Capitols

Cinquena temporada

 

Capítol 942 - 20 de juliol

Hora de passar comptes

Se celebra el judici de la Mercè. Els Guitart no han estat gaire encertats contractant en Molina i se'ls han complicat les coses. En Claudi sabrà que l'Almeda estava al darrere de la detenció de la Mònica a Veneçuela, i no s'ho agafarà gens bé. La Lídia sabrà com aprofitar les desavinences entre en Martí i en Cristian. En Sergi i la Maribel compartiran fogons. La tensió serà irrespirable, i tots dos tenen compromisos sòlids...

Llegeix més

El judici comença malament per culpa dels titubejos de la Mercè. A més, en Molina va fer un nyap i l'Ernest decideix ocupar-se'n ell mateix. Fa que en Toni trobi el cotxe de l'Elisenda abandonat enmig del bosc, i aconsegueix que s'espanti. L'advocat canvia la seva declaració al judici, i assegura que la Mercè és incapaç de matar. Sense el principal testimoni, en Lluís ha perdut la batalla, però la Mercè, en un moment catàrtic, admet que els pocs segons de dubte i la seva gelosia van ser suficients perquè l'Ignasi morís ofegat. Ho ha fet per fer net també amb l'Ariadna. No anirà a la presó, però quedarà exposada davant de tothom. En Lluís es dóna per satisfet.

El sopar de la Convenció és un èxit. Tothom felicita els xefs, i la Maribel comparteix públicament els elogis amb tot l'equip. L'admiració d'en Sergi per ella creix i creix. Quan s'acomiaden no poden evitar l'atracció que hi ha entre tots dos. Es fan un petó. I un altre... i un altre, però acaben marxant cadascú per la seva banda. Però han passat moltes coses. La Maribel, que veu que la Candela i l'Íria han recuperat la relació amb la seva mare, decideix no marxar a Washington. L'Alfons s'ho agafa molt malament. Les nenes, entre plors, es fonen en una abraçada amb ella. És el final. Mentrestant, a La Barra, la Cristina veu que la normalitat que intenta aparentar en Sergi és mentida. I en Carlos, que s'ha trobat fent de confessor de tothom, és qui acaba resolent el trencaclosques. Diu a en Sergi que la Maribel no se'n va a Washington. I en Sergi corre cap a la cuina de Can Riera. Hi troba la Maribel... i acaben junts.

La Lídia se surt amb la seva. En Cristian, a canvi de diners, li dóna les fotos d'en Martí. Està rabiós amb el seu amic perquè la Mila, per culpa de l'heroïna que ell li ha proporcionat, ha patit una sobredosi i ha estat a punt de morir. S'ha adonat que en Martí estava disposat a matar-los tots dos, i ha decidit venjar-se. La Lídia gaudeix de la seva victòria. Ha comprat les fotos, les ha vist, s'ha esgarrifat... i diu a en Martí que no s'ha d'amoïnar, sempre que no la faci enfadar. En Martí, derrotat, inicia sense gaire convenciment una vida convencional en una casa nova amb la Judit. Una Judit que el comença a trobar estrany, diferent...

El detectiu d'en Claudi li ha portat l'Ismael. Rabiós, el sotmet a un interrogatori amenaçador. L'Ismael acaba confessant que els diners que té no provenen d'activitats delictives com la que va acabar amb la Mònica a la presó. Són els que li devia en Guillem Almeda. Així és com en Claudi s'assabenta que l'Almeda era al darrere de tot. Se'n va a casa seva, armat amb una pistola i disposat a matar-lo, però quan s'adona que això és exactament el que vol en Guillem: una mort ràpida, en Claudi marxa. En Guillem confessa, per carta, a la Lídia que ha estat enverinant el Miquel. Diu que li sap greu perquè ha fet mal a un innocent per fer-li mal a ella. Però en Guillem ha de morir. D'una o altra manera. I decideix ocupar-se'n ell mateix. La Carme li fa un últim favor: acompanyar-lo en la cerimònia del te. Però al te hi ha unes herbes mortals que li ha proporcionat en Jordi Vargas. En Guillem mor en presència de la Carme.

Col·lapsa

Comentaris (0)

 
 

Dóna'ns la teva opinió

Hola de nou
 

Et recordem que el missatge passarà un procés de moderació prèvia.
Per més informació, consulta les normes d'ús.
Si vols contactar amb nosaltres, fes-ho a través del servei d'Atenció a l'Audiència.

Encara no has escrit cap comentari!

Dóna'ns la teva opinió

Per afegir comentaris al web has d'estar registrat.

Publicitat

Escull la temporada

Capítols de la temporada

 • Capítol 942 - 20/07/2014
  Hora de passar comptes

   
 • Capítol 941 - 18/07/2014
  La poca traça dels Guitart

   
 • Capítol 940 - 17/07/2014
  Els plans d'en Balló

   
 • Capítol 939 - 16/07/2014
  El vi d'en Balló

   
 • Capítol 938 - 15/07/2014
  Problemes al "garden"

   
 • Capítol 937 - 14/07/2014
  Els plans d'en Martí

   
 • Capítol 936 - 11/07/2014
  El casament d'en Sergi i la Cristina

   
 • Capítol 935 - 10/07/2014
  Ha tornat en Toni

   
 • Capítol 934 - 09/07/2014
  La intoxicació encara cueja

   
 • Capítol 933 - 08/07/2014
  L'Ariadna i el secret mal amagat

   
Publicitat
 

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A.
Avís legal · Atenció a l’audiència