Capitols

Sisena temporada

 

Capítol 1001 - 21 de novembre

Secrets de l'Àgata

L'Àgata no pot passar el dia amb en Claudi perquè té plans, i ell decideix seguir-la. La Judit s'adona que, efectivament, en Blai s'està comportant d'una manera no gaire apropiada. La Míriam rebrà una esbroncada de campionat pel fet d'haver desobeït les ordres de la directora del diari. A la cuina, la Maribel decideix fer espavilar en Bruno d'una vegada.

Llegeix més

L'Àgata no pot passar el dia amb en Claudi perquè diu que té plans. Ell, una mica picat, decideix seguir-la, i descobreix que va a casa d'un home malalt. Quan es retroben, l'Àgata, després de renyar-lo per seguir-la, li explica la història: es tracta d'un amic de joventut que va caure malalt. Eren tres, però el tercer es va morir. Tots tres estaven molt units, i l'Àgata no pensa deixar de banda el seu amic. En Claudi comença a sentir, com deia la Mercè, una cosa semblant a l'amor.

La Judit renya l'Adam per desatendre la feina. Ha estat digitalitzant fotos familiars d'en Blai. Tot torna més o menys a lloc, però la Judit no pot evitar tafanejar les fotos i descobreix que l'orquídia que li va regalar l'altre dia és igual que una que va regalar fa temps a la seva dona. Ho explica a la Sònia, que ja viu amb l'Oleguer, i l'advocada li aconsella que freni en Blai si no vol que hi hagi raons. Més tard, la Judit esbronca la Míriam per haver continuat investigant la casa sado, i la noia, tot i que li diu que li farà cas, se li rebota i li diu que no entén la seva posició de renunciar a un afer com aquest. La Judit queda tocada. Comença a sentir-se massa sola. Tant, que no és capaç de parar els peus a en Blai, que cada cop va insinuant sentiments més perillosos. Però de moment no passa d'aquí. En Bruno demana a la Maribel que el posi a prova com a cuiner. Ella li encarrega un plat, però l'estagier no supera la prova. L'hi fa repetir, i l'hi torna a tombar.

En Bruno, empipat, protesta iradament. La Maribel el felicita perquè ha tret el geni. Agafant-se les coses així, amb ganes i nervi, és com progressarà. I li dóna un parell de consells per millorar el plat.

Col·lapsa

Comentaris (0)

 
 

Dóna'ns la teva opinió

Hola de nou
 

Et recordem que el missatge passarà un procés de moderació prèvia.
Per més informació, consulta les normes d'ús.
Si vols contactar amb nosaltres, fes-ho a través del servei d'Atenció a l'Audiència.

Encara no has escrit cap comentari!

Dóna'ns la teva opinió

Per afegir comentaris al web has d'estar registrat.

Publicitat

Escull la temporada

Capítols de la temporada

 • Capítol 1001 - 21/11/2014
  Secrets de l'Àgata

   
 • Capítol 1000 - 20/11/2014
  Han d'operar l'Elvira

   
 • Capítol 999 - 19/11/2014
  En Dani toca fons

   
 • Capítol 998 - 18/11/2014
  La Lídia, entre l'espasa i la paret

   
 • Capítol 997 - 17/11/2014
  La tornada de l'Omar

   
 • Capítol 996 - 14/11/2014
  La decisió de la Lídia

   
 • Capítol 995 - 13/11/2014
  El concurs de cuina

   
 • Capítol 994 - 12/11/2014
  La Míriam i la casa sado

   
 • Capítol 993 - 11/11/2014
  L'Alfred i la Nora

   
 • Capítol 992 - 10/11/2014
  En Balló, al descobert

   
Publicitat
 

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A.
Avís legal · Atenció a l’audiència