Una eliminació marcada per l'expulsió a Araujo: les reaccions a la polèmica arbitral
Araujo protesta la vermella contra el PSG (Reuters)
Lliga de Campions

Eliminació del Barça marcada per l'expulsió a Araujo: reaccions a la polèmica arbitral

La vermella a Ronald Araujo al minut 29 ha precipitat la debacle del Barça a Europa

Redacció Esport3Actualitzat

El color vermell ha marcat el Barça-PSG. El vermell de la targeta assenyalada a Ronald Araujo a la mitja hora de partit que ha precipitat el desenllaç de l'eliminatòria de quarts de la Champions. El Barça ho tenia tot de cara, però l'expulsió del central uruguaià ha desfet les aspiracions blaugranes a Europa.

El vermell ha fet acte de presència també a la segona part, amb l'expulsió de Xavi Hernández per protestar i de l'entrenador de porters José Ramón de la Fuente.

El "robatori" d'Araujo

L'uruguaià ha frenat Barcola al minut 29 amb una empenta, al límit de l'àrea i sent l'últim home. L'àrbitre li ha mostrat la vermella directa. Xavi ha hagut de sacrificar Lamine Yamal per donar entrada a Íñigo Martínez.


Araujo ha estat el primer a reaccionar sobre la seva acció. Amb un gest amb la mà simbolitzant un robatori ha deixat clara la seva opinió al respecte.

"No és ni falta"

En el món de l'arbitratge, les opinions sobre l'actuació arbitral han estat dispars. Molts hi veuen expulsió clara d'Araujo. D'altres, no ho tenen tan clar. L'àrbitre i col·laborador del programa "Onze" Joan Fàbregas ha carregat contra la primera part d'Istvan Kovacs.

Al parer de l'exàrbitre Iturralde González, l'acció d'Araujo "no és ni falta".

El possible penal a Gündogan

A la taula del programa Zona Champions de TV3, els col·laboradors han posat el focus en el possible penal a Gündogan a la segona part, que no ha estat revisat pel VAR, i han considerat ben xiulada la vermella a Araujo. 

L'afició del Barça s'ha mostrat indignada amb l'arbitratge a la sortida del partit.


Pel que fa als periodistes que segueixen l'actualitat blaugrana, l'expulsió ha estat molt controvertida.

Mira el resum del Barça - PSG (1-4)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut