Paco Jémez dirigint el seu equip durant un partit
Futbol

"Sempre m'ha dit que no estigui mai amb un futbolista"

La filla de Paco Jémez explica el consell que li ha donat el seu pare respecte als futbolistes

L'entrenador Paco Jémez coneix molt bé el món del futbol en tots els sentits. Precisament per això ha volgut donar consells a la seva filla en relació als futbolistes. Concretament, un consell que s'ha fet públic i viral, ja que ella, Nadia Jémez, va passar pel pòdcast "La Influencia" i allà ho va confessar.

"El meu pare sempre m'ha dit que no estigui mai amb un futbolista. I no he estat mai amb un futbolista, ni tampoc he fet un petó a un futbolista. Mai. Això sí, amistats, moltíssimes. Però embolics, res de res."

De fet, ella reconeix que la premsa esportiva de Mèxic és molt xafardera i es fica amb la vida dels professionals. Si ella s'embolica amb algun, en sortirà esquitxada.

"Al meu pare li preguntaven per les meves fotos. L'hi preguntaven en rodes de premsa després dels partits. El meu pare va explotar quan em van pujar a la plataforma de Playboy Mèxic. Aquí és quan va dir que denunciaria certes persones perquè jo en aquell moment era menor d'edat, i era delicte."

Nadia Jémez, la filla de l'entrenador Paco Jémez

La vida d'influencer

Nadia Jémez es guanya la vida d'influencer, tot i que està estudiant per ser notària. De fet, concreta que es desperta a les 7 del matí per estudiar. Entremig de l'entrevista al pòdcast, confessa que amb el seu primer sou d'influencer es va comprar un complement de roba de marca.

"Em vaig comprar una bossa de Gucci. No era gaire cara: uns 1.900-2.000 euros."

 

Anar al contingut