "En clau de vi"

Aquesta setmana "En clau de vi" s'acosta a Emilio Rojo, un dels personatges més singulars que fan vi.

 

Properes emissions

  • 33
    Dijous 24/07/2014 21:55

    Emilio Rojo: Excentricitat desacomplexada

    Anirem fins a Galícia, concretament a Arnoia per conèixer un dels personatges més singulars que fan vi: Emilio Rojo. El vi blanc que du el seu nom és ...

    Anirem fins a Galícia, concretament a Arnoia per conèixer un dels personatges més singulars que fan vi: Emilio Rojo. El vi blanc que du el seu nom és un ribeiro tan exclusiu, amb una producció tan escassa que és gairebé mític; es dóna per fet que hi ha molt poca gent que l'ha tastat. Nosaltres sí que el tastarem, i coneixerem la persona que hi ha al darrere, Emilio Rojo, conegut encara al poble com "o neto da Xusta", i com a ell li agrada descriure's. Amb el seu poblat bigoti i amb un barret d'estibador calat fins a les celles, Rojo se'ns mostra sincer i apassionat, i ens fa entendre per què sempre darrere un gran vi sempre hi ha un gran elaborador.

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    La matinada de dijous a divendres 25/07/2014 00:10

    Emilio Rojo: Excentricitat desacomplexada

    Anirem fins a Galícia, concretament a Arnoia per conèixer un dels personatges més singulars que fan vi: Emilio Rojo. El vi blanc que du el seu nom és ...

    Anirem fins a Galícia, concretament a Arnoia per conèixer un dels personatges més singulars que fan vi: Emilio Rojo. El vi blanc que du el seu nom és un ribeiro tan exclusiu, amb una producció tan escassa que és gairebé mític; es dóna per fet que hi ha molt poca gent que l'ha tastat. Nosaltres sí que el tastarem, i coneixerem la persona que hi ha al darrere, Emilio Rojo, conegut encara al poble com "o neto da Xusta", i com a ell li agrada descriure's. Amb el seu poblat bigoti i amb un barret d'estibador calat fins a les celles, Rojo se'ns mostra sincer i apassionat, i ens fa entendre per què sempre darrere un gran vi sempre hi ha un gran elaborador.

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • 33
    La matinada de dijous a divendres 25/07/2014 02:20

    Emilio Rojo: Excentricitat desacomplexada

    Anirem fins a Galícia, concretament a Arnoia per conèixer un dels personatges més singulars que fan vi: Emilio Rojo. El vi blanc que du el seu nom és ...

    Anirem fins a Galícia, concretament a Arnoia per conèixer un dels personatges més singulars que fan vi: Emilio Rojo. El vi blanc que du el seu nom és un ribeiro tan exclusiu, amb una producció tan escassa que és gairebé mític; es dóna per fet que hi ha molt poca gent que l'ha tastat. Nosaltres sí que el tastarem, i coneixerem la persona que hi ha al darrere, Emilio Rojo, conegut encara al poble com "o neto da Xusta", i com a ell li agrada descriure's. Amb el seu poblat bigoti i amb un barret d'estibador calat fins a les celles, Rojo se'ns mostra sincer i apassionat, i ens fa entendre per què sempre darrere un gran vi sempre hi ha un gran elaborador.

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    La matinada de dijous a divendres 25/07/2014 05:47

    Emilio Rojo: Excentricitat desacomplexada

    Anirem fins a Galícia, concretament a Arnoia per conèixer un dels personatges més singulars que fan vi: Emilio Rojo. El vi blanc que du el seu nom és ...

    Anirem fins a Galícia, concretament a Arnoia per conèixer un dels personatges més singulars que fan vi: Emilio Rojo. El vi blanc que du el seu nom és un ribeiro tan exclusiu, amb una producció tan escassa que és gairebé mític; es dóna per fet que hi ha molt poca gent que l'ha tastat. Nosaltres sí que el tastarem, i coneixerem la persona que hi ha al darrere, Emilio Rojo, conegut encara al poble com "o neto da Xusta", i com a ell li agrada descriure's. Amb el seu poblat bigoti i amb un barret d'estibador calat fins a les celles, Rojo se'ns mostra sincer i apassionat, i ens fa entendre per què sempre darrere un gran vi sempre hi ha un gran elaborador.

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    Diumenge 27/07/2014 13:30

    Emilio Rojo: Excentricitat desacomplexada

    Anirem fins a Galícia, concretament a Arnoia per conèixer un dels personatges més singulars que fan vi: Emilio Rojo. El vi blanc que du el seu nom és ...

