Girona i Barça juguen dissabte a Montilivi
Girona

L'única opció que queda per aconseguir entrades per al Girona-Barça

El Girona amaga deu entrades en ciutats diferents pel derbi català

Redacció Esport3Actualitzat

Les entrades pel derbi català entre el Girona i el Barça (18.30), dissabte a Montilivi, ja fa dies que estan exhaurides. Hi ha aficionats que s'hauran de conformar a veure el partit des de la pantalla petita, però diuen que l'esperança és l'últim que es perd, i en aquest cas, la frase cal escoltar-la bé. No és impossible viure el matx des de la grada, i és que el Girona té 10 entrades disponibles per als aficionats. Però, com es poden aconseguir?

L'aventura per aconseguir entrades

El club amagarà 10 entrades pel partit en diferents ciutats: a Girona, a La Bisbal d'Empordà, a Vic, a Mataró i a Perpinyà. Hi haurà un cofre a cada ciutat, amb dues entrades dins, i el primer seguidor que, seguint les pistes, aconsegueixi trobar un cofre, podrà viure en directe el Girona-Barça, amb un acompanyant.

Les pistes s'aniran donant a través del compte oficial d'Instagram del Girona, el pròxim 4 de maig. Una aventura que el club la defineix com "La Gran Recerca", i que ja en serà la tercera edició. La primera, es van recórrer els carrers de Girona, Olot i Figueres. La segona, Barcelona, Banyoles, Palamós, Salt i Girona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Girona FC (@gironafc)

Consells per tenir en compte...

Abans de conèixer les pistes per descobrir els cofres, el Girona ha donat un seguit d'instruccions als aficionats que vulguin participar en aquest repte

  • "La Gran Recerca" està oberta a tothom. Es recomana portar algun element distintiu del Girona FC (samarreta, bufanda, bandera, entre altres) perquè els responsables del club puguin identificar els participants.
  • El club vehicularà totes les informacions de "La Gran Recerca" a través de l'Instagram Stories del Girona FC.
  • Arribada l'hora del primer cofre, el Club començarà a donar pistes perquè els aficionats puguin trobar-lo.
  • El primer aficionat que trobi el cofre serà el guanyador de les entrades.

 

 

Anar al contingut