Paula Badosa afronta un moment determinant de la seva carrera (Europa Press)
Tenis

Trenca el cor: El missatge de Badosa sobre el futur de la seva carrera

La tenista begurenca ha revelat que a Indian Wells els metges li van dir que tindrà complicat seguir amb la seva carrera professional

Redacció EsportsActualitzat

Paula Badosa (101 WTA) està inscrita per jugar el Masters 1000 de Madrid, que es disputa des d'avui fins al 5 de maig a la Caja Mágica de la capital espanyola. La catalana debutarà contra una jugadora sortida de la fase prèvia. 

Després d'haver-se de retirar la setmana passada del torneig de Stuttgart quan estava jugant el tercer set contra la bielorussa Aryna Sabalenka, la número 2 mundial i gran amiga de Badosa, la tenista catalana ha explicat que el seu futur com a tenista no és clar. En la seva carrera, Badosa acumula 34 retirades.

 

"Els metges em van dir a Indian Wells que tindria molt complicat seguir amb la meva carrera i que m'hauré d'injectar cortisona per poder seguir jugant."

Per a la tenista catalana són "molt males notícies", ja que "només tinc 26 anys i m'encanta competir". Es veurà obligada a jugar menys tornejos i reduir especialment les participacions en els de pista ràpida. Badosa considera que la terra batuda i l'herba són superfícies que són millors per a ella "perquè hi ha menys impacte"

"De moment estic bé; poder jugar tres o quatre anys més seria fantàstic, començant per aquest any, que vull jugar-ho tot per millorar el meu rànquing tant com pugui. Serà difícil, però l'objectiu serà tornar a estar entre les 10 primeres d'aquí un any o un any i mig."

 

Paula Badosa també ha explicat que ara podrà jugar uns quants mesos, però que li fa por haver de tornar a parar quan li facin una nova revisió. "Quan em llevo al matí, el dolor sempre hi és." 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut