Laporta i Xavi en la roda de premsa sobre la continuïtat de l'egarenc
Laporta i Xavi en la roda de premsa sobre la continuïtat de l'egarenc (EFE)
Futbol

Quin moment: Laporta s'emociona en parlar de Xavi i el seu barcelonisme

El president del Barça creu que els culers poden estar orgullosos del seu entrenador

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Laporta i Xavi Hernández han anunciat aquest dijous que l'entrenador egarenc seguirà al Barça la temporada vinent. Després d'anunciar la seva marxa fa uns mesos, el preparador culer es veu amb forces i capacitat per continuar liderant el projecte.

En la roda de premsa d'avui, el president blaugrana s'ha mostrat satisfet amb la continuïtat del tècnic català. A més, durant la seva intervenció, s'ha emocionat al parlar sobre Xavi, pel fet que creu que el barcelonisme s'ha de sentir orgullós del seu entrenador.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

 


L'entrenador del Barça es va reunir ahir amb Deco i Laporta per tractar el seu futur. Encara que havia anunciat que aquesta seria la seva última temporada, l'egarenc ha canviat d'opinió respecte a la seva continuïtat l'any que ve:

"Continuaré passi el que passi fins a final de temporada, menys si ells decideixen que no."

El president culer ha afirmat que Xavi no volia cobrar l'any de contracte si no continuava, malgrat que van sortir notícies que ho confirmaven. Xavi és un home de club, que no ha posat condicions per seguir, assegura, i que compta amb la confiança de la Junta.

 

ARXIVAT A:
EsportsXavi HernándezLaporta
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut