Capitols

Sisena temporada

 
 

Capítol 943 - 01 de setembre

Ferides obertes

Hi ha molta gent que encara no s'han refet dels daltabaixos d'abans de l'estiu. En Claudi no aixeca el cap, la Mercè sent el rebuig dels seus veïns, l'Ernest encara té remordiments i la Cristina, lògicament, està rabiosa amb en Sergi.

Llegeix més

Ha passat l'estiu. Encara queden ferides obertes. La Mercè se'n va sortir sense cap mena de condemna, però tot Sant Climent en va ple, del que va passar a la piscina. Fins i tot a casa, en Claudi, que està ben trastocat per la pèrdua de la Mònica, retreu a la seva mare que no hagi donat les gràcies a l'Ernest per haver-se embrutat les mans amb en Toni. I, cosa encara pitjor, la Mercè defuig qualsevol responsabilitat. L'Ernest diu que és igual, però no és veritat. Se'l veu una mica angoixat. I més encara tenint l'Ariadna a Chicago amb en Dídac.

La Maribel és de les poques que miren de fer reaccionar la Mercè. Tot i ser feliç amb en Sergi, se sent culpable per la Cristina, però la Mercè diu que respecta la decisió del seu fill. La xef, per animar-la, li dóna la idea d'un plat "impossible", i fins i tot la convenç perquè l'acompanyi a Can Riera a compartir fogons.

En Sergi no aconsegueix que els Flaquer baixin del burro i facin una visita a la seva mare. Ha tornat la por al "què diran", però ho vesteixen amb excuses de caire moral.

En Claudi ha paït molt malament la "traïció" de la Mònica, ha descuidat la feina i ell mateix s'ha deixat. La Judit no aconsegueix fer-lo reaccionar. Ella i en Martí tenen problemes, que acaben sent personals, per culpa de les moltes vegades que han de tapar els forats que en Claudi deixa oberts. En Sergi i la Cristina estan a matar, com és natural. Amb l'acord de separació, ella es va quedar com a sòcia d'en Rubèn al Mirador, i ell ha tornat a La Barra amb l'Ernest. En Salva ja és fora.

En Sergi s'assabenta per en Rubèn que la Cristina ha tingut pèrdues, ja que ella no l'informa de res. Quan s'interessa pel seu estat, la Cristina l'engega de mala manera. En Rubèn s'endú una altra esbroncada per haver xerrat massa amb en Sergi. La noia ho porta molt malament.

Col·lapsa

Comentaris (0)

 
 

Dóna'ns la teva opinió

Hola de nou
 

Et recordem que el missatge passarà un procés de moderació prèvia.
Per més informació, consulta les normes d'ús.
Si vols contactar amb nosaltres, fes-ho a través del servei d'Atenció a l'Audiència.

Encara no has escrit cap comentari!

Dóna'ns la teva opinió

Per afegir comentaris al web has d'estar registrat.

Publicitat

Escull la temporada

Capítols de la temporada

  • Capítol 943 - 01/09/2014
    Ferides obertes

     
Publicitat
 

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A.
Avís legal · Atenció a l’audiència