Cerca
 
TV3
 
 
 
 

Vídeo del programa

 
Divulgació  - 31/10/2014 8.10

Granada d'albergínia

CUINA DE CASA MIQUEL LLULL ENGINYER MANACOR (Mallorca) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 50' Producte principal: albergínies Temporada: estiu/tardor

 
 

Més vídeos

  • Granada d'albergínia Play 8.10

    31/10/2014

    Granada d'albergínia

    CUINA DE CASA MIQUEL LLULL ENGINYER MANACOR (Mallorca) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: ...

  • Cocotxes de muntanya amb cloïsses Play 5.55

    30/10/2014

    Cocotxes de muntanya amb cloïsses

  • Arròs amb costella de porc i trompetes de la mort Play 7.01

    29/10/2014

    Arròs amb costella de porc i trompetes de la mort

  • Platillo de Sant Climent Play 7.58

    28/10/2014

    Platillo de Sant Climent

    GERARD SOLÍS EL RACÓ SANT CLIMENT DE LLOBREGAT (Baix Llobregat) Dificultat: mitjana Temps ...

  • Saltat de botifarra amb seques i ceps Play 5.53

    27/10/2014

    Saltat de botifarra amb seques i ceps

    GERARD SOLÍS El RACÓ SANT CLIMENT DE LLOBREGAT Baix Llobregat Dificultat: baixa Temps ...

  • Panellets d'avellana Play 6.38

    26/10/2012

    Panellets d'avellana

    Dificultat: baixa Temps d'elaboració: 40 min (més el repòs de la pasta) Producte principal: ...

  • Pastís d'avellana i sopa de marialluïsa Play 8.16

    30/04/2012

    Pastís d'avellana i sopa de marialluïsa

    El cuiner Maties Fernández, del restaurant Quinoa de Falset, ens prepara un pastís d'avellana i ...

  • Costelletes de cabrit arrebossades Play 6.42

    15/01/2013

    Costelletes de cabrit arrebossades

    Dificultat: baixa Temps d'elaboració: 50 min Producte principal: cabrit Temporada: tardor/hivern

  • Crema d'ametlla, moscatell i cansalada Play 6.36

    09/04/2013

    Crema d'ametlla, moscatell i cansalada

    Restaurant NOU MODERNO Cuiner.- Maria Rosa Vallespir .- VILALBA DELS ARCS (TERRA ALTA) Dificultat: ...

  • Rap amb pebrots del piquillo amb vainilla i festucs Play 8.04

    05/06/2014

    Rap amb pebrots del piquillo amb vainilla i festucs

    Eduard Xatruch Restaurant Compartir Cadaqués (Alt Empordà) Dificultat: mitjana Temps ...

  • Patates amb fredolics i amanida de col confitada Play 7.53

    24/01/2014

    Patates amb fredolics i amanida de col confitada

    MARGARITA SÁNCHEZ CUINA DE CASA JUBILADA Berga Dificultat: baixa Temps d'elaboració: 1 h, més el ...

  • Amanida de conserves de rovellons i figues Play 7.42

    14/10/2013

    Amanida de conserves de rovellons i figues

    Pere Planagumà, Restaurant Les Cols, Olot Dificultat: baixa Temps d'elaboració: 20 min (més la ...

  • Llagostins amb cigronets i pastissets Play 8.29

    10/12/2012

    Llagostins amb cigronets i pastissets

    Dificultat: baixa Temps d'elaboració: 50 min Producte principal: cigrons/espardenyes Temporada: ...

  • Estofat de bolets amb gambes Play 7.43

    04/02/2014

    Estofat de bolets amb gambes

    Vicenç Fajardo La Plaça Madremanya (Gironès) Dificultat: baixa Temps d'elaboració: Producte ...

  • Rossinyols amb iogurt de cabra Play 7.38

    04/10/2012

    Rossinyols amb iogurt de cabra

  • Torradeta amb arrop de carbassa a la vainilla Play 8.23

    10/10/2014

    Torradeta amb arrop de carbassa a la vainilla

 
 
 
Logotip de "Cuines"
 

Excel·lents cuiners donen les claus de la nostra cuina. Primers, segons plats i postres que fan de l'obligació diària de cuinar un autèntic plaer.

 

Properes emissions

  • TVCi
    Divendres 31/10/2014 15:35

    Granada d'albergínia

    CUINA DE CASA MIQUEL LLULL ENGINYER MANACOR (Mallorca) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 50' Producte principal: albergínies Temporada: estiu/ta...

