Cerca
 
TV3
 
 
 
 

Vídeo del programa

 
Divulgació  - 18/02/2014 7.43

Aletes de pollastre amb salsa teriyaki

FELIP LLUFRIU ROCA BAR Barcelona Dificultat: baixa Temps d'elaboració: Producte principal: aletes de pollastre Temporada: tot l'any

 
 

Més vídeos

  • Aletes de pollastre amb salsa teriyaki Play 7.43

    18/02/2014

    Aletes de pollastre amb salsa teriyaki

    FELIP LLUFRIU ROCA BAR Barcelona Dificultat: baixa Temps d'elaboració: Producte principal: aletes ...

  • Bacallà amb taronja i ceba escabetxada Play 7.36

    11/04/2014

    Bacallà amb taronja i ceba escabetxada

    Mariona Quadrada Professora de cuina Reus Dificultat: baixa Temps d'elaboració: Producte ...

  • Bacallà amb crema d'ou Play 7.37

    10/04/2014

    Bacallà amb crema d'ou

    Mariona Quadrada Professora de cuina Reus Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 30 ...

  • Bacallà de Divendres Sant Play 8.12

    09/04/2014

    Bacallà de Divendres Sant

  • Bacallà amb dues melmelades Play 7.46

    08/04/2014

    Bacallà amb dues melmelades

    Mariona Quadrada Professora de cuina Reus Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 30 ...

  • Esqueixada cuita Play 6.55

    07/04/2014

    Esqueixada cuita

    Setmana del Bacallà Mariona Quadrada Professora de cuina Reus Dificultat: baixa Temps ...

  • Cassola de carxofes i pèsols Play 7.38

    04/04/2014

    Cassola de carxofes i pèsols

    Dificultat: baixa Temps d'elaboració: Producte principal: carxofes/pèsols Temporada: ...

  • Mandonguilles de peus de porc i romesco Play 8.27

    03/04/2014

    Mandonguilles de peus de porc i romesco

    Antonio Rubies Restaurant Antoni Rubies Artesa de Lleida

  • Fricandó d'esturió amb bolets i el seu caviar Play 7.56

    02/04/2014

    Fricandó d'esturió amb bolets i el seu caviar

    Antonio Rubies Restaurant Antoni Rubies Artesa de Lleida

  • Arròs de verdura de temporada i ceps Play 7.59

    01/04/2014

    Arròs de verdura de temporada i ceps

    Antonio Rubies Restaurant Antoni Rubies Artesa de Lleida

  • Raviolis de botifarra negra amb puré de cigrons Play 7.56

    31/03/2014

    Raviolis de botifarra negra amb puré de cigrons

    Antonio Rubies Restaurant Antoni Rubies Artesa de Lleida

  • Crema de patata amb ou, ceba caramel·litzada i pernil Play 7.44

    28/03/2014

    Crema de patata amb ou, ceba caramel·litzada i pernil

    CUINA DE CASA Àlex Pujols Músic Sta. Eugènia de Berga (Osona) Dificultat: mitjana Temps ...

  • Daus de pollastre amb escamarlans Play 7.32

    27/03/2014

    Daus de pollastre amb escamarlans

    BERNAT HARSTER DADÀ Hostalets de Llers (Alt Empordà) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: ...

  • Ou escumat cruixent amb Parmentier fumat i sobrassada Play 7.35

    26/03/2014

    Ou escumat cruixent amb Parmentier fumat i sobrassada

    BERNAT HARSTER DADÀ Hostalets de Llers (Alt Empordà) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 1 h ...

  • Amanida de rogerons escabetxats Play 7.38

    25/03/2014

    Amanida de rogerons escabetxats

    BERNAT HARSTER DADÀ Hostalets de Llers (Alt Empordà) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 40 ...

  • Sèpia estofada amb pèsols i carxofes Play 7.20

    24/03/2014

    Sèpia estofada amb pèsols i carxofes

 
 
 
Logotip de "Cuines"
 

Excel·lents cuiners donen les claus de la nostra cuina. Primers, segons plats i postres que fan de l'obligació diària de cuinar un autèntic plaer.