    Anirem fins a Galícia, concretament a Arnoia per conèixer un dels personatges més singulars que fan vi: Emilio Rojo. El vi blanc que du el seu nom és un ribeiro tan exclusiu, amb una producció tan escassa que és gairebé mític; es dóna per fet que hi ha molt poca gent que l'ha tastat. Nosaltres sí que el tastarem, i coneixerem la persona que hi ha al darrere, Emilio Rojo, conegut encara al poble com "o neto da Xusta", i com a ell li agrada descriure's. Amb el seu poblat bigoti i amb un barret d'estibador calat fins a les celles, Rojo se'ns mostra sincer i apassionat, i ens fa entendre per què sempre darrere un gran vi sempre hi ha un gran elaborador.

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • 33
    Dijous 31/07/2014 21:55

    Joan Soler: L'agricultura sincera

    El programa d'aquesta setmana ens porta fins a la DO Pla de Bages, on ens rep Joan Soler (Abadal). En Joan ens explicarà que per aconseguir un bon vi,...

    El programa d'aquesta setmana ens porta fins a la DO Pla de Bages, on ens rep Joan Soler (Abadal). En Joan ens explicarà que per aconseguir un bon vi, més important que no pas que la vinya sigui vella o sigui jove, és que la vinya estigui equilibrada. Abans de tornar cap al celler, on ens mostrarà algun dels seus projectes més personals, en Joan ens farà parar a peu de camí, just al davant d'una barraca de vinya on comentarem què eren, quina funció feien, i si avui dia es fan servir.

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • 33
    La matinada de dijous a divendres 01/08/2014 02:18

    Joan Soler: L'agricultura sincera

    El programa d'aquesta setmana ens porta fins a la DO Pla de Bages, on ens rep Joan Soler (Abadal). En Joan ens explicarà que per aconseguir un bon vi,...

    El programa d'aquesta setmana ens porta fins a la DO Pla de Bages, on ens rep Joan Soler (Abadal). En Joan ens explicarà que per aconseguir un bon vi, més important que no pas que la vinya sigui vella o sigui jove, és que la vinya estigui equilibrada. Abans de tornar cap al celler, on ens mostrarà algun dels seus projectes més personals, en Joan ens farà parar a peu de camí, just al davant d'una barraca de vinya on comentarem què eren, quina funció feien, i si avui dia es fan servir.

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    Dissabte 02/08/2014 23:39

    Joan Soler: L'agricultura sincera

    El programa d'aquesta setmana ens porta fins a la DO Pla de Bages, on ens rep Joan Soler (Abadal). En Joan ens explicarà que per aconseguir un bon vi,...

    El programa d'aquesta setmana ens porta fins a la DO Pla de Bages, on ens rep Joan Soler (Abadal). En Joan ens explicarà que per aconseguir un bon vi, més important que no pas que la vinya sigui vella o sigui jove, és que la vinya estigui equilibrada. Abans de tornar cap al celler, on ens mostrarà algun dels seus projectes més personals, en Joan ens farà parar a peu de camí, just al davant d'una barraca de vinya on comentarem què eren, quina funció feien, i si avui dia es fan servir.

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    La matinada de dissabte a diumenge 03/08/2014 04:15

    Joan Soler: L'agricultura sincera

    El programa d'aquesta setmana ens porta fins a la DO Pla de Bages, on ens rep Joan Soler (Abadal). En Joan ens explicarà que per aconseguir un bon vi,...

    El programa d'aquesta setmana ens porta fins a la DO Pla de Bages, on ens rep Joan Soler (Abadal). En Joan ens explicarà que per aconseguir un bon vi, més important que no pas que la vinya sigui vella o sigui jove, és que la vinya estigui equilibrada. Abans de tornar cap al celler, on ens mostrarà algun dels seus projectes més personals, en Joan ens farà parar a peu de camí, just al davant d'una barraca de vinya on comentarem què eren, quina funció feien, i si avui dia es fan servir.

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    Diumenge 03/08/2014 13:30

    Joan Soler: L'agricultura sincera

    El programa d'aquesta setmana ens porta fins a la DO Pla de Bages, on ens rep Joan Soler (Abadal). En Joan ens explicarà que per aconseguir un bon vi,...

    El programa d'aquesta setmana ens porta fins a la DO Pla de Bages, on ens rep Joan Soler (Abadal). En Joan ens explicarà que per aconseguir un bon vi, més important que no pas que la vinya sigui vella o sigui jove, és que la vinya estigui equilibrada. Abans de tornar cap al celler, on ens mostrarà algun dels seus projectes més personals, en Joan ens farà parar a peu de camí, just al davant d'una barraca de vinya on comentarem què eren, quina funció feien, i si avui dia es fan servir.

    • Subtitols
    • 3alacarta
 
 
 

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A.