Capítol

Capítol 1201 - 21/06/2006

La Mercè supera la por i surt al carrer

Un nou assaig d'Els Imparables i una nova sessió de discussions.
En Galvany té el seu dia de sort.
La Mercè supera la por i surt al carrer. Es vol declarar a en Pol.
La Sandra també surt al carrer... i es troba la Mercè i la Fadila.

Un nou assaig d'Els Imparables i una nova sessió de discussions.
En Galvany té el seu dia de sort.
La Mercè supera la por i surt al carrer. Es vol declarar a en Pol.
La Sandra també surt al carrer... i es troba la Mercè i la Fadila.


La Mercè espera la visita d'en Pol per declarar-se-li, però el noi li truca per dir que no hi pot anar. És a casa d'en Beni per fer una entrevista a Els Imparables, idea d'en Max. Tots els de la colla es fan els fatxendes mentre parlen amb en Pol. I tots se senten orgullosos de la seva imatge trencadora. I aleshores arriba la Susanna, amb un vestit jaqueta que els deixa descol·locats. En Beni i ella, que semblaven una mica més a prop, comencen a discutir per l'aspecte de cadascú (ella fent de "pija" i ell, de "rocker" passat de moda) i acaben força empipats. Ella, que presumia de tatuatge amb el nom d'en Beni, acaba decidint treure-se'l perquè si no ho fa no li donen la feina al taller d'estètica. Ell intenta parar els peus a en Conill. Sempre li ha agradat la Susanna i ara veu el camí lliure. En Beni li diu que és seva, però en Conill se sent lliure d'atacar-la.
La Irene, que veu que ja no farà d'actriu i quedarà com una mentidera, s'empipa amb en Galvany. I en Galvany es queixa que no té productor davant d'en Fidel i l'Oriol. Més tard, no sabem què dimonis ha passat, però en Galvany diu, davant de les tres germanes, que ja ha trobat inversor. Estrenen d'aquí a un mes.
A can Benjumea, veiem de seguida que res no serà fàcil. En Paco i la Sandra no es poden veure. Li han trobat una feina al mercat, però a la noia no li fa cap gràcia perquè sap que no la poden veure, al barri. Avui, en Fidel li ha barrat el pas quan intentava entrar al bar per saludar la Yessi.
Amb l'ajut de la Fadila, la Mercè es decideix a sortir i, fins i tot, a anar a casa d'en Pol per declarar-se-li. Però quan està a punt de fer-ho, sona el timbre... i és la Gina, la nòvia d'en Pol, que ha vingut a veure'l. La Mercè va caminant pel carrer amb la Fadila, maleint la seva mala sort, i es troben la Sandra! Aquest cop les coses són molt diferents. La Sandra sembla tova i tot, però la Mercè, traient les forces que no havia tret mai fins ara, li diu tot el que s'havia guardat durant mesos i se'n va amb la Fadila, deixant la filla d'en Paco com un drap brut i sense que pugui obrir la boca.