 

Gastronomia

Aletes de pollastre amb salsa teriyaki. De dimarts a divendres, 15.40

Les receptes del Roca Bar, a "Cuines"

El xef Felip Llufriu ens ensenyarà a preparar diversos platets i un dels singulars entrepans especialitat dels germans Roca: un "rocadillo" de cua de bou.

 

Properes emissions

  • TVCi
    Dimecres 23/04/2014 15:35

    Arròs salvatge, verdures i sopa de miso

    FELIP LLUFRIU ROCA BAR Barcelona Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 1h Producte principal: arròs/verdures/miso Temporada: tot l'any

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • 3HD
    Dimecres 23/04/2014 15:35

    Arròs salvatge, verdures i sopa de miso

    FELIP LLUFRIU ROCA BAR Barcelona Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 1h Producte principal: arròs/verdures/miso Temporada: tot l'any

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TV3
    Dimecres 23/04/2014 15:41

    Arròs salvatge, verdures i sopa de miso

    FELIP LLUFRIU ROCA BAR Barcelona Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 1h Producte principal: arròs/verdures/miso Temporada: tot l'any

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    La matinada de dimecres a dijous 24/04/2014 01:41

    Arròs salvatge, verdures i sopa de miso

    FELIP LLUFRIU ROCA BAR Barcelona Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 1h Producte principal: arròs/verdures/miso Temporada: tot l'any

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    La matinada de dimecres a dijous 24/04/2014 06:30

    Arròs salvatge, verdures i sopa de miso

    FELIP LLUFRIU ROCA BAR Barcelona Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 1h Producte principal: arròs/verdures/miso Temporada: tot l'any

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TV3
    Dijous 24/04/2014 15:35

    Entrepà de cua de bou

    FELIP LLUFRIU ROCA BAR Barcelona Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: Producte principal: cua de bou/brioix Temporada: tot l'any

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    Dijous 24/04/2014 15:35

    Entrepà de cua de bou

    FELIP LLUFRIU ROCA BAR Barcelona Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: Producte principal: cua de bou/brioix Temporada: tot l'any

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • 3HD
    Dijous 24/04/2014 15:35

    Entrepà de cua de bou

    FELIP LLUFRIU ROCA BAR Barcelona Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: Producte principal: cua de bou/brioix Temporada: tot l'any

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    La matinada de dijous a divendres 25/04/2014 01:42

    Entrepà de cua de bou

    FELIP LLUFRIU ROCA BAR Barcelona Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: Producte principal: cua de bou/brioix Temporada: tot l'any

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TV3
    Divendres 25/04/2014 15:40

    Rap i musclos amb beixamel

    CUINA DE CASA LUCÍA HERNÁNDEZ MESTRESSA DE CASA Terrassa (Vallès Occidental) Dificultat: baixa Temps d'elaboració: Producte principal: rap/musclos Te...

    CUINA DE CASA LUCÍA HERNÁNDEZ MESTRESSA DE CASA Terrassa (Vallès Occidental) Dificultat: baixa Temps d'elaboració: Producte principal: rap/musclos Temporada: tot l'any

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    Divendres 25/04/2014 15:40

    Rap i musclos amb beixamel

    CUINA DE CASA LUCÍA HERNÁNDEZ MESTRESSA DE CASA Terrassa (Vallès Occidental) Dificultat: baixa Temps d'elaboració: Producte principal: rap/musclos Te...

    CUINA DE CASA LUCÍA HERNÁNDEZ MESTRESSA DE CASA Terrassa (Vallès Occidental) Dificultat: baixa Temps d'elaboració: Producte principal: rap/musclos Temporada: tot l'any

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    La matinada de divendres a dissabte 26/04/2014 01:05

    Rap i musclos amb beixamel

    CUINA DE CASA LUCÍA HERNÁNDEZ MESTRESSA DE CASA Terrassa (Vallès Occidental) Dificultat: baixa Temps d'elaboració: Producte principal: rap/musclos Te...

