Capitols

Sisena temporada

 

Capítol 981 - 24 d'octubre

L'Ona i en Fer

En Fer serà el nou inversor de la Pineda. En Claudi s'ho fa venir bé perquè surtin tots dos de festa... i connecten força. La relació d'en Bruno amb la seva família no és com la d'en Charlie amb la seva. En Claudi aprofita la presència d'en Blai a casa de la Judit i en Martí per fer bestieses de les seves.

Llegeix més

Finalment, sembla que en Fer serà el nou inversor de la Pineda. Després d'una reunió de socis, en Claudi s'ho fa venir bé perquè el noi i l'Ona assisteixin a una festa en representació de la societat. El cert és que la parella s'ho passa bé, connecten força i està clar que s'agraden. L'Ona vol mantenir-se fidel a en Dani, però està clar que el tipus de vida que podria compartir amb en Fer li resulta molt més atractiva. Ja a casa, mira de convèncer en Dani per fer coses diferents, per divertir-se més, però no se'n surt. La seva ambició és nul·la. Parlant amb la seva mare, reconeix que se sent atreta per en Fer, però assegura que té la història controlada...

En Bruno arriba tard a la feina. Diu que no ha pogut avisar perquè ha perdut el mòbil. La Maribel l'esbronca i en Balló no li dóna un cop de mà. En realitat s'ha adormit. Ho sabrem perquè a l'hora de plegar son pare el ve a buscar per esbroncar-lo. Li diu que és l'inútil de la família, i que aquest matí ha fet tard al jurament hipocràtic de son germà per haver hagut d'acompanyar-lo a ell que és un gandul. El noi vol replicar, però son pare li clava una bufetada i el fa pujar al cotxe per marxar. L'endemà, en Balló, que s'ha espolsat el sentiment de culpabilitat que li va fer agafar en Claudi, regala un mòbil al noi. El flirteig torna a començar.

En Claudi se'n riu de la situació d'en Martí i la Judit, ara que tenen en Blai a casa. El cas és que fica el dit a la llaga perquè en Martí no se sent gens còmode. La Judit i en Blai tenen un moment d'acostament, en què ella li explica que va marxar per por de fer mal als seus fills. I també li diu que en Claudi mai no la va ajudar. L'endemà coincideixen tots tres pel carrer i en Blai esbronca en Claudi per no haver-li fet costat a la seva dona quan ho va necessitar. Ell s'hi torna i li pregunta si és conscient que va ser ell qui va criar dos fills tot sol perquè la dona li va tocar el dos. La cosa es posa desagradable i la Judit ho talla. Diu a en Blai que no és bona idea ficar-se amb en Claudi. És massa cruel.

Col·lapsa

Comentaris (0)

 
 

Dóna'ns la teva opinió

Hola de nou
 

Et recordem que el missatge passarà un procés de moderació prèvia.
Per més informació, consulta les normes d'ús.
Si vols contactar amb nosaltres, fes-ho a través del servei d'Atenció a l'Audiència.

Encara no has escrit cap comentari!

Dóna'ns la teva opinió

Per afegir comentaris al web has d'estar registrat.

Publicitat

Escull la temporada

Capítols de la temporada

 • Capítol 981 - 24/10/2014
  L'Ona i en Fer

   
 • Capítol 980 - 23/10/2014
  La Lídia perd totalment els papers

   
 • Capítol 979 - 22/10/2014
  La Marina diu adéu

   
 • Capítol 978 - 21/10/2014
  El pla de l'Àgata i l'Ona

   
 • Capítol 977 - 20/10/2014
  La gelosia de la Lídia

   
 • Capítol 976 - 17/10/2014
  En Sergi i en Lluís

   
 • Capítol 975 - 16/10/2014
  L'Àgata i l'Ona

   
 • Capítol 974 - 15/10/2014
  L'Elvira i la Maribel

   
 • Capítol 973 - 14/10/2014
  La gelosia d'en Dani

   
 • Capítol 972 - 13/10/2014
  La Lídia perd el control

   
Publicitat
 

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A.
Avís legal · Atenció a l’audiència