Xavi, en una imatge d'arciu (Europa Press)
Futbol

L'històric club europeu sorprès pel canvi de plans de Xavi

Un cop va anunciar la seva intenció de deixar la banqueta del Barça, el tècnic terrassenc va despertar l'interès de diversos equips

Redacció Esport3Actualitzat

El cop de timó de Xavi Hernández pel que fa a la seva carrera ha comportat efectes secundaris, en alguns casos a milers de quilòmetres de Barcelona. Des que a finals de gener havia anunciat la seva intenció de deixar la banqueta blaugrana, el nom del tècnic havia estat relacionat amb altres clubs. 

Amb un d'ells hi va haver bona sintonia i converses avançades, segons desvela el diari "De Telegraaf". El rotatiu neerlandès explica que Marijn Beuker, director de futbol de l'Ajax, i Kelvin de Lang, director de scouting del mateix club, van contactar amb Xavi per sondejar-lo com a possible entrenador per a la pròxima temporada. El perfil de Xavi, que proposa un futbol de toc i a qui no li tremola el pols a l'hora de donar l'alternativa a jugadors joves, casa amb la cultura futbolística "ajacied". 

En un moment donat, però, l'entorn de Xavi va comunicar als executius de l'Ajax que l'entrenador català havia optat per prendre's un any sabàtic i deixava de ser un candidat per a la banqueta de l'Ajax. És per això que, sempre segons aquesta informació, l'anunci que el tècnic blaugrana continuarà al seu càrrec la temporada que ve ha causat sorpresa a les oficines de l'històric club d'Àmsterdam. Beuker i De Lang, però, ja treballen amb altres opcions.   

Anar al contingut