    CUINA DE CASA LUCÍA HERNÁNDEZ MESTRESSA DE CASA Terrassa (Vallès Occidental) Dificultat: baixa Temps d'elaboració: Producte principal: rap/musclos Temporada: tot l'any

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    La matinada de divendres a dissabte 26/04/2014 06:37

    Rap i musclos amb beixamel

    CUINA DE CASA LUCÍA HERNÁNDEZ MESTRESSA DE CASA Terrassa (Vallès Occidental) Dificultat: baixa Temps d'elaboració: Producte principal: rap/musclos Te...

    CUINA DE CASA LUCÍA HERNÁNDEZ MESTRESSA DE CASA Terrassa (Vallès Occidental) Dificultat: baixa Temps d'elaboració: Producte principal: rap/musclos Temporada: tot l'any

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TV3
    Dilluns 28/04/2014 15:40

    Crema de porros amb ou escaldat, formatge i torradetes

    MARÇAL CURRIU HOSTAL DE SANT MAURICI La Quar (Berguedà) Dificultat: baixa Temps d'elaboració: 40' Producte principal: porros/ous Temporada: tot l'any ...

    MARÇAL CURRIU HOSTAL DE SANT MAURICI La Quar (Berguedà) Dificultat: baixa Temps d'elaboració: 40' Producte principal: porros/ous Temporada: tot l'any

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    Dilluns 28/04/2014 15:40

    Crema de porros amb ou escaldat, formatge i torradetes

    MARÇAL CURRIU HOSTAL DE SANT MAURICI La Quar (Berguedà) Dificultat: baixa Temps d'elaboració: 40' Producte principal: porros/ous Temporada: tot l'any ...

    MARÇAL CURRIU HOSTAL DE SANT MAURICI La Quar (Berguedà) Dificultat: baixa Temps d'elaboració: 40' Producte principal: porros/ous Temporada: tot l'any

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    La matinada de dilluns a dimarts 29/04/2014 01:05

    Crema de porros amb ou escaldat, formatge i torradetes

    MARÇAL CURRIU HOSTAL DE SANT MAURICI La Quar (Berguedà) Dificultat: baixa Temps d'elaboració: 40' Producte principal: porros/ous Temporada: tot l'any ...

    MARÇAL CURRIU HOSTAL DE SANT MAURICI La Quar (Berguedà) Dificultat: baixa Temps d'elaboració: 40' Producte principal: porros/ous Temporada: tot l'any

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    La matinada de dilluns a dimarts 29/04/2014 06:37

    Crema de porros amb ou escaldat, formatge i torradetes

    MARÇAL CURRIU HOSTAL DE SANT MAURICI La Quar (Berguedà) Dificultat: baixa Temps d'elaboració: 40' Producte principal: porros/ous Temporada: tot l'any ...

    MARÇAL CURRIU HOSTAL DE SANT MAURICI La Quar (Berguedà) Dificultat: baixa Temps d'elaboració: 40' Producte principal: porros/ous Temporada: tot l'any

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TV3
    Dimarts 29/04/2014 15:40

    Cassola d'arròs de muntanya amb cargols

    MARÇAL CURRIU HOSTAL SANT MAURICI La Quar (Berguedà) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 1h Producte principal: arròs Temporada: tot l'any (adapta...

    MARÇAL CURRIU HOSTAL SANT MAURICI La Quar (Berguedà) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 1h Producte principal: arròs Temporada: tot l'any (adaptant els ingredients a l'estació

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    Dimarts 29/04/2014 15:40

    Cassola d'arròs de muntanya amb cargols

    MARÇAL CURRIU HOSTAL SANT MAURICI La Quar (Berguedà) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 1h Producte principal: arròs Temporada: tot l'any (adapta...

    MARÇAL CURRIU HOSTAL SANT MAURICI La Quar (Berguedà) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 1h Producte principal: arròs Temporada: tot l'any (adaptant els ingredients a l'estació

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    La matinada de dimarts a dimecres 30/04/2014 02:00

    Cassola d'arròs de muntanya amb cargols

    MARÇAL CURRIU HOSTAL SANT MAURICI La Quar (Berguedà) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 1h Producte principal: arròs Temporada: tot l'any (adapta...