    CUINA DE CASA MIQUEL LLULL ENGINYER MANACOR (Mallorca) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 50' Producte principal: albergínies Temporada: estiu/tardor

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • 3HD
    Divendres 31/10/2014 15:35

    Granada d'albergínia

    CUINA DE CASA MIQUEL LLULL ENGINYER MANACOR (Mallorca) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 50' Producte principal: albergínies Temporada: estiu/ta...

    CUINA DE CASA MIQUEL LLULL ENGINYER MANACOR (Mallorca) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 50' Producte principal: albergínies Temporada: estiu/tardor

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TV3
    Divendres 31/10/2014 15:43

    Granada d'albergínia

    CUINA DE CASA MIQUEL LLULL ENGINYER MANACOR (Mallorca) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 50' Producte principal: albergínies Temporada: estiu/ta...

    CUINA DE CASA MIQUEL LLULL ENGINYER MANACOR (Mallorca) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 50' Producte principal: albergínies Temporada: estiu/tardor

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TV3
    Dilluns 03/11/2014 15:35

    Cassola de fideus, carbassa i calamars

    XAVIER FABRA QUINTAFORCA NULLES (Alt Camp) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 40' Producte principal: fideus/carbassa/calamar Temporada: tardor/t...

    XAVIER FABRA QUINTAFORCA NULLES (Alt Camp) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 40' Producte principal: fideus/carbassa/calamar Temporada: tardor/tot l'any

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    Dilluns 03/11/2014 15:35

    Cassola de fideus, carbassa i calamars

    XAVIER FABRA QUINTAFORCA NULLES (Alt Camp) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 40' Producte principal: fideus/carbassa/calamar Temporada: tardor/t...

    XAVIER FABRA QUINTAFORCA NULLES (Alt Camp) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 40' Producte principal: fideus/carbassa/calamar Temporada: tardor/tot l'any

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    La matinada de dilluns a dimarts 04/11/2014 06:30

    Cassola de fideus, carbassa i calamars

    XAVIER FABRA QUINTAFORCA NULLES (Alt Camp) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 40' Producte principal: fideus/carbassa/calamar Temporada: tardor/t...

    XAVIER FABRA QUINTAFORCA NULLES (Alt Camp) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 40' Producte principal: fideus/carbassa/calamar Temporada: tardor/tot l'any

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TV3
    Dimarts 04/11/2014 15:40

    Suquet de mandonguilles de moixina, safrà i pèsols secs

    XAVIER FABRA QUINTAFORCA NULLES (Alt Camp) Temps d'elaboració: 2 h (més les 3 h del repòs de la pasta a la nevera.) Producte principal: moixina (peix)...

    XAVIER FABRA QUINTAFORCA NULLES (Alt Camp) Temps d'elaboració: 2 h (més les 3 h del repòs de la pasta a la nevera.) Producte principal: moixina (peix)/pèsols negres. Temporada: tardor/hivern

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    Dimarts 04/11/2014 15:40

    Suquet de mandonguilles de moixina, safrà i pèsols secs

    XAVIER FABRA QUINTAFORCA NULLES (Alt Camp) Temps d'elaboració: 2 h (més les 3 h del repòs de la pasta a la nevera.) Producte principal: moixina (peix)...

    XAVIER FABRA QUINTAFORCA NULLES (Alt Camp) Temps d'elaboració: 2 h (més les 3 h del repòs de la pasta a la nevera.) Producte principal: moixina (peix)/pèsols negres. Temporada: tardor/hivern

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    La matinada de dimarts a dimecres 05/11/2014 01:16

    Suquet de mandonguilles de moixina, safrà i pèsols secs

    XAVIER FABRA QUINTAFORCA NULLES (Alt Camp) Temps d'elaboració: 2 h (més les 3 h del repòs de la pasta a la nevera.) Producte principal: moixina (peix)...

    XAVIER FABRA QUINTAFORCA NULLES (Alt Camp) Temps d'elaboració: 2 h (més les 3 h del repòs de la pasta a la nevera.) Producte principal: moixina (peix)/pèsols negres. Temporada: tardor/hivern

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    La matinada de dimarts a dimecres 05/11/2014 06:55

    Suquet de mandonguilles de moixina, safrà i pèsols secs

    XAVIER FABRA QUINTAFORCA NULLES (Alt Camp) Temps d'elaboració: 2 h (més les 3 h del repòs de la pasta a la nevera.) Producte principal: moixina (peix)...

