Ferran Jutglà celebra un gol contra el PAOK
Ferran Jutglà celebra un gol contra el PAOK (Europa Press)
Conference League

Un doblet de Ferran Jutglà classifica el Bruges per a les semifinals de la Conference League (0-2)

L'ex de l'Espanyol i del Barça va sentenciar l'eliminatòria al camp del PAOK grec

Redacció Esport3Actualitzat

Bruges i PAOK jugaven la tornada dels quarts de final de la Conference League. A l'anada, els belgues van guanyar per la mínima gràcies a un gol en solitari d'Hugo Vetlesen. Ferran Jutglà l'assistia amb una passada a la frontal de l'àrea. El resultat era ajustat i la tornada es disputava a Grècia.

Aquesta temporada, el davanter català no ha estat titular a cap partit de la fase de grups, una dinàmica que va canviar a partir dels vuitens de final. Precisament, a vuitens se li va resistir el gol contra el Molde noruec. No obstant això, va fer una assistència de gol. La mateixa situació contra el Vetlesen a l'anada dels quarts. En un ambient hostil, Jutglà va trencar la sequera a la competició europea.

Doblet, classificació i estrena golejadora europea

El de Sant Julià de Vilatorta va marcar un doblet als primers 45 minuts per certificar el pas a les semifinals del Bruges. El primer gol, després d'una bona centrada al segon pal de Sabbe. Jutglà rematava amb la cama esquerra i enviava la pilota al fons de la xarxa.

El 2 a 0 va fer-se esperar. Skora provava sort amb un xut buscant el pal llarg del porter del PAOK, que aturava el xut amb la mala sort que la pilota queia als peus del davanter català. Jutglà va engaltar la pilota amb la dreta i ampliava, així, l'avantatge al marcador. L'àrbitre va anul·lar el gol per fora de joc de Skora, una decisió que el VAR va corregir: gol legal per posició correcta.

Nominat a gol de la setmana

La UEFA Conference League ha escollit el primer gol de Jutglà com uns dels quatre candidats a millor gol de la setmana. Yusuf Yazici (Lilla), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe) i Biraghi (Fiorentina) són els altres seleccionats.

Les semifinals, contra la Fiorentina

El Bruges haurà de superar els italians si vol jugar la final a Atenes. L'equip entrenat per Vicenzo Italiano va haver de suar de valent per eliminar el Viktoria Pilsen. Els txecs van aguantar des del minut 67 amb un jugador menys per la vermella directa a Cadu. El resultat era de 0 a 0.

No va ser fins a la pròrroga que els gols de Nicolás González (92') i Biraghi (108') van decantar la balança per la Fiorentina.

Visita al Narcís Sala

Ferran Jutglà va jugar cedit per l'Espanyol B a les files de la UE Sant Andreu la temporada 18/19. Aprofitant l'aturada de seleccions, el davanter va presenciar en directe el partit entre la UE Sant Andreu i el Badalona Futur, el passat 24 de març.

Era un duel de la part alta de la classificació del grup tres de la Segona Federació (2a RFEF). Els quadribarrats van empatar el gol d'Isaiah Navarro a l'últim minut gràcies a Genís Blasco.