    MARÇAL CURRIU HOSTAL SANT MAURICI La Quar (Berguedà) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 1h Producte principal: arròs Temporada: tot l'any (adaptant els ingredients a l'estació

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    La matinada de dimarts a dimecres 30/04/2014 06:37

    Cassola d'arròs de muntanya amb cargols

    MARÇAL CURRIU HOSTAL SANT MAURICI La Quar (Berguedà) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 1h Producte principal: arròs Temporada: tot l'any (adapta...

    MARÇAL CURRIU HOSTAL SANT MAURICI La Quar (Berguedà) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 1h Producte principal: arròs Temporada: tot l'any (adaptant els ingredients a l'estació

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TV3
    Dimecres 30/04/2014 15:40

    Ànec amb naps negres

    MARÇAL CURRIU HOSTAL DE SANT MAURICI La Quar (Berguedà) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 1h.30 Producte principal: ànec/naps negres Temporada:...

    MARÇAL CURRIU HOSTAL DE SANT MAURICI La Quar (Berguedà) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 1h.30 Producte principal: ànec/naps negres Temporada: hivern/principi primavera

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    Dimecres 30/04/2014 15:40

    Ànec amb naps negres

    MARÇAL CURRIU HOSTAL DE SANT MAURICI La Quar (Berguedà) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 1h.30 Producte principal: ànec/naps negres Temporada:...

    MARÇAL CURRIU HOSTAL DE SANT MAURICI La Quar (Berguedà) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 1h.30 Producte principal: ànec/naps negres Temporada: hivern/principi primavera

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    La matinada de dimecres a dijous 01/05/2014 01:05

    Ànec amb naps negres

    MARÇAL CURRIU HOSTAL DE SANT MAURICI La Quar (Berguedà) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 1h.30 Producte principal: ànec/naps negres Temporada:...

    MARÇAL CURRIU HOSTAL DE SANT MAURICI La Quar (Berguedà) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 1h.30 Producte principal: ànec/naps negres Temporada: hivern/principi primavera

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    La matinada de dimecres a dijous 01/05/2014 06:37

    Ànec amb naps negres

    MARÇAL CURRIU HOSTAL DE SANT MAURICI La Quar (Berguedà) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 1h.30 Producte principal: ànec/naps negres Temporada:...

    MARÇAL CURRIU HOSTAL DE SANT MAURICI La Quar (Berguedà) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 1h.30 Producte principal: ànec/naps negres Temporada: hivern/principi primavera

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TV3
    Divendres 02/05/2014 15:40

    Pastís de xocolata

    Patricia Nieto empresària Igualada Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: Producte principal: xocolata Temporada: tot l'any

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    Divendres 02/05/2014 15:40

    Pastís de xocolata

    Patricia Nieto empresària Igualada Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: Producte principal: xocolata Temporada: tot l'any

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    La matinada de divendres a dissabte 03/05/2014 06:37

    Pastís de xocolata

    Patricia Nieto empresària Igualada Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: Producte principal: xocolata Temporada: tot l'any

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TV3
    Dilluns 05/05/2014 15:40

    Estofat de cigrons amb orella i botifarra negra

    Xavier Sender Fonda España Barcelona Dificultat: Baixa Temps d'elaboració: Producte principal: Cigrons Temporada: Tot l'any

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TV3
    Dimarts 06/05/2014 15:40

    Arròs melós de colomí i múrgules

    Xavier Sender Fonda España Barcelona Dificultat: Mitjana Temps d'elaboració: Producte principal: Arròs bomba, colomins Temporada: Hivern/primavera ...

    Xavier Sender Fonda España Barcelona Dificultat: Mitjana Temps d'elaboració: Producte principal: Arròs bomba, colomins Temporada: Hivern/primavera

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TV3
    Dimecres 07/05/2014 15:40

    Sípia ¿a la bruta¿ amb cloïsses i all i oli

    Xavier Sender Fonda España Barcelona Dificultat: Mitjana Temps d'elaboració: Producte principal: Sípia Temporada: Tot l'any

    • Subtitols
    • 3alacarta
 
 
 

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A.