Capitols

Sisena temporada

 

Capítol 956 - 19 de setembre

En Leo

En Nandu i la Lídia descobreixen qui és en realitat en Leo i què és el que pretén. En Ricard descobrirà què està fent la Fàtima per diners i no li farà cap gràcia. En Carlos decideix ajudar la Tilda a recuperar el seu fill. En Sergi sabrà que la Mercè pensa ajudar la Cristina.

Llegeix més

En Carlos agafa el toro per les banyes i anima la Tilda perquè recuperi la relació amb el seu fill. De tota manera, confessa a en Daniel que li fa por que l'assumpte del nano afecti la seva relació amb la cuinera. Només hi ha una solució i és que la Tilda viatgi a Anglaterra. Ella i en Carlos demanen uns quants dies de festa a la Maribel. En Carlos s'ofereix per ocupar el seu lloc i tot. I la Maribel, que en el fons és una tova, acaba cedint.

En Ricard descobreix que la Fàtima participa en un assaig clínic i no li fa cap mena de gràcia. Aquesta és la proposta que li va fer l'amiga. La parella discuteix perquè a ell li fa por, però ella s'acaba imposant. No vol que en Ricard sigui com en Marià i li digui què pot fer i què no. La Fàtima coincideix amb la Judit, li explica el cas, i la Judit li proposa fer-ne un reportatge. A la Fàtima no li sembla malament, però en Ricard retreu a la Judit la seva poca sensibilitat. Els pobres -diu- han d'arriscar la vida per sobreviure i els rics encara hi suquen pa.

La Mercè diu a en Sergi que prescindeixi de l'opinió dels altres. El que ha fet és lleig, però és el seu fill i està al seu costat. També li diu que ajudarà la Cristina, tal com ho va prometre a en Jose, i en Sergi ho troba molt bé. La que no ho troba tan bé és la mateixa Cristina, que pràcticament engega la Mercè quan li ofereix el seu suport. Serà complicat...

I en Nandu, que ha tingut una desagradable i gairebé violenta trobada amb en Leo, explica a la Lídia el que ha esbrinat: en Leo és el germà d'en Freddy, el camell que en Molina va matar per ordre d'ella. No es creu que fos un suïcidi. Acaba de sortir de la presó i està decidit a traficar a la discoteca mentre investiga qui va matar el seu germà. En Nandu torna a proposar trucar als Mossos, però la Lídia insisteix que se n'ocuparà ella.

Col·lapsa

Comentaris (0)

 
 

Dóna'ns la teva opinió

Hola de nou
 

Et recordem que el missatge passarà un procés de moderació prèvia.
Per més informació, consulta les normes d'ús.
Si vols contactar amb nosaltres, fes-ho a través del servei d'Atenció a l'Audiència.

Encara no has escrit cap comentari!

Dóna'ns la teva opinió

Per afegir comentaris al web has d'estar registrat.

Publicitat

Escull la temporada

Capítols de la temporada

 • Capítol 956 - 19/09/2014
  En Leo

   
 • Capítol 955 - 18/09/2014
  La Lídia i l'Omar

   
 • Capítol 954 - 17/09/2014
  La soledat d'en Claudi

   
 • Capítol 953 - 16/09/2014
  La soledat d'en Lluís

   
 • Capítol 952 - 15/09/2014
  El pare de la Cristina

   
 • Capítol 951 - 12/09/2014
  L'Àgata

   
 • Capítol 950 - 10/09/2014
  Nova vida per a la Cristina

   
 • Capítol 949 - 09/09/2014
  La Mercè perd el nord

   
 • Capítol 948 - 08/09/2014
  L'Omar Vila

   
 • Capítol 947 - 05/09/2014
  Dinar de família

   
Publicitat
 

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A.
Avís legal · Atenció a l’audiència