Marató per la pobresa

Condicions de participació

La informació facilitada a través d’aquesta pàgina web serà tractada amb la màxima confidencialitat i respectant en tot moment els principis que marca la legislació específica en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

La informació i els continguts que es facilitin a través d’aquest formulari podran ser utilitzats per l’equip del programa “La Marató de TV3” per difondre la informació per televisió, través d’internet i per altres canals de comunicació, com podrien ser les plataformes mòbils de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Només es publicarà per internet o per televisió el nom de l’activitat, el nom de la persona i la localitat de què s’ha informat en el formulari. En cap cas no es comunicarà el correu electrònic facilitat, ja que aquest només el farà servir l’equip del programa “La Marató de TV3” en el cas que es necessités algun aclariment addicional.

Una vegada publicada en l’apartat web, la informació podrà ser consultada per qualsevol persona que participi o no en aquesta acció. Per tant, el participant és responsable de la informació que publica i dóna el consentiment a Televisió de Catalunya i a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per a aquesta difusió pública.

El tractament de la informació es farà en tot moment seguint els principis que estableix la legislació vigent en matèria de protecció de dades, i una vegada finalitzat el programa no es farà servir per a res més. Entendrem que si ens indiques el teu nom i la teva població ens estàs autoritzant per a l'esmentat tractament.

Per exercir els drets que marca la legislació vigent en matèria de protecció de dades, i en concret el dret d’accés, de rectificació, de cancel·lació i d’oposició, es pot enviar un correu electrònic a l’adreça lopd-si@tv3.cat que indiqui la petició concreta, o bé per mitjà del nostre servei d’atenció a l’audiència http://www.tv3.cat/atencio.

Més informació, en el nostre avís legal http://www.tv3.cat/su/avis-legal.html.

Us podeu descarregar el cartell de la Marató per la pobresa i fer-lo servir a la vostra activitat.
Descarregar PDF