    XAVIER FABRA QUINTAFORCA NULLES (Alt Camp) Temps d'elaboració: 2 h (més les 3 h del repòs de la pasta a la nevera.) Producte principal: moixina (peix)/pèsols negres. Temporada: tardor/hivern

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TV3
    Dimecres 05/11/2014 15:40

    Coca d'espelta amb bledes, codony i verat marinat

    XAVIER FABRA QUINTAFORCA NULLES (Alt Camp) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 3 h Producte principal: verats/farina/codonys Temporada: tardor ...

    XAVIER FABRA QUINTAFORCA NULLES (Alt Camp) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 3 h Producte principal: verats/farina/codonys Temporada: tardor

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    Dimecres 05/11/2014 15:40

    Coca d'espelta amb bledes, codony i verat marinat

    XAVIER FABRA QUINTAFORCA NULLES (Alt Camp) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 3 h Producte principal: verats/farina/codonys Temporada: tardor ...

    XAVIER FABRA QUINTAFORCA NULLES (Alt Camp) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 3 h Producte principal: verats/farina/codonys Temporada: tardor

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    La matinada de dimecres a dijous 06/11/2014 01:16

    Coca d'espelta amb bledes, codony i verat marinat

    XAVIER FABRA QUINTAFORCA NULLES (Alt Camp) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 3 h Producte principal: verats/farina/codonys Temporada: tardor ...

    XAVIER FABRA QUINTAFORCA NULLES (Alt Camp) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 3 h Producte principal: verats/farina/codonys Temporada: tardor

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    La matinada de dimecres a dijous 06/11/2014 06:39

    Coca d'espelta amb bledes, codony i verat marinat

    XAVIER FABRA QUINTAFORCA NULLES (Alt Camp) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 3 h Producte principal: verats/farina/codonys Temporada: tardor ...

    XAVIER FABRA QUINTAFORCA NULLES (Alt Camp) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 3 h Producte principal: verats/farina/codonys Temporada: tardor

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TV3
    Dijous 06/11/2014 15:40

    Cigrons amb tomàquet, tripa de porc i figues assecades

    XAVIER FABRA QUINTAFORCA NULLES (Alt Camp) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 3 h Producte principal: cigrons/tripa de porc

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    Dijous 06/11/2014 15:40

    Cigrons amb tomàquet, tripa de porc i figues assecades

    XAVIER FABRA QUINTAFORCA NULLES (Alt Camp) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 3 h Producte principal: cigrons/tripa de porc

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    La matinada de dijous a divendres 07/11/2014 01:16

    Cigrons amb tomàquet, tripa de porc i figues assecades

    XAVIER FABRA QUINTAFORCA NULLES (Alt Camp) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 3 h Producte principal: cigrons/tripa de porc

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    La matinada de dijous a divendres 07/11/2014 06:38

    Cigrons amb tomàquet, tripa de porc i figues assecades

    XAVIER FABRA QUINTAFORCA NULLES (Alt Camp) Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 3 h Producte principal: cigrons/tripa de porc

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TV3
    Divendres 07/11/2014 15:40

    Braç de gitano de crema

    CDC ANTONIETA ROQUÉ MESTRESSA DE CASA LLEIDA Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 1 h Producte principal: sucre/farina/ous/ Temporada: tot l'any ...

    CDC ANTONIETA ROQUÉ MESTRESSA DE CASA LLEIDA Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 1 h Producte principal: sucre/farina/ous/ Temporada: tot l'any

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TVCi
    Divendres 07/11/2014 15:40

    Braç de gitano de crema

    CDC ANTONIETA ROQUÉ MESTRESSA DE CASA LLEIDA Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 1 h Producte principal: sucre/farina/ous/ Temporada: tot l'any ...

    CDC ANTONIETA ROQUÉ MESTRESSA DE CASA LLEIDA Dificultat: mitjana Temps d'elaboració: 1 h Producte principal: sucre/farina/ous/ Temporada: tot l'any

    • Subtitols
    • 3alacarta
  • TV3
    Dilluns 10/11/2014 15:40

    Cuines

    • 3alacarta
  • TV3
    Dimarts 11/11/2014 15:40

    Cuines

    • 3alacarta
  • TV3
    Dimecres 12/11/2014 15:40

    Cuines

    • 3alacarta
  • TV3
    Dijous 13/11/2014 15:40

    Cuines

    • 3alacarta
  • TV3
    Divendres 14/11/2014 15:40

    Cuines

    • 3alacarta
 
 
 

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A.