Capitols

Sisena temporada

 

Capítol 1002 - 24 de novembre

Nora versus Tilda

La guerra ha esclatat definitivament. La Tilda i la Nora són irreconciliables i els problemes repercuteixen a la feina. La Maribel té problemes per controlar la situació. A sobre, l'Alfred té retrets per a la Nora. Un drama. L'Albert comença a notar la pressió de la gent, que considera que és injust amb la Fàtima i en Ricard. En Lluís aconsegueix que la Gemma s'il·lusioni pel piano, però la Gràcia és massa invasiva.

Llegeix més

La cosa va pujant de to entre l'Alfred, la Tilda i la Nora. A la Fonda arriben a fer-se retrets creuats. L'Alfred retreu a la Nora que expliqués a la Tilda que estan junts i a la Tilda de ficar-se on no la demanen. La Tilda acusa la Nora de robamarits, i l'Alfred d'estar amb la Nora només per fer-li mal. I la Nora, que rep per totes bandes, rep el suport de l'Imma, que és l'única que es posa de la seva banda a les baralles ja habituals a la cuina.

La Maribel, que se n'està afartant per moments, té un detall amb els "stagiers". Els demana que creïn un plat cadascú. Si surt bé, l'incorporarà a la nova carta. Com que els suggereix que demanin ajuda, en Bruno tria l'Imma. Vol fer unes postres per no competir directament amb en Charlie. L'Imma, primer de nit, i després entre serveis, acaba dient que sí a en Bruno, però anirà de bòlid. Ara caldrà veure què és capaç d'assumir en Bruno. Avui se li presenta un company, que no fa altra cosa que fer-lo sentir com un "pringat" que no pot ni sortir amb els amics quan queden per anar de festa.

En Lluís aconsegueix que la Gemma s'il·lusioni pel piano. Faran les classes en una botiga que ell coneix. El problema és que la Gràcia està tan a sobre de la seva filla que resulta molt pesada. És realment invasiva i en Lluís comença a notar-ho. Ara li vol comprar un teclat per casa, i la nena es rebota perquè no la deixa en pau.

La Judit intenta que l'Albert canviï d'actitud, però no se'n surt. Però avui s'endú un bon disgust en comprovar que els Manyoses estan de part d'en Ricard. Això el deixa una mica tocat.

Col·lapsa

Comentaris (0)

 
 

Dóna'ns la teva opinió

Hola de nou
 

Et recordem que el missatge passarà un procés de moderació prèvia.
Per més informació, consulta les normes d'ús.
Si vols contactar amb nosaltres, fes-ho a través del servei d'Atenció a l'Audiència.

Encara no has escrit cap comentari!

Dóna'ns la teva opinió

Per afegir comentaris al web has d'estar registrat.

Publicitat

Escull la temporada

Capítols de la temporada

 • Capítol 1002 - 24/11/2014
  Nora versus Tilda

   
 • Capítol 1001 - 21/11/2014
  Secrets de l'Àgata

   
 • Capítol 1000 - 20/11/2014
  Han d'operar l'Elvira

   
 • Capítol 999 - 19/11/2014
  En Dani toca fons

   
 • Capítol 998 - 18/11/2014
  La Lídia, entre l'espasa i la paret

   
 • Capítol 997 - 17/11/2014
  La tornada de l'Omar

   
 • Capítol 996 - 14/11/2014
  La decisió de la Lídia

   
 • Capítol 995 - 13/11/2014
  El concurs de cuina

   
 • Capítol 994 - 12/11/2014
  La Míriam i la casa sado

   
 • Capítol 993 - 11/11/2014
  L'Alfred i la Nora

   
Publicitat
 

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A.
Avís legal · Atenció a l’audiència