Capitols

Sisena temporada

 

Capítol 979 - 22 d'octubre

La Marina diu adéu

La Marina, que està al corrent de tot, juga de bon rotllo amb en Sergi en el moment del comiat. La Tilda no pot continuar mentint a en Carlos perquè acabaria sabent la veritat igualment. En Lluís comença a treballar a La Barra del Port. En Claudi, crescut, es fa el gallet davant de tothom. Si ell sabés... I la Fàtima s'endú un disgust, gentilesa del matrimoni Flaquer.

Llegeix més

La Marina diu a en Sergi que ha trobat una molt bona feina a Barcelona. Juga amb ell una mica sense dir-li que ho sap tot. Ell l'anima a acceptar, dient que ell "ja s'espavilarà", i tampoc li diu que la volia despatxar. El que sí que faran és tancar aquesta nit perquè la Marina pugui fer un comiat com cal amb tots els seus amics. Enmig de la festa, la Marina diu a la Marta que ho sap tot. No està enfadada, al contrari, entén que la família s'ajudi i confia que en Lluís aprofiti aquesta oportunitat. L'endemà mateix, en Lluís comença a treballar a La Barra, i fa tota la pinta que la cosa anirà bé.

La Nora s'espolsa l'esbroncada d'en Carlos, per xerraire, i li vol fer entendre que si està amb la Tilda hi ha d'estar a totes. I justament avui, la Tilda explica tota la veritat a en Carlos: que primer va ser ella qui va deixar en Cesc i l'Alfred a Londres per tornar a Barcelona, i que ara ha "segrestat" el nen, enganyant el seu ex. En Carlos s'esgarrifa. La mentida és massa grossa. Ho explica a la Nora i l'Imma... i talla amb la Tilda.

En Claudi es fa el gallet davant l'Ona, i presumeix que l'Àgata i ell tornen a estar junts gràcies a que és senzillament irresistible. L'Ona fa el paperet que li toca i no li diu que és gràcies a ella. Aquest migdia, en Claudi porta l'Àgata a dinar a La Barra. Continua presumint, ara davant dels seus germans, cosa que l'Àgata encaixa bé, i aprofita per llançar-li uns quants dards a en Lluís, que no es deixa provocar.

A la Fàtima li tanquen el local. S'ha presentat una denúncia per irregularitats de tota mena i s'ha d'investigar. És cosa dels Flaquer, rabiosos per la lesió de la Núria. En Dani demana a la Mireia, per favor, que intercedeixi davant dels seus pares, i la Mireia es compromet a fer-ho.

Col·lapsa

Comentaris (0)

 
 

Dóna'ns la teva opinió

Hola de nou
 

Et recordem que el missatge passarà un procés de moderació prèvia.
Per més informació, consulta les normes d'ús.
Si vols contactar amb nosaltres, fes-ho a través del servei d'Atenció a l'Audiència.

Encara no has escrit cap comentari!

Dóna'ns la teva opinió

Per afegir comentaris al web has d'estar registrat.

Publicitat

Escull la temporada

Capítols de la temporada

 • Capítol 979 - 22/10/2014
  La Marina diu adéu

   
 • Capítol 978 - 21/10/2014
  El pla de l'Àgata i l'Ona

   
 • Capítol 977 - 20/10/2014
  La gelosia de la Lídia

   
 • Capítol 976 - 17/10/2014
  En Sergi i en Lluís

   
 • Capítol 975 - 16/10/2014
  L'Àgata i l'Ona

   
 • Capítol 974 - 15/10/2014
  L'Elvira i la Maribel

   
 • Capítol 973 - 14/10/2014
  La gelosia d'en Dani

   
 • Capítol 972 - 13/10/2014
  La Lídia perd el control

   
 • Capítol 971 - 10/10/2014
  Ha vingut l'ex de la Tilda

   
 • Capítol 970 - 09/10/2014
  En Claudi i l'Àgata

   
Publicitat
 

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A.
Avís legal · Atenció a l’audiència