Capitols

Cinquena temporada

 

Capítol 882 - 23 d'abril

Les decisions de la Maribel

La Maribel es presenta als companys com a nova xef, però no està segura que l'equip estigui a l'alçada del que ella necessita. Els problemes entre en Rafel i l'Aniol augmenten i el fill té una idea una mica esbojarrada. La Judit i en Martí volen tornar al món del sado, però avui passa una cosa estranya. A La Barra, l'enfrontament entre en Sergi i l'Ernest s'accentua.

Llegeix més

La Maribel es presenta per fi a la cuina i comunica als companys que serà la nova xef. Retrobament feliç, amb l'excepció d'en Carlos, que no les té totes. Com que en Balló li ha donat carta blanca, la Maribel es planteja la possibilitat d'acomiadar tot l'equip, ja que els troba cremats i desmotivats. En Dani li demana que no ho faci i que els motivi. Ella acaba fent cas al seu germà. Es queda amb tot l'equip i els avisa que hauran de pencar de valent per tal d'aconseguir, un altre cop, l'excel·lència. Tots hi estan d'acord, tot i que en Carlos fa cares.

A casa d'en Rafel, la convivència continua sense funcionar. La Mercè recomana al seu amic que es quadri. Li costa, però ho fa. L'Aniol se'n va a veure la Nora i li proposa viure junts, però com a amics. Ella s'hi nega perquè sap que seria una mala idea, i l'Aniol decideix anar a viure amb la seva mare al Pirineu. La dona practica l'economia de subsistència: cultius, bestiar... En Rafel s'esvera.

La Judit té por que en Martí s'avorreixi i li diu que poden tornar a practicar sado. Ell tria un local. HI van tots dos, però no els agrada gens i surten a l'acte. En Martí diu que ha descobert una cosa que l'amoïna, però no sabem què.

L'Ernest exigeix a en Sergi que es posi les piles i creï tapes noves per a La Barra. Després de discutir una mica, en Sergi decideix quedar-se tota la nit a treballar. L'endemà en Salva i l'Ernest descobreixen que en Sergi ha creat més tapes per al Mirador que no pas per a La Barra del Port. Els germans es tornen a barallar.

Col·lapsa

Comentaris (0)

 
 

Dóna'ns la teva opinió

Hola de nou
 

Et recordem que el missatge passarà un procés de moderació prèvia.
Per més informació, consulta les normes d'ús.
Si vols contactar amb nosaltres, fes-ho a través del servei d'Atenció a l'Audiència.

Encara no has escrit cap comentari!

Dóna'ns la teva opinió

Per afegir comentaris al web has d'estar registrat.

Publicitat

Escull la temporada

Capítols de la temporada

 • Capítol 882 - 23/04/2014
  Les decisions de la Maribel

   
 • Capítol 881 - 22/04/2014
  La Maribel i la Cristina

   
 • Capítol 880 - 11/04/2014
  Després del xoc

   
 • Capítol 879 - 10/04/2014
  La gran sorpresa

   
 • Capítol 878 - 09/04/2014
  La nova Fonda

   
 • Capítol 877 - 08/04/2014
  La mort d'en Pedro Flores

   
 • Capítol 876 - 07/04/2014
  En Claudi i en Simó

   
 • Capítol 875 - 04/04/2014
  La carta de l'Osvald

   
 • Capítol 874 - 03/04/2014
  En Narcís

   
 • Capítol 873 - 02/04/2014
  La Fàtima i en Ricard

   
Publicitat
 

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A.
Avís legal · Atenció a l’audiència