Estrena

 

 

 
Escull una categoria
CSS/Javascript Deshabilitat.
Operació sortida

Capítol 1 - Operació sortida

189439

Des del dia en què en Ricard, conxorxat amb el Pedro, va fugar-se amb un furgó carregat amb 200 milions de pessetes, la relació del Roger i el seu pare ha estat més aviat una no-relació.

Operació tornada

Capítol 2 - Operació tornada

200999

El Ricard, després de fugar-se de la presó, sense voler, aprofitant el pla de fuga del Pedro, s'instal·la a casa seva, on viuen magníficament el seu fill Roger i el seu amic Google.

Ordre

Capítol 3 - Ordre

211339

El Ricard està instal·lat al pis i tots, especialment el Roger, comencen a notar la seva verdadera personalitat, obsessiva pel que fa a l'ordre, un ordre que a més vol imposar a la vida del seu fill.

No em deixis

Capítol 4 - No em deixis

242799

Fart de sentir les queixes del seu fill, el Roger decideix marxar al Brasil amb la seva cunyada Margot. Paral·lelament, la Sílvia comença a sortir amb un noi del seu cercle social.

Teràpia

Capítol 5 - Teràpia

260209

Davant la manifesta incompatibilitat de caràcters, que fa impossible la convivència, Ricard i Roger accepten sotmetre's a una teràpia de família per millorar les seves relacions.

Res és com era

Capítol 6 - Res és com era

270679

En Roger decideix marxar de casa i busca pis, però no té diners per comprar-ne un. Aleshores, com a acte de reafirmació davant el seu pare, posa en marxa la idea de recuperar el seu grup de rock de l'adolescència.

Artistes

Capítol 7 - Artistes

282119

La Sílvia vol començar la seva carrera d'actriu tant sí com no. Quan el Ricard i la Margot s'assabenten que el seu pare està disposat a produir una obra per a la seva filla decideixen ajudar-la.

La fuga

Capítol 8 - La fuga

291399

Al pis del Ricard i el Roger comencen a no tenir ni un duro cap d'ells. El Ricard decideix que han de fer un pla de fuga per treure el Pedro de la presó i així anar a buscar el botí que van robar.

Estic malalt

Capítol 9 - Estic malalt

307669

Fart de viure envoltat d'indiferència i sense ser estimat, el Ricard fingeix una malaltia greu per cridar l'atenció i que estiguin per ell. La jugada no li surt prou bé, perquè el Roger s'interessa més pel botí que per la seva salut.

Operació coartada

Capítol 10 - Operació coartada

322169

El Ricard troba una manera nova i original de guanyar-se la vida: Dir mentides per encàrrec que serveixen de coartada als seus clients culpables. L'home està en plena feina quan truquen al timbre...

Amors i diners

Capítol 11 - Amors i diners

324009

La delicada situació econòmica familiar fa que en Ricard obri un negoci com a terapeuta de parella, i els seus primer clients són els pares de la Sílvia.

El botí

Capítol 12 - El botí

347459

En Ricard s'ha arruïnat fent apostes per internet. Això fa que estigui en números vermells. En Roger, per la seva banda, necessita que el seu pare li deixi diners per muntar un grup musical.

Els millors amics de les noies

Capítol 13 - Els millors amics de les noies

916369

El Roger apareix al bar amb una sorpresa: ell i la Sílvia es casen amb el vistiplau del pare de la noia, que a més li ha ofert una feina a la seva empresa.

CSS/Javascript Deshabilitat.
Ajuda

Capítol 14 - Ajuda

939229

La germana de la Margot i cunyada del Ricard ha arribat a la ciutat. És monja i té, a més d'un caràcter autoritari, la missió de recaptar fons pels nens de l'Àfrica. El que sembla una missió lloable, es va complicant més, tenint en compte que els fets evolucionaran cap una situació que realment el Ricard i cap dels membres de la família s'esperaven.

Bon Rotllo

Capítol 15 - Bon Rotllo

940339

En Ricard vol tenir una família estructurada. Si encara no s'ha entregat a la policia és perquè manté l'esperança que el seu fill sigui una persona responsable. Però en Roger es desentén del seu pare fins al punt que en Ricard ha de comprar el bon rotllo del seu fill.

Gallina Vella

Capítol 16 - Gallina Vella

940319

És l'aniversari del Ricard i, com a tal, fora de la presó el vol celebrar com cal. Munta una festa sorpresa i diu a tothom com ha de ser. Els altres fan el que poden per evitar que es faci molt pesat, però el Roger té una crisi perquè la quiosquera, a l'hora de tornar-li el canvi, li ha dit "senyor". Se sent gran.

Sospites

Capítol 17 - Sospites

940309

El Ricard creu que el poden atrapar. Tot surt de les sospites que té que el persegueixen. Potser el que hauria de fer perquè no el perseguissin seria entregar-se d'una vegada, tal com ja va fer el seu amic Pedro. A partir d'aquí les coses canvien. La presó li portarà una sorpresa. Mentrestant, el Roger i la Sílvia tenen una crisi de parella que han de solucionar escapant-se a un refugi. Però, és la millor solució?

Testament

Capítol 18 - Testament

940289

El Ricard té una visió que li fa pensar que ha de fer testament per si mai li passa alguna cosa. El Roger i la resta volen saber si és que té diners per deixa'ls-hi en testament. La cosa es complica quan la Margot rep una oferta molt bona en què ha de rodar unes seqüències d'una orgia.

Silenci

Capítol 19 - Silenci

941009

Al Roger, a punt de fer un concert, li agafa una afonia que fa perillar que un productor que és al bar el contracti. Davant d'aquest problema, el Ricard li farà de mànager, tot i que no controla gaire el món dels bolos. Per la seva banda, la Margot i la Sílvia assisteixen a classes de reiki perquè és una manera d'entendre la vida.

Trencament

Capítol 20 - Trencament

940299

El Ricard, mentre prepara el robatori a uns grans magatzems, es trenca. Això fa que no el pugui portar a terme i haurà de ser el Roger qui es posi en el seu lloc. Per la seva banda, la Margot lliga amb un jove alternatiu que grava tot el que troba al seu davant.

El concurs

Capítol 21 - El concurs

941019

El Roger es presenta a un famós concurs musical de televisió. Ningú pensa que el puguin seleccionar, però l'agafen. Per aconseguir guanyar calen molts SMS, de manera que s'ha de pensar una estratègia.

M'he deixat

Capítol 22 - M'he deixat

940999

El Ricard creu que s'ha deixat i vol posar-hi remei. Un és gran si fa de gran, si es deixa. Ell es vol posar en forma, però quan pren una decisió, mai arriba sola: si ell es posa en forma, tots els del seu voltant també ho hauran de fer.

Bibí

Capítol 23 - Bibí

940279

El Ricard no té ni un euro i no vol robar més, de moment. La Mònica i el Google el convencen perquè faci de provador de productes farmacològics, perquè és una feina que es paga molt bé. El Ricard ho prova i experimenta uns canvis que tindran molta repercussió, especialment per a la mare de la Sílvia, la Bibí.

Digui'm dígame

Capítol 24 - Digui'm dígame

940989

L'Enriqueta Estornell, gran veu de la ràdio en consultoris amorosos, ha mort. A la Margot li sap molt greu i al Ricard se li ocorre una idea per muntar un negoci fent de substituta de l'Estornell. Ell, que ja havia fet el paper de dona, en sap molt, d'aquestes coses.

 
Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A.
Mapa Web | Avís legal | Segell de qualitat | Atenció a l'Audiència Servei d'Atenció a l'Audiència